Ako pripraviť posteľ na svadobnú noc?

Ahojte, chcela by som pocut nejake vase rady, ze ako si pripravit postel na svadobnu noc. Obaja s partnerom cakame az do svadby (ako sa to blizi, tak tym tazsie :-D :-D ) ale hadam to dame. No a teda, ze co ste mali vy na posteli? Nejake romanaticke obliecky, cervene vakusiky a tak? Ja som si nasla taku peknu kvietkovanu perinu http://domtextilu.sk/postelne-oblieck... Co myslite? Bude sa hodit na svadobnu noc? Alebo radsej nieco jednoduchsie jednofarebne cervene? Chcem aby bola nasa prva noc nezabudnutelna. Mozno som perfekcionistka, ale tak chcem mysliet na kazdy detail. Aj na postelne pradlo :-D Cirkus bude, ked budem sebe vyberat, to take este asi nevyrobili :-D :-D
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@alica101 Je to mile...ja som si len vybrala najkrajsie obliecky z tyc h, co sme mali take satenove a posypala som par lupienkov ruzi :) inac nic...v tu noc ti to bude aj tak jedno :) Viem, ze si to mnohe nevesty strasne romanticky predstavuju, ale po svadbe budete takí unavení, ze romantika vam pride na mysel tak o tyzden :D A nechcem ta znechutit,ani odradit, ale nechaj tomu volny priebeh, a nepripravuj sa na nieco nezabudnutelne, o to viac, ked cakate do svadby :) Je to krasne a uzasne a velmi vam fandim, ale necakaj vela, aby si nebola sklamana...v manzelstve urcite prezijete vela nezabudnutelneho, ale chce to trochu casu, zladenia a hlavne spontannosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
boziiinku ja mam chut taku sprostost napisat ze ju radsej ani nenapisem asi :-) ale vies co ma prve napadlo? ze asi igelitovu plachtu........kedze je to prva noc :-) aaaa sprostost je von, neber to v zlom :-) len sa treba pripravit na vsetko a hlavne si tu prvu noc radsej odlozte na medove tyzdne ;-) ked nebudete v strese, aby z toho perfekcionizmu nebolo fiasko :-/
Odpovedať
no ak postel v svadobnu noc vyuzijes, tak to ti gratulujem, budes patrit k tych par percentam :-) my sme mali len malu svadbu, doma sme boli o polnoci, ale teda bola som rada, ze som vyzula topanky, dala si pyzamo a padla s uz manzelom do postele ako kabela :-D
Odpovedať
@nefertiti ha ha ha, :-))))) troska sprostost, ale pobavilo ma to.....
Odpovedať
@alica101 sviecky okolo postele su super, dotvaraju atmosferu. Zelam, nech prezijete vysoko romanticky zazitok!
Odpovedať
@alica101 no budem k tebe úprimná.. ak už to po celom tom dni zvládnete, tak prvý sex nie je zrovna romantická záležitosť ako vo filmoch - predovšetkým sa priprav, že to bude trvať tak 5 minút, ak budem tvojmu chlapovi fakt fandiť, tak 10.. a než ty tak nejak zistíš, čo sa ti páči a čo nie, tak ubehne ešte veeeeľa času.. moc si to neidealizuj, lebo budeš sklamaná ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alica101 smiem sa spýtať koľko máte rokov? fúú tak ja by som nevydržala ale fandím vám. podla mňa to radšej odložte.. pre ,,normálny,, pár je podľa sex po svadbe nereálny lebo su príliš unavení a tak sa trochu obávam či vám to výjde a ako.. resp či nebudete sklamaní.. radšej sa poriadne vyspite a ráno je múdrejšie večera :)
Odpovedať
A ja si naopak myslím, že ju zbytočne strašíte :) Že prvý sex nie je zrovna romantická záležitosť? To je myslím si veľmi individuálne, u mňa bol prvý sex veeeľmi romantický, netrval ani 5 ani 10 minút, a to to bolo prvý krát pre oboch z nás - áno, bolo to nesmelé, neskúsené, trošku roztrasené, ale i to k tomu proste patrí! Netreba ani igelit, ani z toho robiť nejakú preceňovanú záležitosť, pretože prvé milovanie može byť krásne, nežné, romantické, úžasné a nezabudnuteľné (v tom dobrom slova zmysle), nie je to nič, čo by bolo nutné proste "nejak prežiť", pretože to vo väčšine prípadov nestojí za nič... Ako si to urobia, tak to budú mať a pokiaľ mali toľko úcty jeden k druhému, že boli ochotní počkať až do svadobnej noci, tak nevidím dovod, prečo by to nemalo byť pre oboch príjemné. Alica, ja myslím, že na farbe obliečok vobec nezáleži, sviečky urobia atmosféru a zvyšok už je na vás dvoch. držím palce, nech to klapne presne tak, ako si predstavuješ.
