Tipy na najlepšiu svadobnú cestu

Profilova fotka
Milé nevesty, rada by som vytvorila diskusiu, v ktorej by sme si zdieľali tipy na najlepšiu svadobnú cestu. Kde ste strávili tú svoju? Čo na danom mieste odporúčate navštíviť? Alebo kam plánujete ísť? Ja som som strávila svadobnú cestu na Chate pod Hrbom na divadelnom workshope, lebo s mojím ex sme sa obaja aktívne venovali divadlu. Potom sme si ešte urobili výlet do Paríža na prvé výročie. Momentálne svadbu neplánujem, ale s priateľom radi a veľa cestujeme, takže určite radi využijeme aj vaše odporúčania :) Pokojne sem zdieľajte aj fotky zo svadobnej cesty ;)
Odpovedať
1
2
Ahojte. Ja odporúčam určite Maurícius. Nádherný ostrov s rozprávkovými plážami :-) určite odporúčam požičať si auto aspoň na 2 - 3 dni a precestovať celý ostrov. Ale myslím, že aj typy, ktoré radi strávia dovolenku iba na pláži - nebudú ľutovať :-D A ďalší ostrov, ktorý som si zamilovala je Gran Canaria - síce sme tam neboli na svadobnej ceste ale aj túto dovolenku sme si užili. Pláže môžno nie sú také krásne ako na spomínanom Mauríciuse ale kto má rád spoznávanie krajiny - tak to podľa mňa stojí za to. Nádhera :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabriella26 Super, ďakujem za tipy :) Máš aj nejaké fotky pláží?
Odpovedať
my sa chystame v zime do Dubaja, verime ze to bude nezabudnutelne, sme nim fascinovani uz takto na dialku a kedze nas nelakaju tzv. plazove dovolenky, ale milujeme velkomesta, tak bolo rozhodnute :)
Odpovedať
@barababic my ideme koncom novembra na svadobnu cestu do pariza, hrozne sa na nu tesime, bude to nasa prva navsteva pariza :) vies mi odporucit nejake miesta? :)
Odpovedať
@barababic jasné,pridávam pár fotiek
Odpovedať
Ja odporúčam Santorini :) info aj foto v článku http://www.mojasvadba.sk/svadobna-ces... a samozrejme aj Paríž je nádherný :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 Chystáte sa zbehnúť aj do Abú Dhabí? Ja mám v Dubaji kamarátku a už dlho sa chystám ku ísť navštívit, tak potom môžeš pridať nejaké tipy, čo určite nevynechať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@miss_tins Určite sa vám tam bude páčiť! Nevynechajte Monmartre, bavilo ma túlať sa tam uličkami. Môžete sa tam ísť najesť do reštaurácie Deaux Moulins - je to reštaurácie Amálie z Montmartru. Varia tam výborne a aj ceny boli na Paríž v pohode. Určite ochutnajte cibuľovú polievku, Ja som tam mala aj výbornú kačku a, samozrejme, creme brulé. No a neďaleko je Múzeum romantického života, je zdarma, maličké s kaviarňou. Zdarma je tiež Múzem Carnavalet o histórii Paríža, nachádza sa v židovskej štvrti Marais. Je to veľmi pekné múzem a nie je tam tak veľa ľudí ako pri hlavných atrakciách. Pokojne sa mi ozvi do IP, dám ti ešte nejaké tipy :)
Odpovedať
@barababic tam nie, to nas az tak nelaka :) jasne kludne ti potom napisem co a ako :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ela4 na Santorini sa už dlho chystám, len ma trošku odrádzajú ceny, všetci mi zatiaľ hovorili, že je to tam riadne drahé. Aké sú tvoje skúsenosti?
Odpovedať
@barababic To ti môžem len potvrdiť, je to tam naozaj drahé :-| Všetky ostrovy sú vo všeobecnosti drahé a Santorini je rozhodne na prvých priečkach. My sme bývali v hoteli aj s raňajkami a večerou, nakoľko cez deň sme cestovali kade tade a len na strave (t.j. obedy a kávičky) sme minuli toľko ako keby s nami bola ďalšia osoba :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli na svadobnej ceste v Turecku ale na Egejskej riviére a veľmi sa nám tam páčilo. Je to oblasť, kde je veľa stromov, je to tam celé zelené, takže sa dalo kde prechádzať. Vychytali sme super resort, kde bola vynikajúca strava, bola tam možnosť si zajednať večeru pri ktorej nás obsluhovali a proste parádička aj hotel. Odporúčam toto miesto!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My sme boli na Mallorke a neľutujeme ani jeden cent...nemenili by sme, bolo tam úžasne :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@barababic ahoj, aj ja som tam (Santorini) bola s manzelom, ale nie na svad. ceste, iba tak :-) a potvrdzujem..je to tam veeeelmi drahe...boli sme na 5 dni, ale na den to bola jednoznacne najdrahsia dovolenka...hlavne extra predrazene mestecka Oia a Fira..ale za mna staci aj 2 dni, tam nema clovek co robit...je to tam pekne, ale malinke a cely ostrov prejdete za 1 den (byvali sme uplne na juhu a do top turist. destinacie - Oia to bolo autom 40 min :-D a to len kvoli tomu, ze tam nejdes viac ako 60 km/h)...
