Svadobná cesta v septembri

Ahojte nevestičky. My máme našu svadbu koncom augusta a začiatkom septembra chceme ísť na svadobnú cestu. Prosím poraďte mi, kam je vhodné vycestovať v septembri? Aká destinácia je najvhodnejšia v tomto mesiaci? Thajsko sme vylúčili... Ďakujem za odpovede vopred :)
Odpovedať
že by Capri??
Odpovedať
Profilova fotka
To zalezi od toho, ako si svoju svadobnu cestu predstavujete a kolko na nu mozete minut. Ak sa chcete valat na plazi, mate kopec moznosti - este takmer vsade bude teple more, takze ci Taliansko, Chorvatsko, Grecke ostrovy... Alebo ak si to mozete financne dovolit, tak nejaku tazku exotiku - Maledivy :P Ak sa chcet tulat po pamiatkach ci nieco vidiet, tak si vyberte Pariz, Rim, Barcelonu... Ak chcete lyzovat, chodte niekam na ladovec... Proste mate milion moznosti :)
Odpovedať
do Talianska sa letecky uz v septembri nedostanete,....lebo v auguste tam konci sezona, chcela som ist na Sardiniu ale vsetko je v ten mesiac len vlastnou dopravou..my zvazujeme Kaprverdy
Odpovedať
@lussy1305 a to kde pozeras? :D ja som na sardinii v septemrbi bola a dostala som sa normalne lietadlom....a mam kopu kamosov, co chodia do talianska pravidlne v septembri lietadlom
Odpovedať
ja som po 10.9. nenasla nic....posli ktora cestovka leti v septembri lebo som aj volala do viacerych a povedali ze uz neeltia
Odpovedať
@lussy1305 napr airstop.sk....to su nemecke a rakuske cestovky spolu.....tym padom aj reisen.sk
Odpovedať
@lussy1305 a napriklad aj karibik cestovna agentura....
Odpovedať
Profilova fotka
@siminz Mozno hlupa otazka, ale preco ste vylucili Thajsko? Podla mna je idealne na svadobnu cestu. Ale samozrejme respektujem rozhodnutie. :) Inak si tiez myslim, ze v septembri by mohol byt vyber destinacie este celkom jednoduchy. Hlavne zaciatkom septembra. Napr. spanielsko a spanielske ostrovy a vsetko co je juznejsie. Tiez Egypt bude mat zarucene dobre pocasie. A ak vas pusti rozpocet zvazila by som Karibik (napr. Dominikanska republika je dostupna a krasna), Maledivy, Sri Lanka, Bali.
Odpovedať
Všelikde sa dá ísť :) záleží od preferencií. Napríklad aj do Paríža, presne sem: http://www.carovnehotely.sk/francuzsk.... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme boli na krete a bolo uzasne, more teple, plaze poloprazdne, podniky lacne... pocasie sme mali ukazkove. To bolo v prvej polke septembra a teraz planujeme ist na konci septembra opat na kretu alebo na rhodos
Odpovedať
Thajsko sme pre rozne ich nepokoje vylucili...kamaratka sa vratila a hovorila ze je tam dost vypata situacia.
Odpovedať
Dakujem krasne za rady. Na kapverdoch sme boli v auguste pred 2 rokmi sice priatel nebol ale v septemvri by som asi na kapverdy nesla...je tam uz dost silny vietor a aj zrazky uz koncom augusta zacinaju. Bol by to mozno risk. Odporucali nam Mauricius zevraj ponuka velke zlavy pre nevesty. Ale zvazujeme aj Grecko alebo Turecko.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
V septembri sa začína na Mauríciu po lete opäť otepľovať, no keďže ešte nie je oficiálne hlavná sezóna, ceny sú nižšie a zľavy výhodnejšie! Pokiaľ sa chcete dostať do exotiky za výhodnú cenu, určite sa oplatí využiť aj atraktívne zľavy pre novomanželov a nasadnúť na lietadlo smer Maurícius! :) Na tento ostrov sa špecializujeme už od roku 1995. Neváhajte nás preto kontaktovať, radi Vám zašleme nezáväznú cenovú ponuku do raja :)
Odpovedať
Profilova fotka
A čo také Mexiko v Októbri alebo Kuba?
Odpovedať
Profilova fotka
Keďže Kuba a Mexiko sú už dosť objavené a masovejšie destinácie, sústredíme sa skôr na ostrovy v Indickom a Tichom oceáne. Ohľadom týchto krajín Vám teda neviem poradiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s Ahoj :-) Mozem sa spytat, kde ste sa nakoniec rozhodli ist na dovcu? My ideme 24.9. na Kretu, tak dufam, ze nam vyjde to pocasie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tetabaska Ahoj nakoniec ideme do Stalisu na krete, tak dufam, ze tam bude pekne letime az 28.9.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?