Spoločná svadobná cesta. Pridáte sa?

Cavko babky, napadlo ma..... svadbu mame 16.09. a chceme ist na svadobnu cestu k moru, nechcete sa k nam pridať? Viem, že budeme veľa času chciet byť sami ale ked je dobra partia je veselšie. Tak čo nevestičky?? (presne este nevieme kde, ale asi do tuniska, lebo napr. v grecku alebo chorvat. uz nebude dobre počasie.
Odpovedať
To je zaujimavy navrh, je mile sa s niekym stretnut na svad. ceste a pokecat ale takto organizovane ist sa to moze zvrhnut na obycajnu dovolenku s partiou. My sme sa stretli s jednym parom z UK ktory sa tiez bral v den ako my, bolo to zlate, trosku sme pokecali, dali sme si spolu drink a obed v jeden den ale inak sme si robili vlastny program a bolo to super romanticke a uzivali sme si jeden druheho.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam sice uz davno po svadbe :-) takze na svadobnu cestu sa nechystame, ale ked sme este neboli svoji, sli sme na svadobnu cestu s nasimi kamaratmi - hrebenovka Velkej Fatry, uzasne krasne to bolo. Pochopitelne, pozvali nas tam ti nasi kamosi, mladomanzelia a vsetci 4 na to teraz radi spominame :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
To je fakt skvely navrh....ja som sa vydavala 30.9., ale na svadobnu cestu pojdeme az v lete, pravdepodobne EGYPT - pyramidy.Kto sa k nam prida??? Alebo mozme ist aj inde...Chceme ist ale Hydrotourom :-) mame s nimi len dobre skusenosti ;-)
Odpovedať
my chceme ist tiez v lete, urcite s hydrotourom, ale do egypta nie..tam ma to zatial nelaka a nie som moc na pamiatky :-) asi si vyberieme nejaky spanielsky ostrov (pravdepodobne malorka)
Odpovedať
danulik aj Malorka bola u nas na programe.... :-)
Odpovedať
:-) a kedy chcete ist?
Odpovedať
No to prave este nevieme, novy katalog bude az v decembri, podla toho sa rozhodneme....jul, august, september...asi.Ale chceme si ju kupit uz v januari :-)
Odpovedať
my tiez tak nejak.. svadbu mame v juli, tak neviem ci hned po svadbe, alebo pockame.. pozerala som uz nieco aj na nete, myslim, ze ponuka by sa buducu sezonu velmi nemala menit.. ale ved uvidime :-)
Odpovedať
Nechasme sa prekvapit :-) mozno si nakoniec vyberieme uplne nieco ine :-D
Odpovedať
no my pravdepodobne to spanielsko :-) potom napis, co ste vymysleli :-)
Odpovedať
OK :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
nechcem byt hnusna, a ani drza, ale ked nasetrime tak radime pojdeme na svadobnu cestu, ale bohuzial teraz na nu nemame,
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?