Candy bar namiesto kolacov ci ako?

Ahojte,este som nebola na svadbe,kde by som to naživo videla.Ako to funguje? Dávajú sa na ten zvlášť stôl tie sladkosti a na stoly,kde sedia svadobcania klasicky koláče ci ako?
Odpovedať
my co sme boli tak ich mali zvlast na stole a pri stoloch kde sa sedelo mali klasicke zakusky
Odpovedať
@quixik bola som na svadbe, kde bol len candy bar, ale hostia to kritizovali, veľmi sa im to nepáčilo. ja som považovala za plus, že pri candy bare si každý môže vybrať čo chce, ale oponovali mi tým, že aj na stoly sa dá ponosiť viac druhov a nemusia pochodovať cez pol sály za každým koláčom. Asi sto ľudí, sto názorov.
Odpovedať
Profilova fotka
@quixik Ahoj :) my sme na stoloch, kde sedeli hostia nemali žiadne koláče, mali sme spravený jeden stôl s koláčmi, dezertami, svadobnou tortou, čokoládovou fontánou s ovocím :) u nás mal pozitívne ohlasy :) my sme nemali veľmi veľkú sálu čiže stôl s dezertami nebol ďaleko od hostí.
Odpovedať
Ja chcem candy bar plus klasicke zakusky na stoly..bola som na svadbe, kde neboli zakusky na stoloch, nebol ani candy bar..mali iba na jednom podnose pri svedskych stoloch zakusky..za celu svadbu som nezjedla ani jeden..takze ja chcem, aby boli aj na stoloch
Odpovedať
@katka210692 @maslenka @lienka182 @ophelia22 kocky vdaka,nemala som totiž žiadnu predstavu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?