Chceme z hostiny odísť po druhej, aby sme stihli svadbonú noc.

caute nevesticky, neviem, ci sa tu uz diskutovala takato tema, ale ja som ju este nevidela, tak ju otvaram... Ako si predstavujete svoju svad noc - teraz nemyslim intimnosti.. ;-), vacsina z vas si kupuje krasne spodne pradlo a na druhej strane pisete, ze sa chcete bavit a tancovat az do rana. Ja osobne si nemyslim, ze o stvrtej rano po takom unavnom dni budem mysliet na nieco ine ako zalahnut do postele a pospat si..(a pocula som to uz aj od kamosky, ktora to uz ma za sebou - svadobna noc proste nebola) Preto ja s mojim drahym planujem odist najneskor o druhej a o hosti sa potom postaraju rodicia. Ak si niekto z nich bude mysliet, ze je to neslusne - ich chyba. A co vy, ako to mate vymyslene?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
No, ja si nebudem kupovat krasnu kosielku na noc, ale si ju kupim na svadobnu cestu. a svadobnu noc si urobime po cepceni, ked sa pojdeme prezliec ;-)
Odpovedať
Svadobna noc sa nemusi odohravat vyslovene v noci, takze aj nad ranom je mozne to, preco chcete o druhej odist.... ;-) Budem otvorena, pretoze Tvoja otazka sa tyka toho, ci stravite nejaku romantiku, vyuzijes to pradlo a "premilujete celu noc". Moj nazor je, ze ked sa chce, tak unava nehra svoju rolu, napriklad ked sa nadranom vratime z nejakej akcie a je chut, tak nikdy nebol problem, ze sme celu noc niekde mulatovali. Na svojej svadbe sa chcem bavit do rana, navyse mam problem s tym, ze by mi nieco mohlo uniknut (zvedavec zvedavy), takze v ziadnom pripade nenecham hosti na mojich rodicov, ani na nikoho ineho - ja budem posledna, kto opusti salu! (A chcem mat vsetko pod kontrolou, to je dalsia vec!) Vsetko sa ukaze az tam, nic taketo sa neda naplanovat, takze aj na to, aka bude zabava, priebeh a tak, som naplanovana tak, aby som nebola sklamana, ked to nevyjde. Ved hostia tam mozno ani nebudu do rana, mozno posledny host bude odchadzat uz o druhej, ja ich tam nebudem drzat nasilu... Aj ked moj drahy ma uz nahovaral, ze on je presvedceny, ze ako manzelia to stihneme, ked sa pojdeme prezliect..... :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja to vidim po polnoci ked sa pojdeme prezliect.. Dalsia vec je ze milacik mal problem len ked som si to pradielko skusala sa ovladnut a to som ani zdaleka nebola vycesana, nalicena, atd... :-D
Odpovedať
...asi som to napisala trochu tvrdo, ale mne sa velmi paci, ked vo filmoch vsetci hostia vyprevadia vecer po hostine mladomanzelov na svadobnu cestu... Je mi jasne, ze u nas sa to tak nerobi a ani to tak zrejme nakoniec nezrealizujeme... mne by sa to len tak pacilo...
Odpovedať
Profilova fotka
Len to by si si musela zariadit cestu tak, aby Ti to vyslo na lietadlo :-D
Odpovedať
Hej, ale v americkych filmoch je na svadbe 400 hosti, takze nejakeho zenicha s nevestou si ani nevsimnu, ze tam nie su, navyse stab s kamerou sa zameriava na najzaujimavejsich hrdinov.... mas to predsa z americkych filmov, nie? :-D Adena, ako si urobite, tak budete mat, ale nebolo by Ti luto, ze si nebola na vlastnej svadbe?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte nevesticky, ak vam mozem do tejto debatky trochu nieco aj ja prilozit, ten svadobny den je moc kratky,ubehne ako voda preto si ho uzite naplno ak sa na ten den moc tesite. Moj manzel sa potesil ze sa budem 2x prezliekat pretoze vedel ze bude 2x svadobna noc :-0 cize aj my sme si ju trosku uzli cez prezliekanie. rano o 5,00 som tahajuci nohy za sebou prisla na izbu, dali sme si sprchu a uzasne drahe spod.pradielko-kosielka zostala na vesiaku... citili sme sa z nasej svadby tak uzasne a spokojne ani sa mi nechcela do toho obliekat a na otazku ci mu bude vadit ked si nic neobleciem,neprotestoval. takze si ju zbalim na svad.cestu. Prajem vam vsetko dobre. MP
Odpovedať
ahojte, ja sa bojim, ze nevydrzim ani do polnoci, chodim spávat so sliepkami, takze som sa rozhodla, že svadobna noc bude, ked sa pojdeme prezliect. Mozno to bude "narychlo", nemozeme predsa nechat hosti dve hodiny cakat. Ale bude to s plnou paradou "este v svad. satách". Ja si totiz po polnoci prezliekam aj spod. prádlo. Po polnoci budem mať červeneé šaty (s červeným spod. prádlom)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, u nas to bude tiez tak podobne, asi pri prezliekani a potom na svadobnej ceste,ak na nejaku pojdeme:o).Ja si chcem svadbu uzit naplno,romanticku noc si mozme spravit aj dalsiu,ale svadbu uz dasliu neplanujem:o),takze si ju chcem uzit do poslednej minuty. dufam,ze sa budu ludia dobre bavit a ze svadba bude co najdlhsie,aj ked neviem,ako to budem zvladat do rana po takych narocnych dnoch.