Odpovedať
@calvera25 mas pravdu, rovnako ako ostatne baby - my sme ho mali, vyprevadili sme posled. hosti, rodicov, poodnasali kvety zo saly, rano o 6:30, unaveni, ledva sme skoncili uz sme spali... ale ak to ma byt uplne prvy krat a predstavujes si to tak romanticky (asi ako kazda z nas si predstavovala), tak by som to velmi na svadobnu noc nenechavala, na to naozaj treba cas, atmosferu, oddych, nie take ze hrrrr, uz sme svoji, teraz rychlo mozme ;-) ;-)
Odpovedať
@lucmar2015 Obaja 25 :-D @nefertiti Ten igelit :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 a bolo to prvy krat v svadobnu noc?
Odpovedať
Profilova fotka
@alica101 inak skus mozno nie cervenu...asi nechces aby to u teba vyzeralo ako v lacnom bordeli...mozno kremova, bacha na saten ten sa smyka a moze to byt viac komicke ako prakticke.......inak prve milovanie byva tazke alebo krasne, alebo take nijake......ale hlavne musi byt prirodzene...to co je toto za planovanie ze do svadby nic a na svadobnu noc sa po sebe vrhnete ako dva hladne levy??? nic v zlom ale je to normalne? naco si odopierat tuzbu a potreby LEN preto, lebo to nejaka cirkev prikazuje...preboha kde sme....ako nehovorim nic, rozhodli ste sa to respektovat, ale pride mi to chore.....a neverim ze tvoj chlap uz aspon raz nemal ruku v tvojich nohavickach, a to je co potom za dodrziavanie cistoty? nejake zvratene :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nefertiti to vobec nie je doležité, či to bolo alebo nebolo vo svadobnú noc. ja som reagovala na komentáre typu "moc od toho nečakaj, aby si nebola sklamaná" resp. "keď budem tomu tvojmu veľmi fandiť, tak to bude trvať max. 10 minút" - prečo? Ja si nemyslím, že to nutne musí byť na prvý krát hrozné, rýchle alebo akokoľvek nepríjemné. Mimochodom, mám veľmi blízku kamarátku, ktorá sa vydávala ako panna, on bol tiež bez skúseností, vzali, mali krásnu svadbu, po polnoci sa rozlúčili a svadobnú noc prežili tak ako si ju vysnívali. Takže áno, ja verím, že sa to dá, hlavne keď na to človek čaká a teší sa na to. Je jasné, že pokiaľ pár už spolu sexuálne žije pred svadbou, tak svadobná noc nie je nič "extra", pokiaľ je to niečo, k čomu ten vzťah dlhodobo smeruje a na čo sa obaja už niekoľko rokov tešia, tak to by v tom musel byť čert aby boli príliš unavení na to, aby si to neužili :)
Odpovedať
@nefertiti táto tvoja nahá pravda ma niekedy privádza do rozpakov aj keď sa ma netýka :D :D ale máš pravdu ... zdržanlivosť je echt ťažká vec a je naozaj tak dodržaná v tomto prípade? a isto by som si to nenechala na svadobnú noc šak to čo by bolo v našom prípade? :D trojminútovka a ja na jedno oko už odpadnutá :D radšej potom ale my to už nemusíme riešiť také veci, takže pohoda :D skôr si dáme predsvadobnú noc na odbúranie stresu :D
Odpovedať
@nefertiti možno budeš prekvapená, ale niektoré páry si nechávajú sex až po svadbe nie preto, že to cirkev prikazuje, ale preto, že sa tak rozhodli z vlastnej vole, príde im to prirodzené a správne. Myslím že ich rozhodnutie má svoju logiku i keď to mnohí nedokážu pochopiť.. Nazývať to "chorým" a pýtať sa, či je to normálne je minimálne neúctivé a dosť predpojaté.
