Svadobna cesta v oktobri?

Baby poradte kde by bolo najlepsie v oktobri? Nejaka exotika ale cenovo dostupna?😊
Odpovedať
Profilova fotka
oktober nie je najlepsi mesiac na exotiku. V mnohych destinaciach je monzunove obdobie ale sezona hurikanov. Moze sa stat, ze bude pekne, ale je o dost vacsia sanca, ze vam bude prsat, bude zima...
Odpovedať
@norvinka no super😕
Odpovedať
Profilova fotka
@modroocka86 napada ma Dubaj, kde teda v oktobri by prsat nemalo, ale nemyslim, ze to je ta prava exoticka destinacia na honeymoon. Alebo este na Zanzibare by malo byt pekne :)
Odpovedať
Ex bol v oktobri v Mexiku a mal v pohode pocasie. Velky okruh Mexikom cez BUBO si platil, 16 dni za cca 1700€/osoba ak dobre pamatam. Uz to bolo daavno :D Sluzby mali paradne. BUBO robia vela exotiky takze ak prestudujes ich stranku, tak isto nieco najdes...
Odpovedať
@norvinka moj uz bol v Dubaji a povedal ze tam uz nechce ist a popravde ma to tiez nelaka ale ten Zan zibar pozriem😊
Odpovedať
@patha12345 dakujem pozriem sa na to😊
Odpovedať
Ja si myslim,ze ak cenovo dostupna tak urcite thajsko, tam je luxus dobre dostupny, jedine za co platis viac su vlastne letenky. Dalej este co som ja kukala tak Maledivy a Sri Lanka, kam je teraz vela akciovych leteniek :) Inak pozor potom na moslimske krajiny, lebo tam platia ine pravidla pri kupani, drzani sa za ruky a tak(aj ked ste manzelia) . Takze najprv si radsej overit pred cestou.
Odpovedať
Profilova fotka
noo... známi boli vlani v októbri teraz neviem či v Keni alebo Zanzibar či Madagaskar - proste dakde v Afrike - veľmi si pochvaľovali, keďže aj počasie bolo príjemné, aj služby mali super :-) ak chcete ísť cez cestovku (takúto destináciu by som na vlastnú päsť ja osobne sa bála ísť), tak určite odporúčam BUBO, ale tam bude cena o to vyššia - aj keď kvalita služieb a program bude rozhodne stáť za to, keďže je to u mňa TOP cestovka u nás... :-)
Odpovedať
my sme boli na Zanzibare na vlastnu past tento rok vo februari a mozem naozaj odporucat, nie je sa coho bat ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ani ja by som sa nebala ist bez cestovky, je to ozaj lepsie a samozrejme aj lacnejsie :D Mame s tym len najlepsie skusenosti, teraz tak ideme do Indie :)
Odpovedať
@modroocka86 my ideme koncom oktobra do Dominikanskej republiky :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?