Svadobná noc

Ahojte, vedeli by sme mi vysvetliť ako to beží ? Lebo ozaj nechápem čo to je za svadobnu noc, ked svadba skončí tak o pol 5 , predpokladám , možno neskor, a kým vstanu prví cezpolný hostia, čo by išli skorej spať, to je tak 6 ráno, to už musime byť na nohách a obskakovať , povyprevádzať domov a podobne. Alebo sa smie nevesta so ženichom počas noci vytratiť ? Ale to asi tiež len na chvilku, ked by bol nolnočný unos nevesty niekam na discoteku, vratime sa o 3 ráno, to tiež nieje bohviečo .
Odpovedať
my sme sa vytratili po odcepceni, ked sme sa sli prazliect do popolnociek ;-) @dyka
Odpovedať
Ahojte a ešte som chcela, že myslíte že by po mne upratali aj ten " bordelíček" na izbe, v svadobnu noc, akože sviečky , kamienky, lupienky a podobne ? a že by som si potom po to prišla ? kebyže sa s niekým dohodnem ? či to sa nesmie tak trusiť po zemi také veci ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@dyka zalezi ako sa dohodnes ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dyka myslis sex počas svadobnej noci? haha blbost :-D u nas odchadzali poslední hostia o 8 rano, my sme upratovali vsetko dosli sme domov ani neviem kedy v nedelu, nevladali sme prvy manželsky sex bol až v pondelok vecer :) vytratit sa zo svadobnej hostiny?? urcite niee... ak je to vasa prva spoločná noc, tak asi sa vam to podarí až v nedelu :-)
Odpovedať
moja, to je skor prve posvadobne rano a pocas neho ked vstanete /niekedy okolo obeda, poobedia/ je prvy manzelsky sexik :))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
u nas prvý svadobný sex bol až pondelok, nedelu sme boli tak unavený že ani pomyslieť :D a vytratit sa zo svadby určite nie :)
Odpovedať
my sme boli len do polnoci, mali sme taku kratsiu svadbu, ale svadobna noc bola tiez v podstate az rano... pri tej unave sa to neda :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?