Kde pečú najlepšie koláče v okolí Spišskej Novej Vsi?

Ahojte, je tu niekto z okolia Spišskej Novej Vsi kto by mi poradil kde pečú dobré koláče na svadbu alebo s ktorou cukrarkou ma výborne skúsenosti? Hľadám niekoho osvedčeného a nie veľmi drahého. Vďaka za info :)
Odpovedať
1
2
My sme si dali piecť u pekárky, ktorá býva v Smižanoch na ulici Slovenského raja a na dome má tabuľku- výroba pekárenských zákuskov, ale meno bohužiaľ neviem, nikde ho nemôžem nájsť :) Ale je to dom po pravej strane, keď ideš od PP :) Zákusky boli veľmi chutné, krásne vyzerali a boli narezané na malé vkusné kúsky, boli sme veľmi veľmi spokojní a aj hostia si veľmi pochvaľovali :) Takže odporúčam :)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať od cukrárky Tomečkovej z Iliašoviec, boli sme na pár svadbách na ktoré piekla, zákusky vyzerali aj chutili výborne, obidve mamky ju dokonca navrhli :-) tak ak budeš chcieť kontakt pošlem do IP.
Odpovedať
ahojte, diky za tipy........a nahodou cukraren sonatina v Sp.Novej Vsi alebo cukraren Rudolf na Mieri v SNV, s tým ste sa nestretli,ze ako tam pecu? Ci dobre alebo nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@baronessa @originaltea @ssabrinna baby a neviete mi povedat kde na spisi mi upecu fajne kolaciky a rovno zabalia do krabiciek? u nas je taka moznost ale mnozstvo kolacov mi nevhovuje
Odpovedať
@mata0410 ahoj, ja som pocula ze nejaka pani z hrabusic pecie kolace a ze ich aj bali do krabiciek.
Odpovedať
@mata0410 neviem... my sme si balili sami.
Odpovedať
My mame tiez pani Tomeckovu z Iliasoviec , tiez mi ju ti na MS odporucili ,ze robí chutné kolaciky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to trocha od SNw ale pecu tam najlepsie kolaciky na svadbu a nie drahe a su uplne uzasneeee. Blik Kezmarok :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@etka85 ,ahoj..a nahodou cislo na tu pani Tomeckovu z Iliasoviec nemas?.........po kolko eur ma zákusky? rôzne ceny ci jednotna cena na vsetky druhy?
Odpovedať
Profilova fotka
@ssabrinna Podla mna ma najlepsie cenovo i chutovo pani Barrilova Jarmila zo Spisskeho Bystreho... :)
Odpovedať
@nuklia ...vdaka za tip ale pre mna to je daleko...ale aj tak diky
Odpovedať
ahoj mi sme mali pani s Hrabusic chutnucne a krasne
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Maj 2013 sice nebol az tak davni,ale predsalen trosku ozivim tuto temu - ake ceny su priblizne za tie zakusky napr u p. V Smizanich, Hrabusiciach atd. nemam vobec prehlad a chcela by som si to takto zistit.Pomozete mi?
Odpovedať
ahojte kočky nedala by mi niektorá z Vás kontakt na p. Tomečkovu? Aj ja viem o tej pani z Hrabušic čo pečie a aj balí, koláčiky sú fakt super, len škoda, že môj drahý bude mať už od nej a neviem či také veľké množstvo by upiekla :D že aj pre našu stranu :D
Odpovedať
@baronessa ahoj mohla by si mi poslat kontakt na tu pani zo smizan a kolko ste platili za kolace?je tam jednotna cena za kus?dakujem
Odpovedať
Ahoj, jasné, tu je kontakt na ňu: 0908 225 536. Ale cenu si už žiaľ nepamätám, je to už 5 rokov :)
Odpovedať
@baronessa dakujem hned zajtra jej volam :-)
Odpovedať
@originaltea Ahoj, prosím ťa môžeš mi poslať kontakt na p. Tomečkovú, rada by som si u nej objednala zákusky.
Odpovedať
@dzenar ahoj, prosím ťa nemáš na ňu kontakt? dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@bedko168 Zdravím, tu čítam, že ti piekla na svadbu koláčiky p. Kleinová so Smižian....bola si spokojná? Dnes som s ňou predbežne jednala....tak by som rada vedieť ...ďakujem
Odpovedať
ahoj, ja som si nakoniec davala piect kolace v cukrovinky spis http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... ale neviem ci to este funguje,lebo ich profil tuto uz zjavne nie :-)
Odpovedať
ahoj, prosim vas, ako sa vola ta pani s Hrabusic a mate na nu kontakt?
Odpovedať
Profilova fotka
@dobaka ahoj. My sme mali kolace od tej pani z Hrabusic a nelutujem, boli neskutocne. Kazdemu jednemu chutili, len sa po nich zaprasilo :-) pani je mila, ochotna; skvela :-) napisem ti do spravy kontakt aj meno :-)
Odpovedať
Ďakujem za kontakt 😊
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň, nevedeli by ste mi poslať niekto kontakt na tú pani z Hrabušíc? Ďakujem veľmi pekne !
Odpovedať
@monn13 @svetkamisko @dobaka @juliana7221 @dzenar @ssabrinna Ahojte, mohla by som vas poprosit tiez o skusenost s pani cukrarkou z Hrabusic, alebo ak ste sa rozhodli pre inu, tak preco. dakujem :-)
Odpovedať
Budem rada aj za akekolvek ine doporucenie, kontakt a fotky kolacikov v oblasti kludne Vazec, Strba, Svit, PP, atd. kdekolvek okolo. dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa pripajam k odporucani p. Jarky Barillovej zo Sisskeho Bystreho - vyborne kolace a skvele ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
@merig ahoj. My sme mali kolaciky od pani Beatky z Hrabusic a uz ine ani nechcem :-) boli perfektne, krasne na pohlad, chutne, z kazdej chuti nieco, neboli velmi mastne, a aj torty co robili do vysluziek, boli skvele. Ja odporucam vsetkymi desiatimi :-)
Odpovedať
@svetkamisko nemohla by si mi dat cislo na tu pani
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?