Kde požičiavajú podnosy?

Chcela by som takyto podnos na zakusky na kazdy stol, cize dokopy cca 10, ale pride mi zbytocne ich kupovat, co potom s nimi? :-| neviete, ci taky niekde poziciavaju? http://www.kinekus.sk/podnos-2-posch-...
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki asi budes musiet kupit a potom predat. pripadne ak mas nieco od nejakej agentury skus sa ich opytat ci by ich oni nevedeli zakupit a poziciavat potom dalej..
Odpovedať
@chutnekytice len ci to potom niekto kupi...praveze ziadnu agenturu zatial nemam v plane vyuzit :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki taketo bodkovane veci su oblubene, snad sa to preda.. ale je to na tebe, ci to risknes. nemyslim si, ze by niekto take specificke podnosy poziciaval. my trebars poziciavame podnosy, ale to vtedy ked od nas beru jednohubky, poziciame na zalohu a su to klasicke strieborne ovalne podnosy..
Odpovedať
@chutnekytice ja by som to aj skusila, ale ked som to vcera mojmu drahemu nadhodila, tak ci mi sibe, naco mi bude 10 podnosov, ze to nepredam :-D ale to je "chyba" mojej buducej svokry, kedze ona jeden presne takyto doma ma a mne sa to u nej tak zapacilo, lebo to uplne pasuje do mojej cerveno bielo bodkovanej predstavy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki ale ked po nich tuzis, tak ich kup a potom ich predsa nejako predas alebo cast podarujes ;-) nenechaj sa odhovorit ;-)
Odpovedať
@chutnekytice mas pravdu, 80 eur pri celkovych vydavkoch na svadbu je ako nic, to sa strati 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?