Svadobná cesta v období október 2012 - január 2013

Cawte kocky. Svadbu mam v septembri 2012 a predpokladam ze vybavenie vsetkych dokladov vratane pasu si ziada urcity cas. Mate nejaky dobry napad na svadobnu cestu v obdobi oktober 2012-januar 2013? Vacsinou sa da ist v tomtu case uz len do exotickych krajin, no len tie ceny. Dajte typy ci uz nad niecim rozmyslate, pripadne ste niekde boli atd. Diiiky :)
Odpovedať
@mirkatn Z lacnejších krajín v tom období napr. Egypt alebo Kanáre. Na Kanáre lieta Ryanair priamo z Bratislavy, letenka je lacná, aj ubytko so stravou tiež a v zime je tam 20 - 25 st.
Odpovedať
My sme na tom presne tak isto :-) Uvažujeme nad Dominikánskou Republikou a Kubou a zaujala nás aj Isla Margarita... čiže láka nás ten Karibik a priľahlé oblasti, ale čo z toho bude ešte nevieme :-)
Odpovedať
@mirkatn myslim ze aj maroko je celorocne, sice teploty tam nie su nad 30stupnov ale okolo 25...my teraz tiez hladame vhodnu dovolenku ale ideme za exotikou...mojim snom boli Seychely ale je to hrooozne drahe tak budu bud Maledivy, Mexiko, Barbados alebo Jamajka...najskor sme chceli ist na Jamajku ale asi to vyhraju tie Maledivy.. Sice neviem kolko chcete investovat do dovolenky ale ked ides lastminute tak mas aj karibik vcelku prijatelny, najdes napriklad dominikansku uz od 1000e na 8dni na osobu
Odpovedať
no do Egypta nechce ist moj drahy. Takze urcite exotika. Pozerala som uz vsetky mozne stranky, no asi najlepsie je pockat do oktobra na last-minute :) Puffu: cez aku cestovku pojdes? Mas uz nieco zavazne?
Odpovedať
@radeno Tie Kanarske ostrovy sa mi pozdavaju. No musim to preskumat :D
Odpovedať
@mirkatn zatial nemame nic zavazne lebo tiez to nechame na last minute, iba porovnavam kolko by to bolo na last minute teraz a kolko bez last minute ...ono vyhoda je to ze si mozes vybrat izbu aku chces co sa vacsinou pri last minute neda...ale zase vyhoda lastminute je ta ze sa da usetri aj 1000e, my ideme cez uk spolocnost, lebo tu zijeme, asi thomson...ale porovnavala som ceny a su dost podobne by som povedala...zalezi vela od ubytovania, ci ides do hotela alebo do bungalovu atd...a dobra stranka na sr pri vybere dovoleniek je last-minute.invia.sk
Odpovedať
Profilova fotka
asi exotika :-), uvidime ako to vyjde s peniazkami :-)
Odpovedať
ja by som rada cestovala za exotikou, na jednej strane by som dala aj tie peniaze no na druhej by som ich vedela vyuzit aj lepsie :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@mirkatn to iste si hovorime aj my :) na jednej strane ist a na druhej vyuzit peniaze na daco lepsie :) aleeee asi dovolenka prevysi :D Tiez sme rozmyslali nad kanarskymi... vy uz ste sa rozhodli kam?
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkatn skús pozrieť Kapverdy cez nemecké CK. My ideme na 2 týždne 5*hotel, all inclusive za cca 1800 na osobu. Kamoška tam bola a povedala, že krajšie ako v Dominikánskej a hlavne lacnejšie :-).
Odpovedať
@petik30 tiez rozmyslam nad nejakou exotikou, chcela som karibik, ale nakolko mame svadbu 12.10.2012 tak najskor by sme isli okolo 19.10.2012 - v karibiku je vtedy obdobie dazdou...ale zaujali ma tie kapverdy - mas nejake recenzie? pozerala som ze aj tam este oktober je rizikovy na dazde....
Odpovedať
Profilova fotka
@standus že vraj tam zaprší iba kvap kvap a je po období dažďov :-). Čítala som recenzie na Tripadvisor a nesťažovali sa na dážď. Skôr sa sťažovali, že v januári až apríli dosť fúka :-(. Ale September a október sú veľmi teplé aj more je teplé :-) a to mi mooooc vyhovuje, lebo cez leto nepôjdeme na dovolenku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@petik30 lebo ja sa neviem rozhodnut, no ako tip to nie je zle, opytam sa znamej v cestovke...ty si si cez aku cestovku brala zajazd? Tam sa leti asi len z Viedne, ze?
Odpovedať
Profilova fotka
@standus letíme z Kolína, Kúpime si letenku Viedeň-Kolín cez GermanWings a vyjde nás na cca do 250 za obidvoch a túto letenku som zarátala do ceny ktorú som uviedla v predchádzajúcom komente :-). My sme už na 100% rozhodnutý, budúci týždeň ideme kupovať :-)!!!!
