Kam na svadobnú cestu v septembri, v októbri?

zienky kam sa chystate na svadobnu cestu v tychto mesiacoch? kolko to priblizne vychadza? chcela by som karibik, exotiku a pod
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu Ahoj, my sa chystame v oktobri, kedze svadbu mame v strede septembra. Povodne sme chceli Kubu, ale v tomto obdobi su v Karibiku hurikany. Cize nam to neodporucali. Ked tak juzny Karibik - Aruba, Barbados (ale tam su ine palky). Tak sme sa rozhodli pre Bali (co vychadza podla prieskumov okolo 2 100 - 2 200 EUR na osobu (s polpenziou). Na Bali je v tom obdobi prijemne teplo, vela neprsi a hlavne sa tam da vela vidiet. Mna by lakali aj Male Divy, ale tam vies iba vylihovat na plazi a to snubenca velmi nebavi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu ahoj, my sme boli minuly rok na dovolenke (nie na svad. ceste) v polke sept. v Thajsku.. Ano, niektore dni zaprsalo, ale vsetko bolo ok. Nie je to vsak dazd ako u nas, zacne zrazu ale aj rychlo skonci. Cena sa odvija od ostrova, ktory si vyberiete. Phuket zacina na ccr 1000e/os. Thajsko sme si vybrali opat na nasu svadobnu cestu. Tentokrat vsak iny ostrov ;-)
Odpovedať
fuha cez 2tis je moc, som necakala take palky @caculiq dakujem krasne za radu (aj cena sa mi paci) a cez aku cestovku idete? este sa mi pozdavali aj kapverdy, no dazd ak sa tam vyskytuje to nebude destinacia pre mna, lebo pri tychto zmenach mavam silne zachvatove migreny, a vacsinou skoncim na infuzkach, tak to radsej riskovat nebudem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu na svadobku ideme uz za 2 tyzdne, takze dufam, ze pocasie bude lepsie, aj ked ani pred tym to nebolo zle :-) cestujeme len cez zahranicne cestovky (rakuske alebo nemecke). Pozri si www.verne.sk. Tam najdes ponuky tychto cestoviek. Ceny su podla mna velmi priaznive a odlety z Viedne, co j super :-)
Odpovedať
@caculiq super, dakujem velmi pekne, tak zelam krasnu a nezabudnutelnuu svadobnu cestu a tesim sa na fotecky potom :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja odporúčam Maledivy alebo Thajsko. My sme boli na Maledivach minulý rok v októbri a bola to nasa najlepšia dovolenka :) Na svadobnu cestu chceme íst do Thajska tiez v októbri. Urcite pozri nemecke alebo rakuske cestovky, to sa neda porovnat. Skús www.airstop.sk
Odpovedať
@mh200877 dakujem krasne :) urcite pozriem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?