Ostrov Lefkada

Profilova fotka
Ahojte,chceli by sme ist po svadbe,v juni,na dovolenku na tento ostrov.Viete mi poradit dobru cestovnu kancelariu,co ponuka tento ostrov a ktoru lokalitu na Lefkade zvolit?? Chceme nieco kludne,ziadny velky hotel,pekne plaze a moznosti zazit krasu tohto ostrova ;-).... Dakujem :-)
Odpovedať
@lienkavax perfektný výber ;-) robí to cestovka Invia, ale keď chceš zažiť tie neskutočné pláže, ktoré ponúka tento ostrov je najlepšie osobná doprava, poprípade požičanie auta si priamo tam. Tie pláže, ktoré sme my na tomto ostrove zažili sa nedajú s ničím porovnať. Boli neskutočné. Napr. Porto Katsiki, niečo nádherné, ale tam je viac ľudí, ale pre jej krásu ich nebudeš ani vnímať :-) Pláž Egremni je možno to, čo hľadáš, pokoj, romantika, cítiš sa akoby si bola úplne v inom svete, tam je len pár ľudí. Z tejto pláže máme tak krásne foto, akoby sme boli sami na pustom ostrove, žiadny človek v zábere ;-) a to more...jááj nádherná tyrkysová farba, čisté a to nekonečno pri pohľade naňho.... :-) fakt odporúčam, ak by si chcela vidieť nejaké reálne foto, kľudne ti pošlem ;-) my sme boli dva roky dozadu, v auguste, ale sme išli vlastnou dopravou. Cesta bola dlhá, ale stálo to za to ;-) určite sa tam chystáme znova, len musíme počkať, kým nám krpec trošku narastie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tobi2012 dakujem pekne ;-) .Tak to je super,ze mas take dobre skusenosti-presne to si predstavujem ;-).Budem velmi rada,ak posles nejake foto :-) Asi by som uprednostnila letecku dopravu, a tam by sme si uz auto pozicali...Mozem sa spytat aj na konkretny penzion alebo hotel,kde mas dobre skusenosti? DAKUJEM ;-)
Odpovedať
@lienkavax pošli mi do IP email adresu, dalo mi to zabrať z tých 1000 foto vybrať len pár ;-) my sme boli autom, prišli sme do mestečka Vassiliki a popozerali sa po ubytovaní a kde sa nám páčilo, sme sa ubytovali, tak v tomto ti nepomôžem :-| priateľ mal naštudované, kde sú tieto krásne pláže a dochádzali sme za nimi autom. V mestečku kde sme boli ubytovaní bolo pekne, ale pláž sa nedala porovnať s tými našimi :-) a nemáš za čo :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@tobi2012 ok posielam do IP mail adresu ;-) a DAKUJEM :-) .Wau to muselo byt super dobrodruzstvo,tulat sa tak po okoli.Kolko vam tam trvala cesta z SK??
Odpovedať
@tobi2012 tak sa da ist autom, myslim tak ze nepotrebujes ist lodou na kompu?pozerala som mapu a zda sa mi ze je tam nejaka cesta len som si nie ista....ako dlho vam to trvalo autom?a cca kolko vas to vyslo?
Odpovedať
@lienkavax foto odoslané ;-) @snehovagula1 @lienkavax cesta trvá tak od 18-22 hod. My sme mali aj prestávky a to dosť veľa, foto, papanica atď. a prespali sme jednu noc v Preveze ;-) naspať sme išli bez prestávky (nerátam cik pauzy) niekde mám aj mapu presne kadiaľ sme išli, keď bude treba vyhľadám :-) a cenovo, to by som sa musela opýtať priateľa, on držal rozpočet, keďže išlo o pozvanie na dovču, kde sme sa aj zasnúbili ;-) cesta vedie priamo tam, bez kompy, či ako sa to volá ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tobi2012 :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
@tobi2012 tak skus sa ho pls spytat, celkom by ma to zaujimalo a mozes aj mapu poslat....dobry tip na dofcu....my sme minuly rok boli na sicilii, ale cielom v boli Liparske Ostrovy....
Odpovedať
@lienkavax som rada, že si z foto nadšená ;-) a keďže nemáte problém s diaľkou, tak šup autom...podľa mňa ideálne, ničím a nikým nieste viazaní a robíte si len to, čo chcete vy :-) @lienkavax @snehovagula1 z BA je to cca 1600km, bežné ubytko cca 40eur izba, dialničné poplatky Maďarsko, Srbsko, Macedónsko, Grécko (aktuálne ceny si pozrite na internete, to sa mení) celková cena cesty závisí od spotreby auta a ceny benzínu a zastávok, ake si spravíte ;-) z ubytkom sme problém nemali, v polovici augusta sme si v mestečku Vassiliki mali z čoho vyberať. My sme išli bez stravy, nakoľko sme celý deň boli kade tade a "domov" sme sa vracali na večer...toto mestečko malo samozrejme aj svoje "centrum" a z prechádzky každý večer sme chodili na večeru, drink :-)
Odpovedať
@snehovagula1 @lienkavax a ešte naša mapa ;-)
Odpovedať
@tobi2012 diky si fakt dobra...take podrobnosti!pecka
Odpovedať
@tobi2012 este mozes napisat the best plaze a co tam stoji za to vidiet?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@snehovagula1 ďakujem ;-) veľa sme toho nestihli, tlačil nás čas...dlho som čakala na pas, tak sa nám skrátila dovolenka :-| v prvom príspevku som písala o dvoch plážach Egremni, Porto Katsiki ...tie sa vidieť oplatia...či je ešte niečo na Lefkade zaujímavé neviem...priateľ hovorí, že ešte nejaké vodopády sú tam a maják, ale to sme my nestihli, tak neviem posúdiť... Oplatí sa v Grécku vidieť všeličo....nám trvala cesta cca 30hod., ale to preto, lebo sme kade tade zastavovali po pamiatkach a fotili...to je môj priateľ, určí si smer jazdy a potom dá panáčika na googli a mapuje, čo všetko by sme mohli mať po ceste, alebo aspoň neďaleko nej a hneď meníme smer jazdy ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?