S ktorou cestovkou je najlepšie ísť na svadobnú cestu?

Profilova fotka
Ja by som sa chcela opýtať v ktorej cestovke je najlepsie si objednat dovolenku? Nechcem naletiet na podvodnikov.
Odpovedať
@majjuska najlepsie je ist na vlastnu past :) Ale ked uz chces riesit cestovku, tak si vyber hocijaku rakusku alebo nemecku. So slovenskou by som nesla v ziadnom pripade, predrazene a sluzby a servis sa ani zdaleka nepriblizuju tym rakuskym.
Odpovedať
@majjuska zuzx nie je ďaleko od pravdy. úplne iné izby v rezortoch ale i v apartmánoch dostávajú dovolenkári, ktorí idú s rakúskou cestovkou a pritom môžu byť pokojne Slováci. úplne iné služby, veci, za ktoré si cez slovenskú cestovku v rovnakom rezorte doplácaš, máš s rakúskou úplne samozrejme bez doplatkov. až mi rozum stojí. keď slovenská, tak ja by som za seba Satur odporučila. no závisí aj kam chcete ísť. veľa zdaru :)
Odpovedať
tiez odporucam rakuske CK. my sme s TUI na jednej dovolenke usetrili oproti Saturu cca 500 eur - rovnaky hotel a dokonca o par dni dlhsi pobyt. ak ste scestovanejsi, tak urcite najvyhodnejsie je ist na vlastnu past
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli v Dominikanskej cez TUI - Thomas Cook. a cena bola porovnatelna s ceskou cestovkou. akurat sme mali tu vyhodu ze sme mali priamy let.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja sa pridávam, ak s cestovkou, tak s rakúskou alebo nemeckou, ale úplne najlepšie je ísť sami! Je to lacnejšie a ideš si kedy ty chceš a kam ty chceš a tiež môžeš ostať, koľko sa ti páči, nie 2 fotky a šup, šup do autobusu...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?