Taliansko Sardínia - svadobna cesta

Profilova fotka
Zdravím nevesticky, boli ste niektora na Sardinii na svadobnej ceste? aku cestovku odporucate, ktora sa na to fakt specializuje a ma siroku ponuku hotelov a podobne? Mate nejake rady kam ist, co vidiet, co zaziť?
Odpovedať
Ahoj, CK ti asi neporadím, ale nápady na ubytko a výlety napríklad tu na mojom blogu: http://www.carovnehotely.sk/sardinia-....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@demeterka ahoj, odporucam ti ist na vlastnu past a so ziadnou cestovkou :) ja som precestovala celu ardiniu - sama som kupila letenky a bukovala ubytko podla toho, kam sa sa s prenajatym autom dostali. snaz sa vyhnut mesiacu august a koncu jula a zaciatku septembra, kedy su vsade 2x take ceny. Hore na severe su nadherne miesta, kde si viete prenajat vilu za smiesne peniaze. azurove more a nadherna priroda. enjoy!
Odpovedať
Profilova fotka
@demeterka Dobrý deň, pozrite si napríklad naše dovolenkové tipy http://www.elitetours.sk/blog-honeymo... So Sardínou máme množstvo skúseností a k dispozícii viaceré overené cestovné kancelárie a hotely. Sme Vá radi k dispozícii, kontaktujte nás prosím do IP :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?