Kto bol na svadobnej ceste na Korfu v septembri?

ideme na svadobnu cestu do grecka na corfu, ideme koncom septembra..boli ste tam niekto takto v septembri?ake tam je asi pocasie?alebo boli ste tam niektora teraz ci je to tam bezpecne?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tam bola na dovolenke pred 7 rokmi a bolo to tam velmi bezpecne, dokonce ked sme si nieco zabudli v restike tak za nami casnik utekal vratit nam to.... My sme tam boli v auguste a bolo teda riadne teplo. A sesterka tam bola asi pred rokom a tiez sa mala dobre - takze myslim ze sa nemas coho obavat :-)
Odpovedať
@bjanulka.. ja som bola tento rok na Rodose a bolo skvele.. ostrovy si žijú svojim životom takže myslím že nejakých štrajkov taxíkov sa nemusíš báť.. na Rodose nám tvrdili že sezónu uzatvárajú koncom novembra, to myslím za počasie hovorí všetko :-) keď máš rada 40 v tieni a more ako kávu tak tam na september nechoď ale keď ti stačia tridsiatky tak si myslím že budeš spokojná :-) a pozor na vietor, na ostrovoch vždy trošku viac fúka.. ehm, a repelent si tiež nejaký zbalte, taký do zástrčky si kúpte radšej na mieste ..
Odpovedať
ja som tam bola s priatelom asi pred dvomi rokmi, pricom musim povedat, ze sa nam tam velmi pacilo, ta atmosfera ta jednoducho dostane a mne sa velmi pacili rodinne domceky, co tam boli a samozrejme pocasie, co im mi mozeme len tisko zavidiet:)neviem ako ty, ale my sme vtedy isli cez www.alextour.sk ale tento rok asi pojdeme do Francie:) cez www.casamundo.sk este sme neskusali, tak vam dam vediet, ako to dopadlo:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?