Mauricius verzus Maldives

Profilova fotka
Boli ste niekto? Viete mi povedat co je lepsie? Planujeme svadobku na oktober/november a nevieme sa rozhodnut.. Dakujem
Odpovedať
1
2
@barbra6 my sme mali povodne rezervacku na maldivy, lenze 2 mesiace pred odchodom sme to zmenili na mauricius, a vobec nelutujeme.. Strasne vela veci sa tam da robit, prave preto sme si vybrali mauricius.. Kazdy den sme nieco robili.. Ale zase aj maldivy maju svoje caro, podmorsky svet musi byt uplne nadherny ale asi vela sa tam robit neda..zalezi na vas ci mate radsej plavanie vo vode a sedenie na plazi alebo radsej uprednostnujete nieco kde mozete nieco robit, chodit na vylety atd..
Odpovedať
Profilova fotka
@puffu toto presne nam aj hovoril znamy z cestovky.. ze mauricius lepsie lebo je tam co robit.. mozes mi dat nejake blizsie info? ake ceny tam boli, ci ste mali all inclusive, cez aku cestovku ste sli a kolko vas to cele vyslo.. ak by si mohla.. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj my sme boli na svadobke na mauritius a bolo fantasticky ! :-D mali sme aj pozicanu motorku a aj auto, takze sme pochodili cely ostrov. Plaze su nadherne, na plavanie ale treba najst dobru plaz, bo skoro vsade su koraly co je zase super na snorchlovanie. Casovy posun len 2 hodinky, paradicka. Aj my sme chceli najprv na maledivy ale ked sa nepotapate tak to moze byt po troch dnoch nuda. pozri si este na internete pocasie, aky su priemerne mesacne zrazky v oktobri/novembri aby vam stale nelialo. my sme boli v novom hotely Centara - veru fajne bolo, poslali sme im aj nas sobasny list a dostali sme izbu s vyhladom na ocean a flasku sampanskeho na privitanie a ovocny tanier.
Odpovedať
@barbra6 jasne idem ti poslat obsirnejsiu ip
Odpovedať
zienky a cenovo vas kolko vysiel ten mauricius?
Odpovedať
Profilova fotka
@alenkachristian Ahoj :) akurat nam poslali z cestovky link na Centara hotel.. vies mi dat blizsie info co to za hotel a ako tam bolo? dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@barbra6 no Centara je uplne novy hotel, otvarali ho v Decembri minuleho roka. Moooc fajnovy :-) 1,5 autobusom od letiska, papkanica vynijakuca, a ked mas izbu s vyhladom na more tak je to super, lebo slnko vychadza z poza oceana a mas to rovno pred oknom. Na poschodiach nie je balkon. Plaz super, more skor len na take clapotanie ako na poriadne kupanie, kvoli koralom, ale super na snorchlovanie. my sme mali plnu penziu, napoje boli vzdy pri jedle zadarmo. Inak hotel fakt super !
Odpovedať
Profilova fotka
@alenkachristian cez aku cestovu ste isli? mali ste este nieco "v ramci" hotela? dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
fiiiha uz ani neviem ako sme to isli, my sme to bookovali cez internet, myslim ze FTI. V ramci hotela boli obrovske zlte osusky na plaz :-D , na plazi lehatka aj so slamennymi dazdnikmi. Dopravu z letiska do hotela sme mali tiez zabezpecenu ,ale to uz asi zavisi od cestovky
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
My sme boli na Maldivach a bolo uzasne! Zvazovali sme aj Mauritius, ale jednoznacne vyhrali Maldivy! Bola to tazka romantika, vodne vilky, zapad slnka. Skoro ako ta najvacsia exotika na Bora Bora. A o podmorskom svete ani nehovorim, ked nas hned prvy den privital maly zralok plavajuci pod molom :) Korytnacky na dosah ruky. Kazdy den sme mali o zabavu postarane a musim povedat, ze to tam vedia. Pripadali sme si ako v rozpravke! Po svadbe sme si oddychli a hlavne venovali sme sa sami sebe, a to predsa na svadobnej ceste ide, nie? ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@xiaralp ahoj, prosim ta, cez koho ste bookovali tie Maledivy? :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiez mali taku dilemu...no nakoniec to vyhral Mauricius...Male divy su o uplnom relaxe, tam sa neda v podstate nic robit...no Mauricius je o uplnom inom, odpadla som ked som videla, ze oni maju hory :) ak clovek chce spoznavat krajinu, tak jednoznacne Mauricius!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My sme tiez mali N.1 Male divy , ale na svadbu nie svadobnu cestu ale ako nas dobre informovali na Slovensku by nam neakceptovali svadbu na Malych divach tak ze by sobas nebol pravoplatny .... Vobec nelutujeme a po 3 rokoch sme si aj Male divy dopriali co mozem vrelo odporucat je to relax s velkym R !!! Ale aj Mauricius je super !!!
