Hľadám cukrárku Za, CA, KNM ...

Ahojte, viete mi niekoho šikovného odporučiť? Svadbu máme 6.augusta, oslovila som už 4 cukrárky a nič :-( Jedna má vtedy dovolenku, druhá neupečie, lebo je moc teplo, tretia pečie len v zimnom období a štvrtá že neupečie 30 kartónov. Kľudne dodám vajíčka, orechy, džem, kartóny. Potrebujem 30 kartónov. Vopred ĎAKUJEM za každú pomoc ;-)
Odpovedať
@khloe_j skúsila si na stránke wwwtortyodmamy ? Sú tam cukrárky rozdelené podľa krajov, hádam niekoho zoženieš. 6. augusta je termín dovoleniek, tak ako si písala, býva extrémne teplo, ale hádam sa ti pošťastí. Drží palce!
Odpovedať
Profilova fotka
@khloe_j ahoj. Napis mi
Odpovedať
@maslenka na tej stránke som už hľadala, ale len tak letmo.... Strááááášne chceme svadbu v auguste, skoro všetko už máme zajednané a zrazu nastal problém s cukrárkou :) Ale i tak ďakujem za radu ;)
Odpovedať
@khloe_j možno má ten dátum pre vás nejakú symboliku, ale ja by som svadbu v lete nechcela, mne stačila minulý rok rodinná oslava v tomto termíne....neviem si predstaviť, že by som na seba navliekla v tej horúčave dlhé šaty a ešte vyzerala v nich príťažlivo, bola som rada, že žijem. Nehnevaj sa, ja by som nebola nadšená ani keby ma niekto v tomto termíne na svadbu pozval. Samozrejme, že nemusí byť 40 stupňov, ale ja si v lete viem predstaviť deň na kúpalisku, nie na svadbe, ani klíma to nevytrhne, ak sa ešte aj tancuje....Skús sa ešte popýtať známych, kolegov, oslov na tej stránke mailom viaceré cukrárky, skús na Facebooku, inak poradiť neviem. Hádam s zadarí.
Odpovedať
Profilova fotka
na facebooku Cukraren Caplovicova Slavka vozime aj do ZA
Odpovedať
Ja nam svadbu v tiez v auguste a bez vahania som vybrala z Tepličky cukraren. Neviem presne ako sa vola ale daj si do google agentura Sofia. Robia to tak ze kolace balia rovno do krabic na vysluzky. Neviem co by som robila v auguste doma s kolacmi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?