Poraďte svadobnú cestu pri nízkom rozpočte

Profilova fotka
Kočky poraďte prosím nejakú lacnú svadobnú cestu ,hoc aj na Slovensku :-(...nechceme minúť veľa peňazí lebo po svadbe by sme totiž chceli dávať dokopy nejaké bývanie...už sme rozmýšľali že nájdeme niečo cez zľava dňa len neviem či sa tomu dá veriť na 100%...
Odpovedať
@nika0701 zlava dna je skvely portal :) s manzelom odtial dost casto kupujeme pobyty, boli sme tak v grande v tatr. lomnici, v tatry mountain resorts vo velkej lomnici, v jasnej na lyze, proste je to skvele :) dokonca, mali sme jednu babsku jazdu s mojimi kamoskami vo zvolene v hoteli tenis cez zlavu dna. a nevieme si vynachvalit :) takze osobne vrelo odporucam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@frankie2018 jeej tak ďakujem za odporúčanie...potešila si ma lebo tam zvyknú mať dobré ceny na pobyty...a ja zase mám zálusk na nejaký welness, keď už tak... :-)
Odpovedať
@nika0701 no ved jasne, vsetky nase pobyty boli spojene s moznostou wellnessu, niekedy aj lyzovania. takze smelo do toho :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj nika. my sme na zlava.sme tiez nasli nasu svadobnu cestu :) síce "len" na donovaly... ale nám to stačí. Bol to pobyt na dve noci, ale kúpili sme dva poukazy a budeme tam pat dní a styri noci :) tesiiiim sa. my sme chceli nieco v prírode, ale aj troška "na úrovni", a aby tam bol wellnes... a nasli sme :) celé nás to stojí 200e pre dvoch na styri noci s ranajkami :)
Odpovedať
Profilova fotka
my ideme na na svadobnu cestu na wellnes cez zlavomat :D sice len 4 dni a za 160€, ale aj tak sa na to velmi tesime, ten oddych a klud si uzijeme. A mozno buduci rok, ked naskrabeme trocu viac tych peniazkov, pojdeme niekam inam. A ked niek, svet sa nezruti :)
Odpovedať
Urcite sa nie je čoho báť, my sme boli v Krakove, či Budapesti a nebol žiadny problém ;-) A okrem toho je úplne jedno kam a za koľko, nie? Hlavne, že pôjdeš s tvojím manželom :-D a poriadne si to užijete. Nikde nie je predsa napísané, že je pravidlom chodiť do inej krajiny, okrem toho naše Slovensko je prekrásne. A ak aj máte radi hory nie je o čom rozmýšlať 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved su aj last minute alebo potom taketo zlavy ale v Tatrach je krajsie napr ako pri mori z mojho pohladu
Odpovedať
@nika0701 my sme cez zlavomat sli uz na 3 pobyty a vzdy sme boli obaja (ja aj snubenec) velmi spokojni... 2x vikendovy pobyt na Slovensku a jeden silvestrovsky dokonca v Parizi... ak mas pochybnosti o danej ponuke, v kazdej je uvedene, ktora CK to oranizuje alebo ci je ponuka priamo daneho ubytovacieho zariadenia a na nete si lahko v priebehu par minut najdes referencie na danu spolocnost... ak najdes pozitivne, kludne sa do toho vrhni ;-)
Odpovedať
my sme boli raz v septembri v grecku autobusom a vyslo nas to cela dovolenka 170€..plus vreckove..ale bol to last minute preto tak malicko..
Odpovedať
Profilova fotka
cez zlavu dna sa nemusis bat, tiez nakupujeme rozne pobyty cez nich :-)
Odpovedať
aj v Chorvatsku na severe, riviera Kvarner sa da uzit dovolenka a nestoji az tak vela :) my sme boli konkretne v Selciach a mozem iba odporucat :) a tiez nakupujeme vselico cez zlavove portaly, treba si to iba poriadne precitat, hlavne platnost :D
Odpovedať
my sme si akurat dnes zajednali dovolenku v Chorvátsku v Podgore...len kedze sa vydavam az v septembri..tak je to este otazne ci sa to vobec usktuční lebo ak sa nenazbiera pocet ludi..tak ostavame doma :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Kočky tak vám veľmi pekne ďakujem už som rozhodnutá že zarezervujeme niečo zo zľavového portálu lebo sú to ozaj lákavé ponuky a to že iba slovensko mi celkom vyhovuje a aj stačí, ako si povedala @misulik15 hlavná vec že tam budem s mojím drahým :-) niekde k moru sa pojde budúci rok ak našetríme :-D
Odpovedať
nejaka chalupa pri jazere... nejaka turistika, ist si pozriet nejaky hrad... slovensko je super...kupte si turisticku mapu a budete sa cudovat kde vsade nieco zaujimave je :-)))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
ak by ste sa niekto chystali do londyna, nemusi byt iba na svadobnu cestu, napiste mi, poskytujeme ubytovanie u nas doma
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?