Odpovedať
Baby, sorry ale toto sa podla mna neda nejak planovat :-D A odbavit to cez prezliekanie sa mi zda, take nejake vypocitave a komicke :-D :-D :-D
Odpovedať
:-D :-D mna cela tato debata dost pobavila :-D :-D sak uvidime co a ako bude, nie??? Hlavne si vela neslubovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No teda, ani ja si neviem predstavit to naplanovat. Uvidime, ako sa nam bude chciet :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Fakt, ja taketo veci neriesim. Chvalabohu, lebo by som sa asi zblaznila nad vsetkymi "prkotinkami" :-D ...nuz ale proti gustu, ziaden disputat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasim, uvidime ako sa budeme citit. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
...tiez neriesim :-D ale mila zabavna cetba :-D tiez sa prisposobime situacii...
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetkym vam drzim palce, aby ste si svadobnu noc vychutnali. Ta nasa mala o 9 mesiacov male pokracovanie - narodil sa nam krasny syncek!!! ;-)
Odpovedať
bronau, to je bomba! ;-) wow, som celkom prekvapena, kolko z vas planuje svadobnu noc pri prezliekani, to som si myslela aku ameriku sme objavil :-D ale poviem vam, ze sme tak ako mnohe z vas skor spontanne typy, najma v tomto a kedze sme spolu akurat rok tak je to o to spontannejsie :-D ale aj tak to skor neriesime a uvidime ako sa budeme citit. ved to nie je az take dolezite, alebo ano? som sice pragmatik, ale ak romantika, tak ju vidim skor v niecom inom.
Odpovedať
Helen, Vy ste spolu iba rok? Teda prepac mi moju zvedavost, iba mi napadlo, ze wow...... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Aj ja som pocula o svadobnej noci cez prezliekanie-preco nie...? ;-) :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ale to sa musíte ísť prezliecť samy a nie z doprovodom ako napr. my. ale nám to neprekážalo lebo nemali sme veľa času sa zdržiavať doma.
Odpovedať
neviem, či je to normálne alebo nie, ale ja som sa bola prezlieka bez môjho manžela. Šla mi pomôcť švagrinka, lebo šaty som mala u nej doma.
Odpovedať
Profilova fotka
celkom dobre sa vas cita kocky... tak som si povedala, ze aj ja sem napisem. neviem ako to je s prezliekanim. tiez mi to pride dost zaujimave... mat svadobnu noc ked si nevesta nevie dat dole svoje velke svadobne saty:) moze to byt velka zabava:) ale mam pocit ze v mojom pripade z toho nic nebude a svadobnu noc si nechame az na den ked clovek nebude unaveny z tancovacky a opity zo vsetkych tych pripitkov:)
Odpovedať
my sme mali doprovod - sofera a sesternicku, ktora mi pomahala s prezliekanim :-D ale aj tak sme vela casu nemali, my sme sa radsej obaja osprchovali, prezliekli a isli sa dalej blaznit na parket :-) svadobnu noc sme dohnali potom neskor :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tiez sa celkom bavim :) svadobna noc sa rovna rychlovka :) ja mam predstavu jasnu hadam odjakziva. ziadne tancovacky do rana /moj otec netancoval ani na vlastnej svadbe, hodlam dodrzat tradiciu lebo to aj tak neviem ;)/ proste sa pojde po obrade na poriadny obed, veceru a 100 dezertov, proste len tak posediet a prijemne pokvakat, ziadne velke akcie a tradicie /aj tak neviem co by som tam robila/ a v nejakom rozumnom vecerno-nocnom case sa pekne vsetci dvihneme a hajde domov a my hajde do postele a basta :-D
Odpovedať
Profilova fotka
divoska super nazor! bola som nedavno na 2 svadbach na oboch boli tie klasicke tradicie a ked som si predstavila ze take nieco by som mala predvadzat na svojej svadbe...nieeeeeee :-D
Odpovedať
Profilova fotka
divoska tiez si myslim ze to mas kvalitne pripravene. daj potom vediet ako to dopadlo:) a nie ze budes tancovat do rana:) radsej si objednaj zleho DJ aby sa ti chcelo rychlo do postele ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
maylus daj pokoj preboha ;-) muziku mi pojde podla vsetkeho robit jeden zo starych kamaratov okolo mojej byvalej kapely co zvucil koncerty, akcie a chodieval aj po svadbach. sice o tom este nevie, ale sak casu ajeje ;))) a kedze pozna aj moj vkus viem ze ziadne ludovky a ine mne nepaciace sa veci mi na vlastnej svadbe nehrozia. takze taketo veci mam pod palcom ;) a svadobnu noc dufam tiez :))
Odpovedať
Profilova fotka
no ale vies ako... bude dobre hrat a nebude sa ti chciet odist zo svadby:) a potom nestihnes svadobnu noc:)
Odpovedať
Musím priznať, že ja som bola total unavena medzi 4. - 5. hodinou. Ale potom, ako sme všetko upratovali a dotrepali sme sa domov okolo 6.30 rano, ma vsetka unava presla. Proste tu svoju kriticku hranicu, kedy ma tahalo na spanok, som zvladla a potom som uz bola bdela :-) Ani spat sa mi nechcelo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to mas fajn... ja myslim ze ked to na mna pride tiez budem unavena... ja som totiz parketovy lev:)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?