Svadobná cesta na Kubu. Kedy tam ísť a kam?

Profilova fotka
ahojte. chystame sa s polovickou na svadobnu cestu na kubu. chceli by sme vediet, kedy je tam najlepsie ist a hlavne kam. dakujeme za kazdu radu. :-D
Odpovedať
1
2
7
no v letných mesiacoch by som nešla, vtedy sú tam hurikány a dážď, teraz je na to najvhodnejšie obdobie.
Odpovedať
Profilova fotka
sklenka aj my sa chystame na Kubu a planujeme ist v novembri.takze dufam ze to bude ok a ked sa smiem opytat do akej destinacie idete a cez aku cestovku?
Odpovedať
Profilova fotka
Holky já jsem slyšela,že se to vyplatí objednat a letět z Německa,že to vyjde o x tísíc míň :-) ,taky by jsme chtěli letět a u nás to vyjde dost draho :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ferinka a aka nemecka stranka to je?
Odpovedať
Profilova fotka
Prostě jet přes kteroukoliv německou cestovku,já jsem se nedívala,ale jela kamarádka a ušetřili ve dvou přes 15.000,-!!!
Odpovedať
No je taky otazka, jestli tam chces jenom odletet, nebo jestli neni lepsi mit nejaky program s cestovkou. Nemecke maji myslim na invii.
Odpovedať
Profilova fotka
ja urcite chcem all inclusive a program uz si tam zvolime nieco.urcite plavanie s delfinikmi x-) inac ak budete mat nejaku konkretnu stranku tak mi poslite kludne do ip.rada si necham poradit aj ked do leta uz by som chcela aspon rezervovat dovcu
Odpovedať
no tim programem jsem myslela nejakou poznavacku, vylety... nebo se chcete placnout na jedno misto? To je zakladni rozdil v kazde dovolene... no a na Kube se nic jineho nez all inclusive nedela, protoze tam bys nic nekoupila:)
Odpovedať
Profilova fotka
svetluska ale ved da sa ist na Havanu na vylet a myslim si ze robia to vsade a aj auto si mozes pozicat a ist len tak popozerat kubu ;-) urcite neprelezime celu dovcu na plazi :-N
Odpovedať
Profilova fotka
no ved prave, ja ani neviem, co konkretne sa da na kube robit. urcite by som rada aj daco videla okrem bieleho piesku...a aka lokalita je najlepsia, najkrajsia?
Odpovedať
Ahoj holky, nejlepší a nejdražší měsíce jsou leden a únor, my jsme byli vloni v únoru v dominikanské republice a bylo tam fakt vedro, tyto destinace jsou na to stejně. Jinak z německa je to levnější i když mi byli od naší cestovky, ale pokud by jste chtěli od německých cestovek tak je najdete na nacesty, funguje to tak, že tady Vám prodají letenky a zájezd a pak už se musíte dopravit na letiště sami. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
kamosky cesky... ja sa absolutne nevyznam v tych vasich mesiacoch, mohli by ste napisat po slovensky?alebo aspon cislom....plis... inak my urcite chceme letiet z bratislavy. len mi poradte ktore destinacie su tie naj, ci varadero alebo co... dik 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
sklenka? 01.l eden 02. unor 03. brezen 04. duben 05. kveten 06. cerven 07. cervenec 08. srpen 09. zari 10. rijen 11. listopad 12. prosinec :-)
Odpovedať
Jeee, sorry, tam nemal byt otaznik, ale dvojbodka ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
dik. asi si to napisem na lepku a prilepim na monitor, lebo ja som z toho fakt magor... dik :-D
Odpovedať
Ahoj, my se vrátili z Kuby 24.2, 12 dní bylo super. Ubytování v 4+, fakt paráda. Nejlepší je Varadero, my tam taky trávili líbánky. Navštěva Havany-šok, ted tam dorazil Mickey-mouse, žvýkačky v obchodě nemaj, ani bonbony, jen pečivo a majolku, kafčo a doutníky+rum. Je to zajímavá dovča, nejlepší ceny má Rudolf reisen a Alt -tour, poloviční ceny, odlétá se z Mnichova, 12 hodin přes Dublin či Madrid. Doporučuju centrum Varadera, Kubu znám autem skoro celou i vnitrozemí. :-) Super je hotel Tropical a Puntaarena, Playa Caleta, neberte Oasis-plíseň, humus... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
jej... dik za info... uz sa zacinam tesit... dufam, ze ma z roboty uvolnia... inak bolo tam co robit tych 12 dni? alebo ste travili len vascinou pri mori?