Odpovedať
@calvera25 ale osoba, ktorá položila otázku, nech sebe položí otázku či je ten vzťah naozaj taký čistý a nebolo aspoň ručne stručne ... nás do toho nič ale potom ani tá svadobná noc nebude taká čistá ;-)
Odpovedať
@monka635 to nám može byť srdečne ukradnuté, čo pred tým skúšali, alebo neskúšali a kto sme, aby sme mali posudzovať, čo je čisté a čo nie je čisté? zadavateľka sa pýtala, ako urobiť atmosféru a nie na to, či ruka v nohavičkách znamená, že už vlastne nie je nepoškvrnená. Urobili rozhodnutie, snažia sa ho dodržať, chcú si urobiť peknú svadobnú noc a to je jedno, či na TO dojde ešte pred svitaním, alebo až po tom, čo si trošku pospia. Atmosféra samotná nemusí nutne znamenať, že na seba skočia ako králici.
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 zaujimalo by ma ako to s tou cistotou naozaj je......a s uctou k druhemu...to znamena ze taketo pary su cely cas na bozkoch pripadne dotykoch, ziadne intimne miesta? alebo je povolene co? zena naprikald nemala styk s partnerom ale pravidelne orgazmy zaziva pri pettingu? ani som niekedy neuctiva moj prejav je proste taky....respektujem ludi ktori s tym cakaju ale proste mi to pride nelogicke.........pretoze minimalne viem ze su zeny ktorym napruiklad na velkosti zalezi a podobne, ktore nevedia byt spokojne ak ich chlap nevie priviest k orgazmu...a vztah v ktorom sa dodrziava cistota na toto nepride, tak co potom po svadbe???
Odpovedať
@calvera25 ja som si len zastala nefertiti a ak ide o to, že si to teda nechali na svadobnú noc tak potom bude odtieň návlečiek úplne nepodstatný a pointa je niekde inde :) takže nech sa sústredí na to čo sa bude diať :) len toľko :)
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 dobre takze odpoved na otazku: ano tie cervene obliecky so si si vygooglila su pekne, urcite sa hodia, dajte si k tomu par sviecok, mozno nejake to sampanske na uvolnenie, napustite si pripadne vanu a hor sa na to!!! urcite to bude nezabudnutelne.....v pripade perfekcionizmu netreba zabudnut na kondomy a papierove utierky ;-)
Odpovedať
@nefertiti kondómy sú zbytočné šak už budú mať po svadbe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monka635 jaj aha som zabudla to sa ide na ostro a rovno sa plodia deti..... uf :-) sak po svadbe sa uz vlastne moze :-D
Odpovedať
@nefertiti po svadbe sa musííí :D čo ti nepoznáš slovenské tradície? už o dva dni sa bude babka pýtať, kedy bude vnúča :D
Odpovedať
Profilova fotka
@monka635 nuz veru poznam......ja som strasne antitradicna osoba....az niekedy tym ludom uprimne zavidim ( a teraz to myslim naozaj vazne nie ironicky)....svadba v 25ke, sex az po svadbe, prirodzene prejst na deti, dom snad uz stoji.....to iba ja som stale stara dievka byvajuca v podnajme, zijuca na divoko s partnerom a o sexe radsej pomlcim....... ale ten pocit musi byt fakt uzasny, ked si s niekym niekolko rokov, cely cas nic, a potom to pride :-) alebo nepride, co uz :-)
Odpovedať
@calvera25 vieš prečo som to napísala? Pretože to tak v 90% prípadov je. Super, si výnimka, ale myslím, že nebude problém nájsť 30 iných žien, ktoré povedia opak. Ak si roky plánuješ a idealižuješ niečo na ten jeden deň, tak je skoro nemožné splniť očakávania. A naopak si myslím, že je veľmi doležité, že to bude ža po svadbe - u teba, predpokladám, vyplynul prvý sex zo situácie a neplánovala si si to x mesiacov dopredu.
