Svadobná cesta. Boli ste niekto cez Rakúsku cestovku?

Ahojte, boli ste niekto na dovolenke resp. svadobnej ceste cez rakusku cestovnu kancelariu? Odlet z Viedne samozrejme. Ake to bolo, komunikacia s nimi, sluzby, a potom samotny pobyt v cielovej krajine.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, nasi jezdi jenom s rakouskyma cestovkama, zajezdy kupuji vzdy v nejake vsi u hranic (myslim v Laa an der Thaya - no, to je mesto :-) ) a jsou moc spokojeni. Maji super sluzby a super ceny, s cestovkama v CR se to neda porovnat. A kdyz je to na letiste do Vidne 60 min autem a do Prahy 4 hodiny, tak neni o cem mluvit. Ja jsem tak s nima byla na Korfu. Let i pobyt byl pekny, kdyz ti nevadi, ze v hotelu neni ani jeden Slovak nebo Cech, ale na co je potrebujes ;-) Nasi uz s nima jezdi i na poznavaci zajezdy, jsou mnohem lip udelane a levnejsi, nez nase ceske, ale to uz clovek musi znat dobre nemecky. Naopak pro pobytove zajezdy nemusis znat nemecky vubec. Vezmes si katalog, doma si to napises nebo vytisknes a pak to tam jen jedes zaplatit. Nebo to udelas vse pres internet. Ta cestovka, kde zajezdy kupuji, nabizi zajezdy rakouskych a nemeckych cestovek podle smlouvy, mezi nejvetsi patri TUI, Neckermann, rakouska Gulet nebo Ruefa.
Odpovedať
Ahoj. My sme boli cez rakusku cestovku na Kanarskych ostrovoch v decembri a cez inu rakusku kancelariu v Turecku v juni. Tie sluzby su neporovnatelne lepsie, komunikacia s delegatmi bola bezproblemova, boli velmi mili a ochotni. Co sa tyka letu, letusiek a sluzieb leteckej spolocnosti, tiez obrovsky rozdiel oproti tomu, co je u nas, rovnako aj v cestovnej kancelarii. Ja som mala aj taky pocit, ze hotely, kt. maju vo svojej ponuke rakuske cestovky, su taktiez na vyssej urovni, pretoze oni dbaju na to, kam posielaju svojich klientov. Takze ja odporucam v kazdom pripade. Ja by som si uz slovensku cestovku nevybrala.
Odpovedať
a zabudla som tu obrovsku vyhodu, ze v hoteli malokedy najdes niekoho z nasho kraja (alebo niekoho z CZ) a to je tiez obrovska vyhoda, pretoze nikto ta "nespehuje" (uz som to zazila s nasimi krajanmi), nikoho nezaujima co robis, kam ides a hlavne, nikto nerozumie tvojej reci! :-D a to je niekedy nezaplatitelne...
Odpovedať
tak zatial sa zda ze to vyzera lepsie ako slovenske, ci ceske cestovky, co som si teda aj myslela :-D :-D ono prave to ze v hotely nebudu slovaci ci cesi je vyhovujuce:-) an81, kanarske v decembri? to znie lakavo..je tam vhodne pocasie aj na kupanie? ktory ostrov? ponukaju rakuske cestovky aj ine ostrovy ako slovenske ci ceske??
Odpovedať
Profilova fotka
Jo, presne tak :-D Kdo jel jednou s rakuskou CK, uz s cechy nepojede :-D Je to jako kdyz clovek nakupuje v Nemecku nebo v Rakousku a pak prijde treba do Brna, musi si na ty protivne baby prodavacky znovu zvykat :-D
Odpovedať
boli sme na ostrove Gran Canaria a v pohode sa dalo kupat aj sme sa opalovali. jasne, ze tam nie je tak horuco v decembri, ako v lete, ale prave preto to bolo prijemnejsie a pre nas absolutne idealne.
