Čo si myslíte o čokoládovej fontáne na svadbu?

Som za a moja polovička je proti. Neviem sa však rozhodnúť. Mne sa to páči, ale zas keď som bola na svadbách, nemám dojem, že by to nejako šlo. Všetci boli aj tak prejedení a nezvládali. Máte s tým už skúsenosti? Ďakujem :P
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.My budeme mat fontánu zapožičanú od reštaurácie kde bude svadba.Je to minimálna položka a myslím že to u nás na svadbe pojde.Vela ludí od nás neje sladke,koláče,zákusky a viem že radšej siahnu po ovocí tak myslím že ta fontána bude príjemne spestrenie sladkého baru.A čo som bola na svadbe jednej kde ta fontána bola tak si dal z nej snad každý svadobčan,ešte sme sa všetci bavili na tom aky sme zarýpaný jak soplavé deti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa dohodli ze do 22:00 bude ovocie na stole potom ho vezmú porezu daju na spajle a bude fontana :) lebo majitelka hovorila ze jedine tak sa zje ovocie ze potom ostava a tak s cokoladou to ludia zjedia tak ideme do toho:)
Odpovedať
@natal1591 my sme mali čokoládovú fontánu na svadbe, bola požičaná od hotela, v ktorom bola hostina, dodali aj ovocie. Najväčšiu radosť z nej mali deti, ale dali si aj dospelí, mala úspech. Dali sme ju pre menší počet hostí, ako nás bolo na hostine, keďže sme vedeli, že si nedajú všetci. Je to príjemné spestrenie a neľutujeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme ju na vlastnej nemali, ale zvycajne ma fontana uspech. Skor je to take spestrenie a to ludi bavi. Hlavne v nej mat kvalitnu cokoladu!
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim mi sme ju mali pozicanu od jednej pani nasla som si ju na internete ...ona sa ma hned pytala ci budeme mat vela deti ze ju chcem, deti tam bolo dokopi 8 ale ja som u chcela mne sa to pacilo a deti sa z nej tesili a nielen deti :-) ovocie nakrajali a prichystali ludia zo sali a ovocie sa hned minulo len som potom nestihla sledovat kedy doslo :-) nemali sme vela ludi ale fontene sa tesil kazdy a aj cokolada a ovocie sa zjedlo v pohode .... :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa tiež rozhodla mať fontánu na našej svadbe, už som ju aj objednala aj s 3kg čokolády. Keď som bola na svadbách kde bola fontána tešila som sa jej viac ako zákuskom a myslím si, že bude mať úspech aj medzi našimi hosťami. Ovocie mi niekto nakrája hádam, lebo už hotové ovocné špízy sa mi zdajú dosť predražené.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tiež chceli mať čokoládovú fontánu, ale nakoniec sme sa rozhodli, že ju nedáme, veď to by bolo asi skôr pre deti najvhodnejšie a detí bude veľmi málo, takže sme to zamietli :-) Keď tak sa bude pýtať a podávať horúca čokoláda, ale fontánu nebudeme nakoniec dávať, aby to zbytočné nebolo
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať aj fontánu ale chceme bielu a hnedú, lebo budeme mať viac detí na svadbe a chceme to hlavne kvôli nim dať. Už sa veľmi tešíme a dúfam, že bude veľmi dobre chutiť, lebo švagrina čo mala čokoládu na svadbe, tak nebola bohvie aká dobrá
Odpovedať
Profilova fotka
Kazdy podla svojej chuti :-) Tiez by som ju chcela mat. Zaujme uz na pohlad a myslim, ze pri cokoladovej fontane si mnoho hosti pride na svoje. Mam znamych ktori moc samotne zakusky nemusia, ale cokoladou a ovocim teda nepohrdnu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?