Cake-pops - vlastná výroba pred svadbou

Profilova fotka
Ahoj dievčatá. Robili ste si niektorá cake-pops pred svadbou samé? rozmýšľam nad tým, som celkom tvorivá a šikovná, no bojím sa, že si toho beriem na seba veľa a potom nebudem stíhať. sama som si urobila pierka, teraz robím menovky, plánujem ešte mydielka tvoriť a spomínané cakepopsy. Ako dlho ich môžem robiť vopred, aby sa nepokazili? Poprípade, čo všetko by ste mi doporučili, že si môžem urobiť aj sama? Cekom rozmýšľam zapriahnúť aj družičky, no máme malý jednoizbový byt s malou kuchyňou.... Neviem, nejaká som nerozhodná emoticon
Odpovedať
ja by som ich na tvojom mieste sama určite nerobila, je to totiž babračka, ktorá zaberie kopu času, cake-pops by mali byť čerstvé,aj keď výsledný efekt je super. Nepotrebuješ ich predsa 500 kusov, a tých pár eur pri cene svadby už naozaj nezaváži. Ja viem, že to naskáče - tu pár eur, tam pár eur, ale v deň svadby by si mala byť predovšetkým krásna a nie strhaná a unavená.
Odpovedať
Profilova fotka
mám kopec družičiek, ktoré sú ochotné mi pomôcť, jedna pečie torty, rekreačne, takže s týmto mi pomôže zrovna ona. nepotrebujem ich v neviem akom počte... postačí myslím jedna dávka...
Odpovedať
@salsape tak keď máš pomocničky, tak je to OK ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží na tom, či ich budeš robiť pečené vo forme, alebo upečieš korpus a ten rozdrobíš atď. Tie pečené je treba robiť tesne pred príležitosťou, na ktorú sú určené. Ja robievam večer predtým. Veľmi ľahko okorajú (cesto) a aj keby si ich obalila, keď stoja je to riziko a navyše ak obaľuješ v originál čokoláde, tak ti v chladničke sprví fľaky. A ak robíš tie zlepované, tak tiež najlepšie max. deň predtým (zväčša sa to lepí pomocou mascarpone) aby sa nepokazili a tak. Samotné obaľovanie je zdĺhavé a dosť o nervy, hlavne keď ti celá hlavička spadne do polevy a potom tam máš hrudky. Ja pečiem na objednávky, aj na svadbu si čo-to budem sama piecť, ale cakepops to nebudú. Tie by som si naozaj na tvojom mieste objednala. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@salsape aj ja som premýšľala, že si ich urobím sama, ale upustila som od toho práve kvôli tomu času... neviem to nikde vtesnať do svojho "harmonogramu", a nechcem byť zbytočne v strese, takže tých pár kusov kúpim. A sama som si tiež robila pierka, menovky, knihu hostí, rekvizity na fotenie (fúziky, pery, okuliare, a tiež tabulky s nápismi), rôzne girlandy (či už do sály alebo na fotenie) a candy bar snád zvládnem tiež sama ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@salsape juuuj a ešte som sama robila vešiaky pre mna, ženícha a družičku, smerové tabulky "svadba", a tiež dekorácie na vchodové dvere...také zábavky to boli pre mna ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?