Kam sa vybrať na svadobnú cestu v januári?

:-D ešte sme to doteraz neriešili, najprv sme to zavrhli, že pôjdeme až v lete, ale teraz sme sa dohodli, že predsa len pôjdeme hneď po svadbe. Výber ostal na mne, ale ja vôbec netuším, kam v zimnom období :-D
Odpovedať
@kikakocka my máme tiež svadbu v januári a plánujeme ísť na wellness na predlžený víkend.... zostaneme iba tu na Slovensku, nie je to nič výnimočné ale hlavne, že budeme sami :) ...... alebo ma ešte napadlo čo tak lyžovačka? :)
Odpovedať
ja by som volila kde je aspon trosku teplejsie ako u nas :)
Odpovedať
Profilova fotka
neviem aky mas rozpocet na svadobnu cestu ale vhodne pocasie je v tomto obdobi na Sri Lanke, Thajsku, Maledivach, Mauriciu, Seychelach, Kube , Dominikanskej, v podstate cely Karibik, Kostarica, Mexico atd, tych krajin je milion, zalezi na tebe kolko si ochota dat a ktora krajina ta najviac laka :)
Odpovedať
Profilova fotka
my ideme na predsvatobnu cestu na dva tyzdne na Floridu (ideme tam v marci) a svadbu mame v maji :D
Odpovedať
Profilova fotka
odporúčam Mauritius, boli sme tam december/január a bolo tam úžasne! jedno z najkrajších miest na svete, rozhodne. Aj tie Seychely vyzerajú dobre, ale s tým zatial nemám osobnú skúsenosť... A ak máte radi zimu, ani romantická lyžovačka a luxusné chvíle v Kempinskom v Tatrách nie sú od veci. Čisté rozmaznávanie vo wellnesse, veď je to svadobná cesta! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kikakocka Dobrý deň, Január, Február je TOP sezóna pre väčšinu exotických destinácii. Záleží na tom ako honeymoon chcete stráviť a ktorým smerom Vás to láka viac, či do Karibiku alebo smerom na Indický oceán, prípadne ešte ďalej. Rada Vám poradím s výberom destinácie, pokojne sa mi ozvite do IP s predstavami o dovolenke :)
Odpovedať
Profilova fotka
V januári je hlavná sezóna na Mauríciu alebo na Maldivách. Maldivy sú ideálna destinácia na absolútnu romantiku na malom ostrovčeku a spoznávanie pestrého podmorského života. Na Mauríciu môžete okrem slnenia sa na krásnych plážach cestovať po ostrove a spoznávať čarovné kúty tejto perly Indického oceána. V týchto destináciách poskytujeme v niektorých hoteloch aj zľavu na svadobnú cestu, ktorú sa určite oplatí využiť :) Pre bližšie informácie a zaslanie cenovej ponuky ma neváhajte kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Tunis, Egypt, Kanare, Dubai:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
My pojdeme do Thajska velmi sa tesíme :)
Odpovedať
@naty31 kedy letite?
Odpovedať
@surykata až koncom jesene sme sa dohodli my moc extra hocucavy nemusime a vtedy tam bude prijemne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@naty31 @surykata baby v septembri tam byva este obdobie dazdov :) ja som bola v Thajsku pol roka a tie monzuny nie su nic moc :) lepsie je ist v case od oktobra do juna :) najvacsie horucavy su cca marec-maj
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Presne tak :) V Thajsku najviac prší v septembri a počas leta. No môže sa to líšiť aj podľa oblasti, kam idete.
Odpovedať
Profilova fotka
@naty31 my ideme na prelome septembra a oktobra do Thajska :), a obdobie dazdov ma neodradi :) praveze sa tesim, ze nebudem vsade zakopavat o turistov...
Odpovedať
@lucuska11 ja som rozmyslala skor nad afrikou niekde do juznej afriky videt slony a zirafy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@naty31 povodne sme mali ist do Tanzanie a na Zanzibar, ale kedze som uz absolvovala tento rok dalsie preockovanie na zltacku , tak sa mi zas nechcelo nahanat ockovanie proti Zltej zimnici, tak sme to odsunuli na dalsi rok...ale jo, taka JAR znie tiez skvelo...kde inde sa mozes kupat na plazi s tucniakmi :) urcite to mame na zozname... a kam presne do Thajska idete? :)
Odpovedať
@lucuska11 chceli sme ist do thajska ale zmeili sme to na Afriku presnejsie JAR, ZIMBABWE, BOTSWANA odlietame v auguste :)
Odpovedať
Profilova fotka
@naty31 tak to si uzite :) bude tam urcite krasne ...
Odpovedať
@lucuska11 velmi sa tam tesime neviem ci nie viac ako na samotu svadbu :D victoy travel ma taku pouku ze sme si nevedeli vybrat ale nakoniec sme sa zhodli :)
Odpovedať
Profilova fotka
@naty31 to verim :) ja sa zase viac tesim na chramy v Kambodzi jak na valanie sa na plazi v Thajsku :D ...ale clekovo uz len predstava, ze nebudem 2 tyzdne v praci je uchvatna :D inak cestovku pozriem, ja sa cestovkam dost vyhybam, pretoze som toho nazoru, ze nepotrebujem aby mi niekto naplanoval cestu, to dokazem aj sama :) ale mrknem to
Odpovedať
@lucuska11 tak my sme radsej ked ideme takto do exotiky ked ideme cez cestovku pride mi to bezpecnejsie hlavne ak by sa nieco stalo :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?