Aké zákusky mali na vašej svadbe najväčší úspech?

Profilova fotka
Ktoré zákusky hostia najviac jedli na vašej svadbe?
Odpovedať
Pre mňa osobne bol zážitok sledovať svadobčanov po riadne bohatej večeri ako zmizli poháre panna cotta,jogurtový krem s jahodami ,somloi galuska pohárov bolo 4Oks svadobčanov 80 trvalo to asi 15 minut vrhli sa na to ako kobylky :-) zjedla sa skoro polovica svadobnej torty vážila 20kgzákuskov sa minulo asi 150ks konkretny druh nebol preferovaný , všetkého rovnako. Ale predsa ako tak rozmýšľam asi mini veterníčky sa minuli prvé :-) Každému chutí niečo iné a ak je hostí viac ako len najbližšia rodina tak je lepšie ,aby mali z čoho vyberať a aby to lahodilo aj oku a ešte keď to aj chutí nemáte problém čo so zbytkami.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, u nas zo stolov priam zazracne zmizol skalicky trdelnik A zo zakuskov puncovy rez.
Odpovedať
Profilova fotka
@maillika u nás zmizli punčové rezy, oriešky , svadobné moravské koláče, grilažky a keďže sme mali svadbu v lete tak nanuky :) Torty nám ostali. Mali sme tri. Zo svadobnej odišla polovička, penová ostala celá a z minitortičkovej ostali dve tretiny. zákuskov sa zjedla jedna lodňa(veľká krabica) no dopredu sme nachystali do kuchyne a aj výslužky sme dávali pred svadbou tak sa nejak nehrnuli do jedenia koláčov :)
Odpovedať
My sme mali aj dezert - horúce maliny so zmrzlinou a šľahačkou, bolo to presne také to super na pretrávenie, takže úspech veľký. Kolačiky sa už potom jedli menej, napr.svadobnú tortu sme my nekrájali vôbec... Koláče hlavne šli - puncove, práve kavove zrna, parížske rožky...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?