Odpovedať
Profilova fotka
Prvé tri fotky Santorini...dalej jednozance odporucam Kubu (nasa svad. cesta - 2 fotky) a Dominikansku republiku - zvysne fotky - Karibik ma naaaadherne plaze, biely piesok, vynikajuci rum - drinky drinky :-D 8-) a ich hudba.. no nadhera a nehovoriac io ich hl. mestach...
Odpovedať
My sme boli na svadobnej ceste na Kapverdoch. Velmi sa nam pácilo 😍
Odpovedať
Profilova fotka
@weja146 Kubu mám na cestovateľskom zozname, tam by som veľmi chcela ísť!
Odpovedať
Profilova fotka
@barababic urcite odporucam, len sa treba pripravit na kulturny sok v podobe spiny - vsade :-) (okrem dobrych hotelov).
Odpovedať
My ideme štýlom backpack na Kubu na svadobnú cestu 😁
Odpovedať
My sme boli na Maldivách...ja osobne som precestovala už niekoľko krajín a určite odporúčam Tunisko, Kapverdské ostrovy, Dominikánsku republiku, Dubaj, Severný Cyprus, ale Maldivy boli proste top...na svadobnú cestu ako stvorené :-)
Odpovedať
zalezi co mate radi... my s manzelom cestujeme vela. ak mate radi zimu odporucam napr lofoty v norsku ci toronto a vancouver krasna jesen v maine. ak suche teplo a puste tak las vegas phoenix a podobne. amerika je super na road tripy. pre mna mal aj tucson caro. san francisco je tiez krasne mesto. potom v azii je extra vela nadhernych miest nas oblubeny je v thajsku koh yao yai. sri lanka hirriketiya beach. nesplnene este tipy su maldives a bird island v karibiku plus kapverdy azory. coskoro pojdeme na bali tam sa tesim velmi. a rada by som navstivila yemen ale to sa musi upokojit politicka situacia... mozno raz
Odpovedať
Profilova fotka
@juliet86 ďakujem za tipy, do US ideme tieto Vianoce, máme na pláne LA, SF, San Diego, Tichuana...uvidíme, či stihneme aj Vegas alebo to inokedy
Odpovedať
Profilova fotka
@barababic my sme nasli ubytovanie na Santorini priamo v Oia za dobru cenu, restauracie su tam samozrejme drahe, kedze hotely su bez stravy. Ale vo Fire je to lepsie, nevedeli se sa dojest ich gyrosu z miestnych "fastfoodov" :-D
Odpovedať
My máme v pláne západné pobrežie USA 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@andreya29 A kedy idete? My tam ideme na Vianoce :) Môžeme si potom vymeniť nejaké tipy :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme svadbu síce mali už minulý rok ale na svadobnú cestu ideme až teraz v zime. kúpili sme si plavbu loďou - Dubai, Adu Dhabi a iné štáty. veľmi sa teším, potom dám vedieť ako bolo :-)
Odpovedať
jooj, my este vybratu svadobnu cestu vobec nemame :-/ chceli by sme ist teraz v januari. co by ste poradili babule?
Odpovedať
Profilova fotka
@weja146 @barababic neviem teda kde ste na Kube boli, ale my sme nemali pocit, ze by spina bolo to najhorsie, respektive sme boli v krajinach kde je ovela vacsia spina a ubytovania u miestnych boli vsetky do jedneho ciste, takze netreba ist len do drahych hotelov. My sme nasu svadobnu cestu ponali ako vsetky nase cesty a vyrazili na Kubu za dobrodruzstvom. Presli sme ju celu, z Havany az do Santiaga, miestnou dopravou, spolocnymi taxikmi, jednou dodavkou, ubytovanie u miestnych a boli sme nadseni. Namiesto relaxovania na plazi sme si vyskusali riesenie problemov v kritickych situaciach a pod stresom :-D :-D Bola to fantasticka cesta, urcite sa tam chceme vratit.
Odpovedať
Profilova fotka
@maggie6 absolútne milujem takéto cestovanie, my máme takto precestovaný Balkán a Zakaukazsko :)
Odpovedať
Profilova fotka
@barababic My zatial severne Taliansko, Svajciarsko a Vietnam, okrem Kuby a kopu dalsich destinacii kam chceme ist... Len keby sme mali viac casu.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?