Svadobná cesta na Slovensku. Viete poradiť lokalitu?

Ahoj nevestičky.... Mám na vás prosbu.... neviete poradiť nejakú lokalitu, hotel, kúpele alebo niečo na Slovensku, kde je vhodné ísť na svadobnú cestu na jeseň????? Ďakujem vám veľmi pekne :)
Odpovedať
Ja odporúčam hotel Permon v Podbanskom (je to v horách a keď je horšie počasie, tak sa dá byť aj celý deň v bazéne a vo vodnom svete) a taktiež je super hotel Partizán na Táloch (má tiež bazén a menší vodný svet). Oba hotely majú super izby, skvelú stravu.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja jednoznačne odporúčam bešeňovú, my sme boli napríklad na víkende s priateľom v Liptovskej Teplej - konkrétne v penzióne Motýľ a bolo tam úžasne http://penzionmotyl.sk/ Je to kúštik od Bešeňovej, kde jednoznačne odporúčam k bazénom si priplatiť aj wellness, sú tam úžasné sauny bylinkové mentolové atď (ja osobne som saunu nemusela, ale v týchto je od 35 do 55 stupňov). Hneď vedľa sú Lúčky, tam tú kúpele a taktiež aquapark. V obci Lúčky je aj vodopád - http://motoride.sk/w/254/vodopad-luck... Je tam naozaj krásne. Kúsok odtiaľ máte aj Nízke Tatry. Dá sa tam turistikovať, relaxovať, športovať, čo len chcete. Aj v penzióne boli veľmi milí a ochotní ;-)
Odpovedať
Ak sa mozem zapojit, na Permon by som nesla, nie je to zle ale kvalita dost upadla. Na liptove mate plno hotelov, privatov,chat, kupele,bazeny, aquapark a western city- da sa ubytovat priamo v aquaparku no asi hladate nieco tichsie. na blizku je janska dolina s bazenmi a kaďou- samovyvreta min.voda,upravena na maly bazenik. super relax v podvecer. taktiez pristup do tatier, oslavy konca leta,letnej sezony,kulturne akcie. historicke dedinky (pribylina,havranok), pamiatky(historicke aj prirodne). aj ticho aj ruch mesta, aj hory aj voda. pristup vsade-hodinka do slov.raja, hod a pol na spissky hrad, hodinka (?) na spominane Lucky. prosiecka dolina s krasnymi vodopadmi, šútovo su tiez par minut autom z centra LM. alebo potom poprad a strba. v poprade aquacity, v horach hotel atrium- bazenik, virivka,sauny,masaze, prijemny personal, krasne pohodlne a priestranne izby. ochotne damy pracuju v LM v informacnom stredisku. http://www.mikulas.sk/sk/navstevnik.php
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som naopak Hotel Permon odporucial tiez, vynechala by som Hotel Atrium, tam je wellness strasne slabe a izby dost zle. Minuly tyzden sme boli v penzione teniscentrum v Tatranskej Lomnici a to je podla mna fajn miesto aj na tury, pekne vylety, napr na lomnicky stit a 100 m od hotela je wellnes, zaujimavy je aj Hotel Galileo na Donovaloch, cely hotel je velmi stylovy a ma aj wellness :) ale dalsia moznost s podla mna druhym najkrajsim wellness je Penzion u Mlynarky v Dudinciach a zaroven som tam zazila najuzasnejsich ludi ( personal )
Odpovedať
Ďakujem veľmi pekne za rady, prezerali sme si už nejaké hotely a vyzerá to tak, že liptov asi vyhrá, takže ešte raz vrelá vďaka ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ja určite odporúčam kúpele Šmerdžonka pri červenom kláštore. Je možnosť ísť splavovať dunajec na pltiach, je to úžasný zažitok a v tomto kúte slovenska sú veľmi milý ľuďia :) aj Ľubovniansky hrad je kúsok, ak by ste boli aj na históriu :) a tie kúpele sú nové a krásne, len odporúčam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?