Koľko dní po svadbe je najlepšie ísť na svadobnú cestu?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, váham, kedy ísť na svadobnú cestu, či ísť hneď v pondelok po svadbe (ktorú mám v piatok) alebo pár dní si dať ešte voľno na užitie si to doma s krásnymi kvetmi a tým pocitom manželstva, prípadne vybaviť nejaké tie doklady?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my mame svadbu v juni a na svadobnu cestu ideme az v novembri, pretoze chceme ist do Sydney a cakame aby sme isli do sezony
Odpovedať
Profilova fotka
@renatka_b my ideme 3 týždne po svadbe - najskôr som chcela ísť hneď po svadbe v pondelok alebo utorok, ale som rada, že sme sa rozhodli pre termín o trochu neskôr a nemusela som riešiť svadobné veci spolu s balením na dovču :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží kam chceš ísť. My sme šli na dovolenku na Slovensku a šli sme hneď v pondelok. Musím povedať že v piatok pred svadbou som sa netešila na svadbu ale na tú dovolenku, kde si konečne oddýchnem. Myslím že sme si to skvelo užili ešte s tým čerstvým pocitom novomanželov :-) Ale pokiaľ by som šla niekde do zahraničia asi by som počkala kým budem mať nové doklady vybavené.
Odpovedať
my sme isli v utorok po svadbe. Bola to dlhsia a vysnivana dovolenka a sprevadzal ju pocit neskutocnej euforie z noveho statusu aj z cesty samotnej. Ja osobne by som si nevedela predstavit hned po svadbe ist v pondelok do prace.....
Odpovedať
My sa chystáme hneď v pondelok po svadbe :)
Odpovedať
my mame svadbu 6.teho-sobota a ideme na dovcu 12-teho,cize 5 dní si ešte užijeme doma volno a potom padáme 8-)
Odpovedať
My mame svadbu juni a ideme na konci augusta, aspon si stihnem v klude vybavit nove doklady :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?