Aká je približná cena za svadobnú tortu v Bratislave?

Ahojte, chcela by som sa opýtať na približnú cenu svadobnej torty v okolí BA. Viem, že sa to pohybuje v rôznych cenových úrovniach, no koľko si zvyknú cukrári pýtať za cca 8 kg dvojposchodovú tortu? Mám na mysli skôr modernejší štýl toriet. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja čo mám zajednanú tortu ak pomôže orientačne 15€ /kg :) ide ale o kvalitnejšie plnky ( mascarpone..ovocie..a tak ) nie maslo pozliepané cestom ...BA môže mať niečo podobné prípadne asi aj drahšie...ale hlavne to záleží od kvality surovín a plnky / ako som spomínala inak vyjde keď si dáš kvalitnú plnku a cena bude niekde inde ak maslovú / . Za zdobenie doplácame 15 € tuším, a živé kvety máme doniesť deň pred svadbou :)
Odpovedať
Dobry den. Ja peciem domace. Torty mam kg 10€ a ak je svadobna su na nej izdoby a tie sa pripocitavaju zvlast. Orirntacne 3posch.torta cca 140€
Odpovedať
Profilova fotka
15e kilo cca:)
Odpovedať
@tabbinqa nie som síce z Bratislavy ale keď pozerám po internete tak väčšinou idú po 10 eur za jedno kilo. Takže aspoň takto ti poradím trošku :-) Skús sa popozerať, napísať a myslím, že možná by bola aj dohoda keď si budeš brať viac druhov tort.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?