Candy bar

Ahojte :) nevesticky ktore ste mali candy bar kde ste kupovali vsetky tie sladkosti a ako ste sa hlavne rozhodli ze ake sladkosti chcete ? Kolko toho treba pre 100 ludi? Mate skusenosti? Dakujem za odpoved :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som aj chcela vediet vo to ten candy bar je a naco na svadbe je? snad sa dozviem.. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja ho chcem tiež na svadbe,,,ide tam o to,,že je to v podstate stôl s všakovakými sladkosťami a cukrovinkami,,ktoré sú umiestnené v rôznych nádobkách,,,ja by som určite chcela gumové cukríky,,pre deti,,dalej penové cukríky,,typu marshmallow,,pre efekt:D,,,potom nejaké cupkakes,,,karamelky, nejaké ovocie v cokoláde atd,,,,hodí sa to zvacsa na stýl svadby vintage,,v podstate je to aj súcast dekorácie dalo by sa povedat:),,,aspon ja to tak vnímam,,,pre niektorých je to v podstate zbytocnost,,pretoze na svadbe je dost vselijakých sladkostí,,ale ja by som to poriesila tak,,,ze to, čo sa zvýsi,,teda tie cukrovinky z candy baru,,by som si potom jednoducho vzala domov alebo to rozdelila svadobcanom potom do výsluzky,,kezde vsetko sú to vacsinou trvanlive veci,,,cukriky atd,,,:)
Odpovedať
nie je to zbytočnosť? veď na svadbe budú zákusky, torta, a kade čo, načo ešte cukríky a lízatka ako na Mikuláša? Iba výdavok navyše, nová móda z USA. Rovnako kadejaké Cupcakes. To si rovno muffiny doma napečiem namiesto svadobných zákuskov. Každý podľa chuti, ale svadba je podľa mňa dosť finančne veľká položka a takýmito "novodobými" vecami sa bude zbytočne navyšovať. Osobne by som sa pozerala na nevestu dosť zvláštne, keby mi do výslužky nabalila cukríky namiesto vína a koláča.
Odpovedať
Profilova fotka
@maruska24 candy bar nie su vysluzky :-) Ide o to,ze na tomto stole budu exkluzivne zakusky,cokofontana a rozne specialitky ,ale malo kuskov.ozivi to priestor,krasne to vyzera a je to mile,nie kazdy chce jest rovnake zakusky aj z vysluzky,aj na stoloch x-)
Odpovedať
Profilova fotka
áno,,,,výslužky sú jedna vec,,ale candy bar to je iné,,,,je to len také oživenie buď pre deti, alebo na také zahryznutie pomimo akoby:),,,,,z kazdeho rozku trošičku,,,podľa mna sa to dá prespekulovat aj tak,,,aby to nebola príliš drahá záležitosť,,nemusí tam byť desať druhov cupcakes,,,ani dvojmetrova cokofontana,,o to tam neide,,,,malé, milé,,,oživiť priestor,,na potešenie oka,,a aj nejakého jazýčka:)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabi89 mali sme, neprehanali sme,boli tam lizwtka, cukriky, cokoladky ...osviezenie pre maskrtnikova deticky, neprehnat...kupovali sme v Metre
Odpovedať
veď ak to niekto chce, prosím, ja len konštatujem že niekedy to nebolo a bola svadba krásna aj bez toho a oživená dosť, a na výslužky hovorím na margo konca príspevku od nikkas. Ak napr. niekto na svadbe nemá detičky, tak je to potom o ničom, si myslím.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som mala candy bar, a boli tam aj normalne zakuzsky. Aspon sa to nemuselo tlacit na stoloch. Takto si dal kazdy co chcel. Svedsky sladky stol ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
A kde ste kupovali vsetky tie dózy a podobne srandicky?? :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@keyneska http://www.mojasvadba.sk/blog/andrejk...
Odpovedať
Profilova fotka
@petramik1978 dozicky vselijake kdekolvek, podla stylu svadby :) mozu to byt pohariky na stopke, kvetinace, misky, zavaracie flasky ozdobene cokolvek :) http://www.mojasvadba.sk/blog/andrejk...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj cokolvek z tohoto je krasne vyuzitelne v candy bare: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/cat...
Odpovedať
Profilova fotka
mne by sa to tiež páčilo, prečo nie ... ale keby ste niektorá vedeli povedať aspoň približnú sumu čo vás to vyšlo? :-) my sa už teraz so všetkým šplháme do takých súm :-|
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@maruska24 podla mna je fajn, ked si to niekto prisposobi podla toho, co sa jemu paci. napriklad ja kolace a zakusky absolutne nemusim a radsej by som mala ovocie a nejake drobne pochutky - ako napriklad spominane (aj ked z USA) maskrty :) chapem, ze mas rada klasicke veci, ale ak sa nejaka nevesta sa rozhodne davat cukriky, holt :) niekde som tu videla, ze niekto chce davat zapalky :D - domaca vyroba. je to netradicne a keby som to dostala, tak asi len pokrcim ramenom, lebo je to na svadobcanoch :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Baby, ja este nerozumiem jednej veci, tie sklene nadobky, poschodove taniere na cupcakes.... ste si kupovali samy alebo vam to zapezpecila agentura cez ktoru mate vyzdobu? Uprimne musim povedat, ze ked som pozerala linky vyssie uvedene a ked si to vsetko zratate ak len jedna nadobka stoji 10 eur..neviem zda sa mi to potom dost drahe.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkanl ja som si 2 stojany kupila sama, ale pouzila som ich uz na vianoce na kolaciky doma, takze to neberiem ako investiciu do svadby. No a zvysok mi dodava hotel. Inak dozicky do candy baru ponukaju aj agentury, ktore ti ho v ramci vyzdoby cely pripravia. Ja som ponal candy bar skor ako sldaky bufet, budu tam len zakusky a kolaciky - nie klasicke typu puncovy rez a pod, ale tie modernejsie :-) - neviem dat na tomto pc uvodzovky :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Krásna inšpirácia je vždy na Pinterestu https://cz.pinterest.com/search/pins/... 🙂 Dá sa to krásne ladiť a vybrať pekné obrusy, dekorácie, obrúsky, stojančeky, misky, ...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
My sme mali takyto, v poharikoch tiramisu, pannacotty a podobne slahane kremy s ovocim, cheescaky, mufiny, makronky, tartaletky a nejake ine male kolaciky. Ziadne cukriky ci lizatka...a na stoloch este klasicke kolaciky mali hostia
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Candy bar vie byť na svadbe veľmi efektnou záležitosťou, veď napokon pre koláčik si ide hádam každý. Rôzne podnosy, stojany, dekorácie si viete u nás prenajať a vyskladať na profile DecorationPassion.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?