Candy bar na svadbu - áno či nie?

nevesticky co uz ste mali svadbu a na nej candy bar podelte sa prosim o skusensti. Momentalne casto vidam na fotkach sladky bar, vyzera to krasne na fotkach lizatka, cukriky a kopec inych veci, ale aj sa vam to minalo my budeme mat cca 100 hosti kopec zakuskov, ale samozrejme vymyslam ;))) je to len efektny trend ci ako?
Odpovedať
ja som toho názoru, že je to viac pastva pre oči, než čokoľvek iné. Pri tom množstve zákuskov sú podľa mojho názoru sladkosti, lízatka a podobne zbytočnosť. Ale vyzerá to krásne, to sa musí nechať.
Odpovedať
@pepi_ba my klasické zákusky mať nebudeme, bude iba sladký kútik. takže je to na tebe, ak máš klasické zákusky a chceš candy bar, tak ho urob v nejakej zmenšenej podobe.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež by má zaujimalo ci sa tie cukríky lizatka a kadečo iné aj pojedlo bola by som nerada keby mi to ostalo nakolko plánujeme mat napečené koláčiky aj na stoloch pride mi to lepšie aj voči starším ktorý sedia a môžu papat kolace pri stole nie si po ne chodiť... Tak mam dilemu ci robiť Candy bar budeme mat čoko fontánu a veľa ovocia takze sa na ten Candy bar asi vyprdnem :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mať takmer 16 malých detí, neurobím ho voľkom ale okrem zákuskov ktore budu na stole - bude mať farebné lízatká ale to len po pár kusoch, lentilky v miskách, gumenných medvedíkov (pre dospelých budú vo verzi s vodkou :D ) , pelendreky .. . . . atd. . . a jablkový džús ktorý si budu mocť čapovať
Odpovedať
Profilova fotka
@januskaamirusko odporúčam sa na to vy..... :-D Ja som čerstvo po svadbe...jedli to len deti a rodičia boli z toho na nervy lebo potom nechceli jesť nic iné :-D ..a kopec sa zvýšilo...ak máte klasické svadobné koláče tak je to zbytočnosť... ak máte modernejšiu verziu, že bez koláčov a len jeden stol so sladkým...tak je to super nápad :) mne sa osvedčila nádoba na džúsy pre deti..jednu chcem predať ak by niekto mal záujem :) ...taká veľká 5l s kohútikom.... dala som k tomu umelé pekné poháriky a išli sa ošalit :)
Odpovedať
@zuzugal dakujem veru sa na to asi vykaslem ostanem verna klasike kolace na stoloch a ziadne vymyslacky ;))
Odpovedať
Profilova fotka
na svadbe idu svadobne kolace a hovadiny a la candy bar je fakt tak pre deti aby ich brucha boleli.....no uznajte kopec dobrot a neviem kto by cukriky dzgal ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
za mna nie...maju sa jest svadobne kolace..ja som dala cukriky indivindi detom v svadobnej krabicke, plny stol by u nas urcite nepresiel, boli zakusky a torty aj to poostavalo..
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali plno zakusko ale aj candy bar s cukrikmi lizatkami kinder vajickami a sladkymi poharmi ako banany v.cokolade tiramisu a pod. Malo to velky uspech a nielen u deti. Takze ja za seba kazdemu len doporucujem :-)
Odpovedať
my sme candy bar mali, ale pojala som to bez lizatiek a cukríkov (mali sme milion zákuskov, tak načo také zbytočnosti), boli tam len zákusky, ovocie a torta (1 malá pre imidž).... zákusky neboli na stoloch ale len tam (čo mamina ťažko znášala) ale bolo to super... hotel, kde sme mali svadbu bol ideálny na korzovanie a candy bar bol pekne po ceste, takže sa tam všetci pristavovali a mlsali... myslím, že je doležité, aby bol dobre umiestnený, inak to bude skor na obtiaž..
Odpovedať
za mna tiez nie...hoci na fotkach to vyzera pekne. tiez sme mali zakusky aj na stoloch, aj na samostatnom stole s tortou a ovocim a nikomu nic nechybalo. ale mali sme nieco ako "limonadovy bar", co boli v podstate iba 3 sklenene nadoby s kohutikom, v ktorych bola voda s citronmi, pomarancami a limetkami. k tomu boli pekne flasticky so slamkami a hostia si capovali, nakolko bolo horuce leto a nemuseli casnici sa furt otacat s dzbanmi s vodou. a tieto limonadky sa deckam mimoriadne pacili, ze mohli pit z tych flasticiek krasnymi slamkami. rodicia nechapali, ze decka, co inokedy chcu pit len sladke dzusiky, zrazu dobrovolne a s nadsenim piju cistu vodu s ovocim:))takze este aj pitny rezim si decka same nastavili a vsetci boli spokojni:) ako alternativa ku candy baru je to mozno inspirativne.
Odpovedať
suhlasim s @annalicious_ my sme mali tiez candy bar, ale ziadne lizatka ani ine hluposti....ale normalne zakusky, fontanu, ovocie a podobne veci, vyzeralo to krasne (kuk fotoblog), a bolo super to, ze zakusky neboli na stoloch, kedze tam bola vyzdoba a osobne sa mi nepaci ak su zakusky na stoloch....candy bar si mozete urobit z hoc coho chcete :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, ja som tiez uvazovala o candy bare, ale asi mate preavdu, bdue tam dost kolacov a jedla, tak nechcem este zbytocne nieco dalsie vymyslat a aj tak sa to nezje...:) takze dakujem za nazory :)
Odpovedať
@alexandra_saska ale veď na candy bar si môžeš dať klasické koláče a ovocie napríklad ... ak nechceš mať prepchaté stoly ...