Odpovedať
@zuzzzik Poslala som ti spravu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@alenkachristian Ahoj mohla by si mi prosím napísať koľko vás to vyšlo ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@vikina1092 juuj ja uz ani neviem okolo 3tisic
Odpovedať
Profilova fotka
@alenkachristian ďakujem ;)
Odpovedať
baby a čo žraloci??? hlavne na mauriciu???
Odpovedať
Profilova fotka
@barbra6 My sme boli na Maledivach v roku 2010, precestovali sme kopu exotickych destinacii, a Maledivy boli najkrajsie a najlepsie co som v zivote zazila. Svadobna cesta ma byt romanticka, oddychova a plodna, takze urcite urcite urcite Maledivy!!!!!! :)
Odpovedať
@krimhilda11 a žraloci?
Odpovedať
Profilova fotka
@matka317 no stretnes ich tam :) na brehu plavaju len baby sharks, ale hlbsie stretnes hocico... mam par prihod zo snorchlovania :D Moja prva otazka po prichode na ostrov bola: Zomrel tu uz niekto preto, ze ho napadol zralok? povedali ze nie :DDDDD
Odpovedať
@krimhilda11 akoze chces povedat ze si pomedzi tie male plavala?? ja mam dost velky respekt :DD
Odpovedať
Profilova fotka
@matka317 ale ved oni ti nic neurobia :) ale tak je to o tom, ci sa bojis alebo nie :D my sme uz boli na jednej dovolenke so zralokmi aj plavat, ale my sme blaaazni :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa s manzelom rozhodovala skoro cely rok medzi Maledivy a Mauricius...viac vyhraval ten Mauricius z dovodu aktivit...no a nakoniec sme si bukli Karibik cez P&Q Cruises -Ventura..a vazne sme si nic lepsie nemohli vybrat, bolo uzasne, mali sme celodenne aktivity a polihovanie na plazi na 9 ostrovoch a ostatne dni na mori. ..relax a ta krasa okolo sa neda opisat. tiez to bolo strasne exciting byt na takej obrovskej lodi a uzivat si ten luxus na nej. no parada, obrovsky zazitok. :-) ODPORUCAM!
Odpovedať
@lucia1983a23 ahoj, rezervovala si priamo cez ich web? ci cez nejaku slovensku cestovku?
Odpovedať
Profilova fotka
@sslavulka ahoj, priamo cez ich web. Let sme mali z Manchester letiska priamo do Barbadosu odkial sa zacinala plavba.
Odpovedať
@matka317 na mauriciu zralokov nemavaju, aspon co sme sa pytali tak vraveli ze mali zaznamenany posledny utok zraloka pred 30rokmi...inak tych malych sa bat vobec nemusis, oni su strasne plache a ani sa nepriblizuju...
Odpovedať
NO my tiez zvazujeme maledivy na svadobku, ale teraz ked som citala o tych malych zralokoch @krimhilda11, no koniec, az som sa zlakla. Nam vyhovuje uplny relax pohoda vylihovanie na plazi a nic nerobenie na dovolenke, ani do obchodu nikde nemusime ist :) Citala som nieco, ze sa to da objednat aj cez anglicke cestovky, ale boli tam nejake podmienky. Neviete o tom nieco?
Odpovedať
Profilova fotka
@dasta21 no bat sa vobec nemusis, lebo male zraločatka su uplne neskodne :)
Odpovedať
a cez koho ste to vybavovali na cca. kolko dni sa to oplati a cenovo to ako vychádza?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?