Hľadám cukrárku z Bratislavy, ktorá pečie bez lepku

Profilova fotka
Drahé dámy, viete mi odporučiť cukrarku,ktora pečie bezlepkove, chutné a ešte aj oku lahodiace torty? BA / max.okolie. Budem vďačná za všetky tipy. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. My sme bezlepkáči a mali sme vrchnú časť torty a aj niekoľko druhov koláčov bezlepkových. Pripravili nám to vo Florile v Malinove. Bezlepkové zvlášť zabalili a pečú božsky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem @herodias uz ich pozeram, vyzeraju celkom fajn. :) Kludne baby posielajte dalsie tipy. :)
Odpovedať
@naposledygeskovka Ahoj, tiež riešim podobný problém , potrebujem bezlepkovú a bezlaktózovú :) keď som bola na svadobnej výstave, tak tam bolo giraffe bakery a vraj vedia spraviť aj takéto bez navýšenia ceny :) Čo viem, tak robia len nahé torty, ale kľudne sa s nimi poraď. Avšak nechutnala som, pretože práve tam takú nemali. Taktiež ti upečie aj Lullus v TT ale na mňa bola príliš drahá. ešte plánujem osloviť So Gulicious alebo Katku z baking moments :)
Odpovedať
my budeme mat bezlepkovu aj bezlaktozovu tortu od spominanych Floril z malinova, cenovo je trosku drahsia ako klasicka ale nie o vela a stale je to dobra cena:)
Odpovedať
Profilova fotka
@chelsie dakujem za tip. Tito ,,tortorobici" su na liste, ale este som sa k aktivnemu oslovovaniu nedostala. Takze urcite sa im ozvem, ked vravis, ze sa vedia prisposobit. Prave naha torta je moj sen a asi sa aj viac hodi na leto, ked nie je tak marcipanovo tazka, hoci mam marcipan rada. :) @leeshka dakujem za reakciu, prejdem si to s nim, ked tolko fajn referencii :)
Odpovedať
@naposledygeskovka ja chcem tiež určite nahú tortu plnú ovocia :) na leto ako stvorená. čo sa týka Florilu z malinova, kamarátka si tam objednala tortu na oslavu a nebola nadšená, mala klasický marcipán asi ju zle uskladnili, pretože farba bola stečená po krajoch. ale viac recenzií k florilu nemam :)
Odpovedať
Ahojte, peciem domace spaldove a bezlepkove torticky, nahe mini torticky, mini pavlove torticky, meringue kissies do candy barov. Okres SC, skuste pozriet na fb Nebeske kolaciky 😉
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte Skuste na fb Dobroty od Ani Trnava Kolace a torty su bezlepkove aj bezlaktozove a vyborne chutia :) vrelo odporucam :) pani pripravi aj krasnu svadobnu tortu. Mne taku urobila a vsetci pochvalovali
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za tipy, mali sme z Florilu a bolo to skvele. :) Verim, ze aj dalsim nevestickam tato tema pomoze. Drzte sa :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?