Odpovedať
@mirkatn ahoj :-) aj my premyslame, ze kam pojdeme v oktobri a vidime to na kanare alebo Madeiru... nechceme do toho az tolko investovat, ale zas chceme ist niekam, mame radi Europu, ale aby bolo teplo :-)
Odpovedať
ahojte, my pocestujeme s uz manzelom do Dominikanskej...podla recenzii je pocasie ok...hlavne nie tak horuco ako v sezone. Obdobie dazdov je vyrazne hlavne december, januar, februar...to podla recenzii nie su vhodne mesiace na navstevu. Vyberali sme uz zaciatkom roka...posledny septembrovy tyzden...cez cesku cestovnu kancelariu...predsa len sluzby maju podla minulych skusenosti na lepsej urovni. Je to sice aj financne narocne ale predsa len svadobnaaa je len raz :-D do 2000 na osobu. Neriesim vela zbytocnosti na svadbe, radsej si priplatim super dovolenku, kde sa budem citit uzasne...teda dufam ;-) ;-) ;-) Moj manzel v Karibiku uz bol a rozhodovali sme sa medzi Karibikom / Dominikanskou a Dubajom....vraj nie je o com podla viacerych odporucani... verim, ze si to uzijeme 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@standus ahoj, my sme leteli normalne z Ba, 12 dni, all inclusive 5* hotel a na last minute nas to vyslo 1000 E na osobu z Hydrotouru.
Odpovedať
Profilova fotka
@monicatko A kedy ste boli? teraz sú ceny vyššie. A let ste mali s prestupom?
Odpovedať
@petik30 no tak to tam radsej prachy do prerabky kupelne ako na takuto drahu svadobnu cestu. Uz to vidim, ze svadobna cesta bude na lyziach :D
Odpovedať
baby a ako to mate s pasom ak pojdete do Turecka, exotiku atd.? Pojdete normalne na stary pas, teda s menom za slobodna?
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkatn na starý pas, ideme hneď po svadbe :-).
Odpovedať
Profilova fotka
@petik30 boli sme na prelome augusta a septembra...no ked tak zbezne kukam tak na lastminute sa da chytit dobra cena..teda aspon hydrotour tak mava, ale ta cena ide dole vzdy az asi dva dni pred odchodom, tak to je dost na poslednu chvilu,,
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte dievcata.. my budeme mat svadbu v juli buduceho roka, na svadobnu cestu chceme ist do Karibiiku ale mam hlavu v smutku z tych info o pocasi, raz citam ze obdobie dazdov je od juna do novembra,ze top sezona je od dec. do aprila. inde ze v oktobri a v novembri je fajn.. tu jedna z vas napisala ze sept. a okt. su fajn a ze prave dec. a januar s feb. su najdazdivejsie mesiace. tak ako to je? kedy je najlepsie ist do Karibiku? presnu krajinu nemame vybratu, to by sme aj podla ponuk cenovych vyberali.. dakujem za kazdu radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_89 ahoj, my sme boli na Kube minuly rok v septembri od 11. do 26.9. a musim povedat, ze pocasie bolo kraaaasne, neskutocne teplo, okolo tych 40st kazdy den a vobec neprsalo - az posledne 2 dni v noci, cez den bolo stale teplo a slnecno. Ja som tiez stresovala pred odletom z tych hurikanovych a dazdovych predpovedi (mimochodom kazda stranka o pocasi nam pocas celeho pobytu ukazovala bukry a dazde, pricom my sme sa potili na slnku). Kamaratka bola v juni, takisto ziadne dazde, iba neskutocne teplo. Takze z mojej skusenosti, tie dazde a schladenie na 25 stupnov prichadza az na uplnom konci septembra a v oktobri. Inak je stale teplo a slnecno! Mimochodom, nikde som sa tak dokonale neopalila, ako prave na Kube - vrelo odporucam. co sa tyka Karibiku vseobecne, vacsinou tie burkove predpovede znamenaju, ze pocas dna bude 1-2 hodiny burka, inak svieti slnko, neznamena to ze prsi cely den. Takze september je idealny! odporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulienkat super, dakujem pekne za super slova ktore som uz konecne potrebovala pocut :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petik30 Kapverdy - nádhera - bola som tam minulý rok.......a ked si pockáte dva dni pred odletom a az potom kupite letenky , tak vás to vyjde 1200. urcite sa opatí cakat...mam to uz okukané - vzdy su dve - sest mniest volných...
Odpovedať
@janka_89 odporucam Kostariku, boli sme v marci, velmi teplo a krasna priroda. Teda bola to taka akcna svadobna cesta a ked si kupite letenky dopredu nestoji Vas to ani tak vela. Zavisi co by ste chceli vidiet. :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?