Hľadám cukrárku na svadobné zákusky v Trnavskom kraji

Dievcata neviete prosim Vas o nejakej dobrej cukrarke v Tt kraji ktora pecie zakusky ? Torttu uz mam len zskusly ta pani nepecie
Odpovedať
Profilova fotka
Ak chces take modernejsie zakusky, tak najlepsie pecie Lulus bakery :)
Odpovedať
@dancula12 Skus z Nitry PURE SWEET su užasny
Odpovedať
Dakujem 🤗🤗
Odpovedať
Profilova fotka
@miskamilka ahoj aj si mala od nej zakusky? Su naozaj chutne? Lebo tiez som sa rozhodla ze od nej zoberiem
Odpovedať
Profilova fotka
@nikus296 ahoj nikus, ano zakusky som mala od Lucky a boli perfektne. Chutia ako by si ich robila doma a vyzeraju krasne. Ludia sa na ne vrhli skor ako ich stihol fotograf nafotit :) nemenila by som.
Odpovedať
@miskamilka ahoj pozerala som si stranku tej kocky co si oporucila Lulus ako foto fakt dobre to je to co som hladala a cenu nahodou nevies ako sa pohibuje ?? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@lubydu okolo 1eur / kus pocitaj. Vacsinou medzi 0.70 - 1.30 / kus. My sme objednali cca 270 kolacikov a platili sme okolo 250 eur. Ale fakt ze uzasne. Na vyzor aj na chut. A hlavne take domace. Presne take by som upiekla kebyze viem piect :)
Odpovedať
My sme na svadbu pre syna objednali zakusky a tortu v cukrarskej vyrobe v Pate. Maju tam sirsi sortiment, od klasickych zakuskov cez torty az po candybar, ale ten sme my neobjednavali, tak sa neviem vyjadrit. Za zakusky mozem povedat, ze boli vyborne, len sa tak po nich zaprasilo. Brali sme mix, cena bola 50 centov za kus. Torta bola vynikajuca, krasna, hadam neexistuje taka, ktoru by tam nevedeli urobit, ale maju rozne ceny od narocnosti. Ked sa bude vydavat dcera, opat budeme brat odtialto.
Odpovedať
Profilova fotka
Gabriela Cajkovicova Senkvice, aj vysluzky dopredu nachysta, poradi a aj cenovo je super
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?