Cena za candy bar bez torty

Ahojte. Tie ktoré ste mali na svadbe Candy bar kolko Vás vyšiel? (Bez torty) A koľko ks na osobu ste počítali? Ďakujem
Odpovedať
Ahoj my budeme mat 9 druhov nakoniec,spolu to bude 400ks+20ks zvlast (pre obsluhu),cupcakes,cakepops,tartaletky,brownies,veternicky,tiramisu,panna cotta,mrkvovy dorticek a makronky.Je to pre 70 ludi a platit budem cca 430e ale mam v tom aj tortu( naked cake 70 porcii)a dovoz.Cize bez torty asi 350
Odpovedať
my sme mali 30 druhov, 4ks/os. pre 89 hosti, z toho sa zvysilo asi 50ks, 350€
Odpovedať
rátaj aspoň euro na jeden kúsok zakúsku lebo tieto sú trošku drahšie ako klasické punčáky a podobne :) a vyrátaj si podľa kúskov, koľko budeš potrebovať :)
Odpovedať
Ja budem mat cca 220ks + dovoz + odvoz + zapozicanie inventaru + aranzovanie = 350 Eur Zvycajne sa to dava tak, ze ked mas aj tradicne kolace, alebo niekto donesie torty atd, tak sa rata max 3 kolaciky na hlavu a ked mas cisto len candy bar tak rataj tak 4-5 na osobu.
Odpovedať
Profilova fotka
To sa veľmi líši od toho čo tam chceš mať :) Niektoré zákusky sa rátajú na kusy normálne a keď máš napríklad cheescake, že by si tam chcela tak tam máš celý a každý ma na to vlastnú cenu, najlepšie je keď si napíšeš tam odkiaľ by si chcela ten candy bar nech ti pošlú buď cenovú ponuku alebo aspoň cenník a ty si už potom vieš vyrátať cenu podľa toho koľko kusov zákuskov potrebuješ a sama si to môžeš nakombinovať tie počty, to je podľa mňa také najideálnejšie
Odpovedať
cenové ponuky sú rôzne lebo záleží aj od surovín, aké pri pečení používajú, ale rátaj do tých 400€ bez torty, myslím, že to je také normálne v tom rozmedzí od 300 do 400 :-)
Odpovedať
kolko budete mat hosti?
Odpovedať
Profilova fotka
a vedeli by ste mi baby poradit niekoho v Brezne, kto tam robi taketo kolaciky? doposial sa mi este nikoho nepodarilo zohnat :-| :-|
Odpovedať
budeme mať do 70 hostí a klasické zákusky neplánujem mať, iba candy bar. Rozmýšľala som cca nad 200ks dezertíkov. Myslíte že to bude málo?
Odpovedať
@natalia993 Nás svadba ešte len čaká ale už som si dala spraviť cenu podla mojej objednávky a bude nás to stáť 415 eur. Hlavne to netreba preháňať :-) Mám kamarátku, ktorá dala za to cez 600 eur čo je podľa mňa extrémne veľa, kedže nemali vôbec veľa ľudí. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janulik923 a okrem tychto kolacikov planujes mat aj klasicke? ak ano, tak tych kolko?
Odpovedať
@janulik923 vieš veľakrát si povieme, že radšej viacej ako málo a potom to aj takto môže dopadnúť =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@milliada vieš čo budem, ale iba zopár nechcem to preháňať. Objednám malé krabičky s 10 koláčikmi ako vyslúžky a ešte niečo navyše nech je aj pri kostole čo porozdávať a to hádam aj stačí.
Odpovedať
Profilova fotka
@janulik923 tak fajn, aj ja si myslim, ze vam to bude stacit. mam skusenosti s tym, ze na svadbe sa aj tak az tak vela kolacov nezje, lebo kazdy je ineho objedeny
Odpovedať
@milliada Zeny, a nemozte mi sem hodit foto pre inspiraciu, ake candy bary ste mali, a ci sa vam to aj vsetko pojdelo alebo to ostalo ? Uvazujem nad tym, lebo neviem ci viac kolacov a bez candy baru alebo candy bar a menej kolacov. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monic30 prepac, ja ti zatial nemam ake fotky poslat, kedze svadbu este len budeme mat a ako pozeram na datum, kedy budes mat ty svadbu tak to ma este aj predbehnes. my mame az v juni ;-) :-)
Odpovedať
@natalia993 Ja som mala tiez tak - 63 dospelych, 15 deti, ratala som 3 kusy na osobu a vyslo ma to 360E. A vsetky sa ani nezjedli.
Odpovedať
@slavulienka_m Breznianska cukráreň má všetko
Odpovedať
Profilova fotka
@fifitate dakujem ti velmi pekne ;-)
Odpovedať
@marka_to mozem sa opytat na kontakt pecenia netradicnych zakuskov? :)
Odpovedať
@8motylik8 JA som mala od Nin - takto mi to chuti (tak ju najdes na fb) a boli vynikajuce :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?