Čo zo svadobnou nocou?

Profilova fotka
Budeme bývať s mojou budúcou manželkou u mojich rodičov,tak rozmýšľame ako to vyriešiť zo svadobnou nocou,nejaké nápady?,ak ste boli na tom rovnako ako my,ako ste to riešili?,prípadne ste si to nechali až na svadobnú cestu?
Odpovedať
@stano1202 No väčšina párov je počas svadobnej noci, keď padne do postele a zaspí :-D napr. môj drahý sa do rána prechádzal po dvore, aby mu vytrávi "ten posledný pohárik, ktorý si nemal dávať" :-D Ale vážne, ak je dobrá svadbe, tak trvá celú svadobnú noc až do rána, kedy ste fakt unavený, takže sa obvykle nekoná ani svadobná noc, ani svadobné ráno, maximálne tak svadobné poobedie, keď sa na chvíľku vytratíte, kým sa rodičia venujú zvyšným hosťom;)
Odpovedať
Profilova fotka
Niektoré hotely, penzióny v ktorých sa dá robiť svadba ponúkajú novomanželom izbu/apartmán na svadobnú noc ako darček 😉 @stano1202
Odpovedať
Vzali sme si izbu v penzióne......a rečiam o únave a žiadnom sexe never...Keď vydržíš tancovať do piatej rána jedno milovanie nie je problém. Svadobná noc je len jedna!
Odpovedať
Aj keby som si mala zaplatit za svadobnu noc v hoteli tak si ju zaplatim !!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinkas17 no uvidíme ako to vyriešime nakoniec :D
Odpovedať
No treba si uvedomit ze ten den alebo noc sa uz opakovat nebude :)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinkas17 ved áno,uvidíme možno ten hotel,alebo niečo iného,ešte máme čas popremýšľať :)
Odpovedať
@stano1202 Urcite nestravte svadobnu noc u rodicov niekde v detskej izbe. Hlavne ked vedla budu oni. Fakt... je to len raz za zivot :) objednajte si pekny hotel. Urcite sa na to financie popri svadbe najdu. Prinajhorsom zo svadobnych darov
Odpovedať
Profilova fotka
@erika04 no asi to tak budeme musieť riešiť,ale svadobná noc bude až dalšia noc po svadbe,kedže svadba bude trvať do skorých ranných hodín :)
Odpovedať
Profilova fotka
u nas nic take nebolo ;-) ja som prisla o 7mej rano a odpadla...kde moj manzel este "vydrzal"do deviatej popijat ....a potom o 12Tej sme sli uz na obed do saly.a to som v sobotu uz bola o 5tej u kadernicky takze urcite som ani nemyslela v nedelu rano na nejaky sex ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vela kamaratok mi povedalo ze to tak tiez mali ze boli unaveny obidvaja a ze boli radi ze konecne si lahli a hned zaspali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme skapati v krasnom apartmane v hoteli zalahli o 5.30 a energiu sme nemali ani na rozpravanie.... u nas sa svadobna noc konala o dva dni neskor :-D teda poobedie...a nic si z toho nerobime ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
taktiez unaveni sme padli do postele a ani neviem ako a obidvaja sme zaspali.. potom sme si to vsak dobehli :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali svadobnu noc v nedelu po svadbe :-D ale v tvojom pripade ked budete byvat s rodičmi by som poriešila izbu v hoteli kde budete mat oslavu napr.
Odpovedať
Profilova fotka
@matulka2610 uvažujem nad takým riešením aby sme mali absolútne sukromie :)
Odpovedať
Profilova fotka
co som pocula od kamaratiek vacsina mi povedala ze boli unaveni a hned isli spat :-)
Odpovedať
my sme mali svadobné ráno ... prišli sme o piatej domov a nechcelo sa nám vôbec spať ... tak sme si spravili svadobné ráno, potom sme rozbaľovali darčeky a až potom sme išli spať :)
Odpovedať
Profilova fotka
No my sme sa veselili do pol siestej rana... Prisli domov aj s jedlom z hostiny, so svokrickou sme vsetko podelili do dvoch chladniciek (mojej a jej, uf este ze byvame v jednom dvore) aby sa nam to tam pekne pomestilo (kedze v sale nemali kvoli zvysnym kolacikom miesto), svokrovci sa rozlucili a isli "o dum dal" :-D a ani neviem ako ale uz som bola v pyzamku a cela stastna ze lezim a s bolavymi nohami som zaspala. Moj drahy tiez. Dalsi den sme boli totalne ale totalne mimo a boli sme radi ze zijeme. Takze u nas svadobna noc bola az dalsi den po svadbe ale uzili sme si ju mozno este viac ako keby bola rano po svadbe. Netreba sa nikam ponahlat, aj ked viacere povedia, ze svadobna noc je len jedna. Ale aj posvadobna prva je len jedna :-D Ako komu co vyhovuje... Hlavne nech je to krasne a s laskou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tiež bývali ešte u našich, tak môj manžel objednal hotel. A ako niektoré píšu, keď vydržíš do rána tancovať a zabávať sa, tak zvládneš aj svadobnu noc. My sme unavení neboli, moja mama nás už o 5-tej vyhnala na hotel :-) o pol 7 sme zaspali a o 9-tej ráno sme vstávali. A keby som to mala urobiť opäť, urobím to opäť :-)
Odpovedať
moja mama dostala zaludocnu nevolnost a stravila noc v kupelni. to je tiez spomienka :-) Ale ak mate v plane sex, tak zajednat hotel. ak mate v plane rozdelovat kolace a rozbalovat darceky, tak pokojne doma a v teplakoch
Odpovedať
My sme ostavali v hoteli, kde bola aj svadba. Svadbu sme koncili okolo 6 rano, dobiti, unaveni, celi vyteseni na postel a spanok...no ked sme boli konecne sami, nejako nas premohli emocie z toho, ze uz sme manzelia a skoncilo to naozaj vasnivo ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?