Aké množstvo koláčov pre 52 ľudí?

potrebujem poradiť, že aké množstvo koláčov treba objednať a to tak aby bolo aj na výslužku a podobne mame 52 ľudí ďakujem za radu.
Odpovedať
Profilova fotka
nas to caka o par dni a cca mame na 50 ludi pripravenych 1300 ks kolacov.. s tym, ze vela krabic sa nesie do prace a ludom ktorych mame radi a na svadbe nebudu...
Odpovedať
hviezdicka2013 ahoj myslím si, že každý dobrý cukrár/ka ti vie odhadnúť množstvo ak jej povieš koľko ľudí budeš mať. niektorí ti dokonca urobia už aj výslužky. tak to budem mať aj ja povedala som, že pre 50 ludí +som si nadiktovala aké výslužky a koľko :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali svadbu v BA - inakmoja rodina dosla z TN a okolia, mali sme 43ludi a 1300 kolačov -- a bolo akurat :)))) ale stalo sa mi toto......moja teta (otcova sestra) bola na mojej svadbe s manzelom, dostala samozrejme vacsiu vyslužku s kolačmi aj víno a slivovicu lebo je rodina. Neviem ci bola taka nenazrana ako sa vravi, ci taka drza. ???? čize dostala velku vysluzku cez 40kolacov a kus torty ale malilo sa jej - Na druhy den prisla k mojim rodicom na dedinu - ze na obed - lebo ona spala cele doobedie a nevarili v nedelu ze vsak museli vyspat po svadbe (svadba bola v BA) Ked sa najedli aj s muzom - tak ze by chcela este nejake kolace este lebo ze malo dostala.... tak sa pobrala do komory a zobrala skoro vsetko (co bolo pre nasich aj pre mojich surodencov doma a babku co som im nadelila), nechala im iba na jednom tanieri ledva 10kolacikov a ona vsetko zobrala potajomky do auta -.... a ked sa jej potom moja mama pytala ze preco zobrala skoro vsetky kolace, tak ze ona chcela dat svojim synom a vnucatam a svatke a tak ze myslela ze este mame kolacov dost..... achhh tak co uz - aspon sme my nepribrali :))
Odpovedať
My sme tiež mali cca 1300 koláčov. Na hostinu sme rátali na osobu tak 4-5 koláčov, do krabíc na výslužku cca 25 koláčov + z torty....Do práce sme brali cca 100 koláčov + z torty. Niečo susedom a známym....Koláče zmizli ani sme sa nenazdali :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?