Kde zoženiem polystyrénovú svadobnú tortu?

V okolí KK ..
Odpovedať
Profilova fotka
Polystyrénová torta?? To aj také existuje? :-D
Odpovedať
Ano, existujú aj také tortičky.Občas si ich dávajú robiť nevesty.
Odpovedať
Profilova fotka
to som tiez ani nevedela ze nieco take existuje, to ti tam bude naco ked sa nebude dat rozkrojit? to len na okrasu? Nie je to zbytocne?
Odpovedať
Profilova fotka
1. Je to zbytocne 2. Je to otrasne 3. Je to zbytocne a otrasne Kasli na to :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre ti to babule napisali, je to uplna zbytocnost a zbytocne vyhodene peniaze
Odpovedať
ta ši veckaj zrob sama, ňe?
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež viem, že to existuje, ale NIKDY som to nepochopila. Dám urobiť normálnu tortu, ktorú porozdávam a je to. My sme napríklad nekrájali na svadbe, lebo každý bol prepchatý koláčmi, ale na druhý deň sme rozdali a kúsok som dala do mrazničky.
Odpovedať
Ahoj, ja si nemyslím, že je to zbytočné a tiež zháňam niekoho kto by mi to urobil. Som z PP, takže ak niekoho zoženieš, daj mi vedieť :) Tortu sa na svadbe krájať nechystáme a keďže naše mamky objednali asi milión koláčov, ktoré budeme spolu so všetkými hosťami dojedať ešte pekne dlho, príde mi torta zbytočná. Úplne by mi stačila polystyrénová, ako dekorácia. A nemyslím si, že je to otrasné. Keď máš šikovného človeka, čo to ozdobí nikto nespozná rozdiel. Polystyrénové korpusy sa bežne používajú pri vysokých niekoľkoposchodových tortách ako náhrada za niektoré poschodia, aby nebola torta taká ťažká a drahá. Takže takáto torta bude vyzerať ako skutočná, keďže polystyrénové korpusy sa zdobia normálne ako pečené torty.
Odpovedať
Profilova fotka
Aký je zmysel polystyrénovej torty? Oklamať hostí, že bude torta alebo čo? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si takú zdobila ako rekvizitu do fotoateliéru, zdobí sa klasicky poťahovou hmotou, ako klasická torta, takže vôbec nie je vidieť, že je polystyrénová. V obchodoch s cukrárenskými pomôckami majú aj polystyrénové korpusy, takže si to hoď do vyhľadávača a nájdeš.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?