Kde v Bratislave mi urobia diabetickú svadobnú tortu?

Keďže minimálne jeden dôležitý hosť na svadbe bude diabetik, tak sme so snúbencom uvažovali, že tortu dáme spraviť takú, aby ju mohol jesť aj on. No ale zistila som, že neviem, kde by mi ju v BA spravili - spomenula som si na Bezcukrovú cukráreň, lebo okolo nej som chodievala... ale tá je podľa všetkého dávno zavretá. Viete niekto o cukrárni, kde by mi vedeli takú tortu urobiť? Ideálne ak máte overenú :) Vďaka.
Odpovedať
Ahoj, skus cukraren Danela, oni robia aj bezlepkove torty, tak myslim, ze pre nich nebude problem pripravit torty aj pre diabetikov. Vela stastia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som diabeticka. Ak mozem povedat svoj pohlad tak aj diabetik moze zjest beznu tortu, akurat tomu kolko toho zje musi prisposobit mnozstvo inzulinu. Ak chcete, staci aby vasa torta bola menej osladena ako obvykle a bude to moct jest kazdy. Najsladsia cast torty je asi ten marcipanovy potah a to nemusi ta osoba zjest ;-). Ked sa pecu diabeticke zakusky tak sa tam dava namiesto cukru sorbit, alebo ine sladidlo, ale aj to obsahuje nejake sacharidy a vela sacharivod je aj v muke (takze aj tak to pre diabetikov ie je zrovna daco coho by sa mali nejak objedat) a navyse sladidlo nie kazdemu chuti....ja by som radsej objednala par diabetickych zakuskov a tortu nechala tak :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Cukraren Ludvik v Petržalke pečie vyborne diabeticke zakusky aj torty:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?