Počasie na Rodose v prvej polovici júna

Ahojte, s manzelom sa chystame na svadobnu cestu na grecky ostrov Rodos a kedze sa chceme vyhnut preplnenym letoviskam radi by sme sli v case mimo skolskych prazdnin. Zhodli sme sa na termine 9 -20.6.2014. Prosim Vas ma niekto skusenosti ako je to s pocasim a teplotou vody v tomto obdobi? Dakujem velmi pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@quacatko ahoj, ja som bola na Rhodose v druhej polovici júna a v pohode ;-) Klimatické podmienky sú vo všeobecnosti už na dovolenku vhodné, no treba rátať, že voda nemusí byť najteplejšia. Všetko záleží od počasia, ktoré je už v týchto rokoch často nevyspytateľné. Ale ja by som do toho išla ;-)
Odpovedať
@quacatko my sme boli na Rhodose v juni 2013 a bolo to uzasne, vrelo odporucam kazdemu navstivit tento nadherny ostrov :-) rhodos je celkovo velmi slnecny a skoro vobec tam neprsi, takze termin mate super podla mna. Ak chces vidiet priemerne teploty, urcite nebude problem si ich vygooglit napr na invii, alebo hocikde. Inac, neviem, co vsetko uz mas o Rhodose zistene, ale mozno sa tebe alebo niekomu inemu tieto rady zidu... URCITE precestujte ostrov, chodte sa pozriet na Lindos aj do hlavneho mesta Rhodos. Bud sa da prenajat auto, alebo uplne lacno tam premava perfektna autobusova doprava - nieco ako mhd a myslim, ze takmer pri kazdom hotely je zastavka ;-) A ak budete chciet ist na vylet lodou na niektory ostrov / odporucam SIMI /, tak si kupte v pristave sami ten zajazd. Cestovke vysolis kludne aj o 100% viac, akurat nebudes mat sprievodcu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@quacatko ahojcek,takze ja som 4 roky robila na rhodose, pocasie na rhodose je super, teplucko s porovnanim tu na svk. O rhodosr je zname ze v priemere len 50 dni do roka tam prsi, a ozaj to tak moze byt :-) no posledny rok co som tam bola 2012 tak v polovici juna prsalo asi tyzden ale len 3 hod. rano a potom bolo zas teploooooo a teploooo :-)
Odpovedať
suhlasim, ja som bola tiez na Rhodose v polovici juna amali sme super teplucko. Odporucam :-)
Odpovedať
gingerka007 , orchidea121 , heluska0601 , mata1303 dakujeme velmi pekne za spatnu vazbu ;-)
Odpovedať
@orchidea121 Dakujem :)
Odpovedať
@gingerka007 Dakujem za spatnu vazbu a tipy ;-)
Odpovedať
@heluska0601 Dakujem ;-)
Odpovedať
@mata1303 dakujem ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?