Odpovedať
@nefertiti fakt im to niekedy závidíš? :-D ja keď si predstavím, že by som prišla o x rokov orgazmov, tak sa mi chce skočiť z mosta. :-D Ale teda obdiv majú moj obrovský, ja som tomu asi najdlhšie dala 3 mesiace chodenia, kým neprišiel "deň D". :-D
Odpovedať
Ako pripravit postel na svadobnu noc? :-D vankus, perina, a hlavne ziaden prehoz... Aby ste unaveni mohli lahko odpadnut do postele :-D ak to myslis naozaj, tak si na to rezervujte iny den, lebo prvy sex vo svadobnu noc po celom tom dni...to podla mna romanticke nebude :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@adeala hej zavidim lebo to musi byt neskutocny pocit :-) teda podla mna asi by som to ja neprezila :-) ja orgazmus nejak neriesim zjavne som v tej kategorii zien co sa nezvyjaju na posteli od euforie, co uz aj take su, skor si to uzivam inym smerom a robi mi radost ked vidim ze ini maju radost :-D co sa tyka tej zdrzanlivosti, to ostane pre mna nepochopitelne asi ako stvorenie sveta a cloveka, a to nie som ziadny sex maniak, proste ked musis tak musis, sak preboha co robis po veceroch? hras scrabble? upratujes? este u zeny to ako tak dokazem pochopit, mozno, ale chlap??? bez sexu??? neviem ci to je chlap....u chlapa je predsa zakodovane ze MUSI mat sex!
Odpovedať
@alica101 nuz... oblecky su desne, cervena farba mi evokuje isty zabavny dom, nie spalnu cakajucich mladomanzelov a ako pisali baby predomnou netreba to prezivata planovat lebo ak sa na prvy sup trafi vsetko co kam treba, bude mladomanzel hotovy do 5minut najma ak caka ako kocur na udene. Ty si za tych par minut ani neuvedomis, kto co kde je a budes rada ak to nebude sakra boliet, takze perfekcionizmus by som si odlozila na casy az budete vediet technicky ako, potom mozete pilovat finesy.
Odpovedať
@alica101 my sme tiez cakali do svadby, ale nakoniec nam to vo svadobnu noc nevyslo, az neskor :-). periny sme mali ciste, prezlecene, ale kym sme dosli domov zo svadby, kym som si z vlasov povytahovala sponky, tak manzel uz vlastne aj spal :-D. nechcela som privelmi chystat romanticku postel pre pripad, ze to takto dopadne a aby som nebola potom sklamana :-P. som rada, ze sme pockali do svadby, bolo to o to vzacnejsie, aj ked samozrejme to nebolo prvykrat romantika ako z filmu, ale aj to ma svoje caro. a nemyslim, ze by sme o nieco prisli, akurat som nemusela zazivat pred svadbou stresy, ze co ked otehotniem, ako zareaguje, ci ma nenecha :-D. inak ja by som prozhadzovala nejake lupienky po posteli, pripravila nejaku romanticku hudbu v pozadi, periny by som volila nejake jemnej farby, aby vynikli lupienky ruzi, aby to cele vyznelo tak jemne, nezne, uz ked je to prvykrat. a sviecky, nech je este vacsia romantika :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?