Odpovedať
Nene, půl válení, jinak cestování- Havana, Jeep safar, Katamarán, můžeš plavat s delfínama v moři(za 80 Euro)-hrozně tam všichni žebraj, chudáci děti-nemají co na sebe, boty, nosili jsme jim z hotelu jídlo a pití. Oceán je perfektní, Kuba nádherná, ale už bych tam nejela. Ženský se neholí, mají kníry větší než chlapáci, neznají sprej, mají jen prior a tuzex, stále tam platí přídělový systém. :-D
Odpovedať
ahojte - skocim vam do diskusie - existuje nejaka web stranka v slovenskom jazyku o tejto zaujimavej krajine?
Odpovedať
zeptej se googla:) ten vi z nas nejvic
Odpovedať
praveze som nic svetoborne nenasla. asi som zle hladala... :-S
Odpovedať
kuba + program http://www.tangotours.sk/page.asp?prg... alebo http://www.tangotours.sk/page.asp?prg...
Odpovedať
ahojte, tiez to vyzera na kubu ale mam chaos v dokladoch: pas mam este na stare meno, obciansky na nove. na kubu ale treba aj viza a cestuje sa na pas. mam otazku: treba si vybavit novy pas, lebo sa mi to prilis nechce, kedze este nie je ten euro? alebo mozem cestovat aj na stary, ale s tym, ze aj letenka bude na stare meno aj vsetko.... dakujem za odpovede x-)
Odpovedať
luciferova, pasy už sú euro... ;-)
Odpovedať
ja viem, ze su euro, ale budu este "eurovejsie". chcem tym povedat, ze este budu ine - lepsie. a uz by som brala radsej ten. neviete kedy? inak chcem sa spytat - treba na kubu dake ockovanie? vdaka 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, my tedy pojedem kousek vedle - Dominik. rep., ale taky přes nacesty.cz a je to bomba - ušetříme v porovnání s našima cestovkama cca 30 000 na osobu - máme zaplaceno totiž 21 nocí (5*, all in), což ani český cestovky nenabízej :-) ;-) takže sice ke Kubě nemám co říct, ale nacesty.cz mohu jen doporučit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ooozik - ockovanie....! vyletnicky, treba?
Odpovedať
Ahojte! Ja som bola na Kube zaciatkom marca. Najlepsie je ist medzi koncom oktobra do konca aprila,lebo potom je sice teplo, ale nastupuje obdobie dazdov. Bola som vo Varadere - uplne super! Ocean teplejsi ako bazen.Je pravda, ze v obchodoch to vyzera ako u nas 20 rokov dozadu, ale to je nepodstatne,lebo nejdete tam na nakupy.Je tam mnoho peknych veci, ktore sa oplati vidiet. Doporucujem all inclusive. Luciferova-ak mas letenku aj pas na rovnake meno, nevidim, preco by si ho nemohla pouzit. Ockovat sa netreba, peniaze sa pouzivaju vacsinou dolare(aj ked obcas vydavaju v kubanskych pesos) a ked mozem doporucit zoberte si mensie bankovky(pri 100$ si zapisuju este aj cislo pasu a hotela). A samozrejme ochutnajte Cuba Libre, Mojito a Pinacoladu! :-)
Odpovedať
ja som nasla stranku www.cuba.sk ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobra stranka.. ja som nenasla, asi som hladala Kuba a nie cuba :-D
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?