Odpovedať
@monka635 to je tiez pravda, este si to premyslim podla rozmiestnenia stolov...:)
Odpovedať
Mne pride klasicky candy bar - teda s lizatkami a cukrikmi - ako zbytocnost. Ani ked je na svadbe vela malych deti - sama dieta mam a to posledne, co by som chcela, aby sa na svadbe prepchavalo takymito sladkostami. Ked je candy bar rieseny formou zakuskov, cokofontany s ovocim, teda ze zakusky uz potom nie su na stole, proti tomu nemam nic.
Odpovedať
@pepi_ba My nebudeme mať "candy bar" s lízatkami ani cukríkmi - príde mi to zbytočné. Vyriešime to asi tak, že bude vrámci švédskych stolov jednoducho samostatný stôl s koláčmi ktorý nazveme candy bar. Zdá sa mi to praktické lebo budú na jednom mieste a tak sa budú môcť stále dokladať čerstvé zákusky atď, nakoľko bude leto. Koláče a na stoloch mať nebudeme, A presne ako aj @vodavodickova budeme mať "limo bar". :) Myslím že tieto Americké trendy je dobré poznať ale aj vedieť čo si z nich vybrať, lebo aj keď majú niekedy inovatívne nápady, často to vyústi do totálnych zbytočností.
Odpovedať
ja som sa rozhodla urobiť si vlastnú predstavu candy baru, a to čoko fontána, vedla nej ovocie ako chutné kytice, a z jednej strany minizákusky a z druhej slané pečivo. Medzi to nádoby s limonádami. Na stoloch koláče nebudú, aj tak som nikdy nevidela aby sa brali zákusky medzi jedlami.
Odpovedať
ja rozmyslam nad syrovo-klobaskovo-sunkovym "candy barom" :D, a hned k tomu chcem dat viac druhov vina aj s popismi na degustaciu. Len sa obavam aromy :D :-/
Odpovedať
určite nie, tie mini stolíky, na ktorých je pár cukríkov sú trápne
Odpovedať
Profilova fotka
Každý podľa chuti. U nás bar sO sladkostami využili deti. Zobrali asi päť lyzaniek. Všetko ostalo. Jeme to ešte aj po pol roku :) bolo to pekne, chcela som to a tým že to tam bolo nikomu to neublížilo. Keď niekto má chuť zjesť aj cukríky popri kolaciku nech sa páči. Nič tým nepokazis a nie je to ani finančné náročné. Čo ten môj má stal cca 20e čo pri tých tisícoch čo šlo na svadbu je asi úplne nič.
Odpovedať
Profilova fotka
A čo sa týka cokofontan. Vyzerajú super, len pri deťoch a niektorých podgurazenych hostoch to nie je také ideálne. Bohužiaľ, veľa ľudí sa zakycka a nakoniec je z toho len bordel. Candy bar nie je len o lyzankach či cukrikoch. Ja som mala na stole tortu, mini tortičky pre každého, koláče a aj nejaké sladkosti. Každý si vzal čo chcel. Po sladkom siahli viacerí, cukríky z anglická ochutnali skoro všetci. Koláčiky mali tiež úspech a som rada že som to mala.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte chcem sa spytat ci by mi niekto vedel poradit nejaku firmu ktora by mi vedela spravit candy bar . vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať aj candy bar aj klasické zákusky..do candy baru však budem dávať "jedlé" veci ako linecké, cakepops, makróny, nejaké farebne sa hodiace zákusky, ovocné košíčky, jednu čoko tortu, jednu ovocnú a asi spravím mini cheesecakes..zákusky budú aj klasicky na stoloch..jediné, čo som kúpila do candy baru z "hotových" sladkostí, sú gumové cukríky v tvare srdiečka, nemohla som odolať :) ten candy bar chcem mať ako také modernejšie poňatie zákuskov, budeme mať väčšinou mladých ľudí, tak by mohol mať úspech..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@hranoska ahoj. Chcela by som sa opýtať koľko kusov budeš na ten candy bar objednávať? my budeme mať klasické koláče aj na stoloch a candy bar chcem bez cukríkov,cokofontanu s ovocím, nejakú torticku a tie moderné zakusky v pohárikoch, mufiny,cake pops, cupcakes, makaronky... Vôbec však netuším koľko kusov mám na taký stôl objednat :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@mata258 ahoj,ja som si tak od brucha vymyslela,ze cca. 20-30 ks pre 46 ludi..ale ani sama neviem posudit ci je to vela alebo malo..
Odpovedať
Profilova fotka
@hranoska my máme ľudí 80 z toho 10 deti a pre tie skôr ovocie chcem, lebo nie som zástanca dávať deťom sladkosti :-) to máš celkom dosť a koľko druhov budeš mať na tom stole prosím ťa? Lebo ja nemám ani tucha ale zas nechcem veľa zbytočne.
Odpovedať
@katarinas7 gumene medvediky s vodkou ??? tak o tom mi prosim povedz nieco viac :-) naposledy som mala gumeneho medvediky s vodkou asi na intraku a to tiez len nahodou :-D 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, kupil haribo medvedikov a zalejes normalnou vodkou - nie nejakou sladkou, lebo sa gumenne medvediky zleju dokopy. vodky tam daj viac, aby medvediky v nej trocha plavaju :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?