Boli ste alebo plánujete plavbu loďou?

Profilova fotka
Ahojte kočky, boli ste alebo sa chystáte na plavbu loďou? Najlepšie Stredomorie, Indický oceán. Vďaka
Odpovedať
ja som bola na plavbe v karibiku
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanass :-) ako bolo? nejake postrehy?
Odpovedať
@weja146 no pre mna zazitok na cely zivot.. uzasne.. uz len samotna lod je taka uzasna, ze si z nej ocarena celu plavbu... a kazdy druhy den sme stali na inom ostrove, takze sa clovek nenudi.. za mna vsetkymi desiatimi!
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanass a kt.ostrovy ste presli?ako to bolo cenovo?all inc.?
Odpovedať
@weja146 kajmanske ostrovy, conzumel (mexiko) a jamajka.. cenovo tazko povedat, lebo je to par rokov dozadu.. ale uzasne sluzby mali carnival cruises, neviem ktora cestovka ich teraz sprostredkuje, asi tuiresisen - s nimi mame dobre skusenosti.. aj minuly rok sme boli s nimi v dominikanskej.. ale ratala by som 1500 eur na osobu.. priblizne.. a ano.. na lodi mas uplne vsetko v cene.. potom uz len program si riesit bud esama alebo si zaplatis aj program.. my sme si prenajali auto a robili svoj program..
Odpovedať
@zuzanass to ste boli na takej tej veľkej výletnej lodi, že? Tie som pozerala aj ja na internete ponuky a tak len to mi prišlo dosť drahé. Ešte keď som si zobrala že plus letenky. Fuuu ale keby sme na to mali tak hneď by som išla. Po takom niečom už dlhé roky túžim. No možno raz sa mi to splní:-):-)
Odpovedať
@marion_etta ano na takej velikanskej... bolo v nej kasino, tobogan aj vsetko.. carnival liberty si daj do googlu, to bola ona.. no isli sme priamo cez americku spolocnost carnival, tak to bolo lacne, len letenky este... ale zazitok na cely zivot
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanass ja by som sla, moj muz duplom :D len mne byva zle na lodi, aj na trajekte, aj na malicke :-(
Odpovedať
@weja146 no ono na takej velkej lodi vobec necitit ci sa hybe.. ja som nevedela ked som vstala ci sa palvime ci stojime kym som z okna nekukla
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanass to by bolo idealne, aj ked som sla trajektom a tam to veru citit bolo..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?