Odpovedať
Profilova fotka
Jake ostrovy nabizi nase cestovky? nemecke nebo rakouske nabizi krome Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote a Fuetevntura taky La Gomera a La Palma. A jeste Kapverdy. Ja se ted vyznam, protoze 30.8. jedeme na libanky na Gran canaria ;-) uz se nemuzu dockat!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
vejo • 9. máj 2009 o 10:33 ahojte.......Ma niektora z Vas skusenosti s dovolenkou cez rakusku cestovku? alebo mate popripade nejaky kontakt na rak. cestovku blizko Bratislavy?? dakujem ;-) milla11 • 9. máj 2009 o 11:06 Skus TUI - maju zastupenie aj na Slovensku. Na pobocke na Panskej 10 sa celkom vyznali. Tento rok ideme s nimi 1x. radlinka • 9. máj 2009 o 12:19 A co tak Ruefa Reisen ? to nie je rakuska ci je to nemecka ???? =-) na Rajskej v Bratislave :-D vejo • 9. máj 2009 o 12:37 ja praveze nehladam zastupenie na SK, chceli by sme ist priamo napr.do Viedne ist tu dovolenku kupit, myslim ze by to mohlo byt lacnejsie ako zo SK....to ale neviem iste :-| ved treba vyskusat :-D ada12345 • 9. máj 2009 o 13:12 Ahoj, my sme boli na Krete s ITS Billa Reisen. Inak sa oplati pozerat cez www.restplatzboerse.at, pokial viete nemecky. radlinka • 9. máj 2009 o 13:16 Ruefa ma zastupenie aj vo Viedni, tak si skuste pobehat Vieden a ostatne cestovky a porovnavat info a kvalitu sluzieb. Ja by som kludne brala stary dobry cesky CEDOK na nezaplatenie ;-) slnienko • Včera o 12:37 kocky davam jeden tip www.airstop.sk rozmyslam ze toho roku pojdem cez nich suzzanne • Včera o 13:05 Aj my sme rozmyslali, ze pojdeme cez airstop.sk , ma niekto nejake skusenosti? tea333 • Dnes o 10:51 urcite tui, uz som cez nich cestovala do kene, paradny servis,ziadne necakane prekvapenia, ak cestujes do exotiky, daj si zalezat na kvalitnej CK inak sa ti moze stat vselico..
Odpovedať
My byli loni 2x přes Na cesty (Mauritius a Dom. rep.), servis výborný, ceny stejné jako v nabídkách německých a rakouských cestovek (mám na mysli jejich webové stránky) a vyšlo nás to o cca 45 a 40 % levněji než srovnatelný zájezd s českými cestovkami (tj. stejný hotel, stejné služby a přibližně stejný termín).
Odpovedať
Boli, sluzby a pristup sa neda porovnat, nabuduce uz len s rakuskou ck. A maju aj nizsie ceny. Staci zabookovat priamo cez net alebo cez partnersku CK na slovensku /Ruefa, Neckermann atd./
Odpovedať
já slyšela o německých www.airstop.cz a www.nacesty.cz S Airstop mají zkušenosti holky, které byly v Dominikánské republice, je tu i diskuze. Jinak je možno letět i z Vídně či Linze. a ty ceny jsou fakt mnohem lepší!
Odpovedať
Ja som bola minule leto s rakuskou cestovkou v Tunise, kupovala som to cez net. Vsetko bolo fajn, vyslo ma to lacnejsie, delegata som nepotrebovala, vsetko som si vybavila sama ked bolo treba. A tiez sa mi pacilo, ze v hoteli neboli nasinci. Jedina vec co je ale nutnost, je vediet aspon po anglicky. My sme boli jedini co isli do toho hotela a na letisku sme museli pohladat toho, kto nas mal odviezt do hotela a viezli sme sa v aute, ktore nebolo nijako oznacene cestovkou. Vylet so slovenskou sprievodkynou som si kupila v susednom hoteli.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
My sme boli na svadobnej ceste v Thajsku, objednavali sme cez www.travelguru.sk, vsetko sa udialo online vratane overenia dostupnosti, zajazd sme uhradili a potom nas uz iba kontaktovali, ze je to vsetko zarezervovane. Oproti Slovenskym cestovkam sme usetrili viac ako 30% ceny a to sme nevyberali na poslednu chvilu! Z viedne sme leteli pred obedom, prevzali sme letenky na okienku cestovky pekne pod nasimi menami, potom uz iba check-in a super dovolenka ;) pri komunikacii s delegatmi cestovky sme komunikovali vyhradne anglicky a nikdy nebol problem. Delegati boli vynikajuco vybaveni, neviem ci je to tak aj v inych destinaciach, ale tvrdili mi ze ano, ze to je podmienka na vsetkych delegatov. So sluzbami sme boli velmi spokojni, odteraz cestujeme uz iba cez Rakuske cestovky.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievcata, davam do pozornosti tuto cestovnu kancelariu: www.viva-tours.sk majitelka stevka je velmi mila, ustretova osobka, scitana a scestovana profesionalka, ktora vam poradi lepsie ako si viete predstavit :-). spolupracuje zvacsa so zahranicnymi cestovkami, cestujem prostrednictvom jej kancelarie uz od jej vzniku, precestovala som toho uz dost a z vlastnej skusenosti mozem potvrdit, ze zahranicne cestovky su iny level - co sa tyka ceny, aj pristupu v hoteli, profesionality delegatov, etc...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?