Lacna exotika - poradte kam ist

Profilova fotka
ahojte nevesty, mladomanzelky atd. :) kam ist na exoticku dovolenku, ked zaroven do toho nechceme vlozit kopec penazi? dajme tomu do cca 2000 eur dokopy so vsetkym? nechcem egypt a pod, tam som bola 10x.. skor naozaj krasne plaze, snorchlovacka, nejaka azia, afrika, ostrovy..proste fakt nieco vynimocne vhodne na svadobnu cestu len napr. sa tam daju najst aj lacnejsie hotely..samozrejme ziadne svaby na izbe ani nic, ale naozaj cez dovolenku nepotrebujeme zlate kohutiky v kupelni, ked to nemame ani doma :) dajte nejake tipy, kde ste boli :) proste chcem, aby to bolo vyimocne, aby to nebolo miesto, kam mozeme ist hocikedy, ale nechcem sa hrat na nieco, co nie som a financne sa davat dokopy z toho 3 roky :D chapete...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň @maly_kukolar, pri exotických destináciách najviac peňazí väčšinou stojí letenka. Z tohoto hľadiska odporúčam niečo ako Thajsko, napr. Koh Samui - ubytovanie s raňajkami a letenka by sa Vám mohli zmestiť do rozpočtu a na mieste by ste sa mali bezproblémov prestravovať sa minimálne peniaze. V prípade záujmu sa na mňa prosím neváhajte obrátiť do IP, rada poradím, pošlem ponuku mailom.
Odpovedať
Ahoj, najdite si letenku napr. cez slovensky pelikan.sk , niekedy maju fakt super zlavy. Napr. letenky na Sri Lanku za 400 euro na osobu. To mas dokopy 800, ubytovanie - ak si nepotrpis na luxus, tak napriklad nejake pekne bungalovy na plazi si mozes pohladat sama cez booking. com - ja som tam raz nasla v Thajsku (ostrov Krabi). Na 17 noci, ale teda bez stravy za 320 eur pre oboch!! A vyzerali super! Takze ziadne cestovky ale treba si pekne sam pohladat co vam vyhovuje. Uroven hotela/ubytovanie si mozes overit na tripadvisor.com , kde maju hodnotenia, fotky hosti, aj percenta teda. Ak by si mala nejaku otazku tak v klude napis. Toto ma bavi, pomozem :)
Odpovedať
Uvadzam priklad, letenka Phuket - 493€osobu obojsmerna, bungalow 5 minut pes od plaze: http://www.booking.com/hotel/th/kamal... - 200 euro za oboch
Odpovedať
toto je plaz, na ktorej sa bungalovy nachadzaju. Toto som pozrela behom 5 minut, takze urcite by sa dalo najst aj nieco lepsie, mozno aj do 1200 euro, s lepsim ubytovanim, toto bolo prve s relativne dobrym hodnotenim :) Takze neplatte zbytocne cestovkam, ak by ste sa bali, tak v hoteli sa da vacsinou priplatit za odvoz z/na letisko :)
Odpovedať
A este posledny prispevok :D to co som sem dala ako priklad je na 10 noci, od 6.2.-16.2. :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja ti odporucam tento hotel - boli tam nasi priatelia, velmi si pochvalovali, s All inc., letenka vsetko je v cene - http://airstop.sk/last-minute/dominik... je to sice len 3hviezdicka, ale ani oni nehladali luxus, takze tak :)
Odpovedať
@diurda Airstop je inak super stranka, ked chcete ist cez cestovku, najlepsie ceny maju
Odpovedať
Profilova fotka
hej to je pravda, pretoze ide o rakuske a hlavne nemecke cestovky.... my chodime len cez nich... @momicek24
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?