Thassos verzus Lesbos

Ahojte baby :) po obvolávaní a chodení po cestovkách a zúfalo hľadať niečo pekné a nie moc predražené sme konečne našli :) jupíí.. samozrejme že nie cez slovenskú ale cez rakúsku CK. Prisli nám dve ponuky, za porovnateľné ceny a to na Grécke ostrovy Lesbos a Thassos. Baby ale ja neviem si vybrať.. boli ste tam niektorá .. čo majú za plusy a za mínusy.. prosím poradte .. ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som brala Thassos, lebo ma krajsie plaze, vnutrozemie ostrovva tvoria borovicove lesy, mas tam plaze pieskove ako aj s kamienkami. Vynimocny je vraj svojim medom a vinom. Lesbos je vacsi, takze asi vacsia moznost nejakych aktivit. Tento ostrov je vraj plny olivovnikov a robia vraj vyborny olivovy olej. Kazdopadne, oba su krasne, zial, neviem ti poradit s osobnej skusenosti, len podla toho, co som o nich pocula a obrazkov, ktore som videla :) Oba ostrovy sa vyznacuju s tym, ze je tam klud, takze nic divoke a bujare by som tam necakala. PS: aj som si myslela, ze nie cez SK cestovku, lebo pred 4 rokmi som aj ja chcela ist na Thassos a nikde to neponukali. Prajem stastny vyber!! :)
Odpovedať
Ahoj, ja som bola na oboch ostrovoch. Lesbos ma extremne male (uzke) plaze, vacsinou hned pod cestou a su kameniste ak si dobre pamatam (je to 12 rokov dozadu). Tiez si pamatam, ze tam bola extremna nuda a peso do mesta bolo dost daleko. Thasos ma lepsi nocny zivot, restauracie a vacsie pieskove plaze. Ja by so urcite volila Thasos. Pa!
Odpovedať
@mon29 Ja by som isla na Thassos - uz som tam bola raz a znova by som sa tam vratila, su tam nadherne plaze, take tyrkysove more a nie je tam vela ludi, je pravda, ze je to kludnejsie, ale zalezi, kam idete, je tam krasne. Urcite treba pozicat auto/skuter a prejst si ten ostrov a najma plaze. Lesbos - tam sme mali iba medzipristatie, ale co som o nom citala, tak ma tam moc neuputalo oproti inym greckym ostrovom. Inak top je pre mna Santorini, na svadobnu cestu ako stvorene. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
@mon29 Thassos je úúúplne super!! Nádherné more, krásne pláže a množstvo výletov môžete podniknúť :-) Thassos je miesto kde sa určite ešte vrátim :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?