Kam na svadobnú cestu v 7. - 8. mesiaci tehotenstva?

Profilova fotka
Mate s tym niektora skusenost? Kde ste boli pocas tehotenstva na svadobnej ceste vy? Boli ste vobec? Moze sa v takom stadiu kupat v bazenoch? Svadba bude sice ked budem v 6tom no na svadobnu cestu chceme pockat do leta.
Odpovedať
Profilova fotka
@sonka011 všetko záleží podľa toho ako sa budeš cítiť..a kedy máš termín? ak budú také horúčavy ako minulý rok, tak to nebude nič-moc..sama som bola tehotná v lete a v takej horúčave sa mi ani dokopy nikam nechcelo..:) a kúpanie vo verejných bazénoch by som asi neriskovala..a zase cestovať niekam do zahraničia tiež už asi nie...
Odpovedať
Profilova fotka
@katka2505 samozrejme sa budem riadit tym ako sa budem citit no to je zatazka so zajednanim ubytovania...to treba skoro...radi by sme sli do sturova boli sme tam minuly aj predminuly rok...minuly sice na poslednu chvilu a tak vyzeralo aj to ubytovanie no predminuly sme boli v uzasnom penziniku blizko kupaliska a aj blizko hraniciam....termin mam 1.9....na sturove nas laka hlavne to ze ak bude vonku fakt neskutocny hic tak kusok od hranic (cca 10min od penzinu) je akvapark s vnutornym bazenom a cely interier je klimatizovany....a o tom kupani som pocula ze su nejake tampony pre tehotne na kupanie no v prvom rade sa spytam dokrora co mi povie a pak sa spytam.v lekarni....ja si osobne neviem predstavit leto bez kupania a bojim sa ako to budem znasat ak sa nebudem moct....zahranicie uplne pada my sme taky slovensky :-D my len tu a max cechy aj to kusok za hranice :)
Odpovedať
moja sestra chodila v tehotenstve do bazenu casto a pravidelne.. Aj par dni pred porodom bola a nic sa jej nestalo. Pokým samozrejme nie si otvorena, ved to je jasne.. Ved plávanie sa v tehotnosti aj odporuca.. :-)
Odpovedať
@sonka011 a kde v Sturove? je tam pekne? nedas stranku nech pozriem? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonka011 v štúrove sme boli aj my pred 3 rokmi...je tam super, aj v tom aquaparku už v maďarsku, čo píšeš sme boli..je tam pekne..:) viem, že kúpiš také tampóny v lekárni..sú nejako upravované, že ich môžeš používať, aj počas tehotenstva, aby si niečo nechytila alebo proti mykóze, keď s tým má niekto problémy..:) popýtaj sa lekára, on ti odporučí..
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka14 a nevies ci nepouzivala tampony na kupanie pre tehotne? :)
Odpovedať
@sonka011 mozem sa jej opýtať, lebo mi nespominala.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka14 jasne :) daj si welya.eu :) mozno ta foto az tak neoslovy no je tam naozaj uzasne :) klimatizovane izby (sam si regulujes, vypinas aj zapinas) ranajky v podobe svedskych stolov, bohate porcie obedov aj veceri :) skvely personal, upracu ti kazdy den, ked si ubytovana u nich mas aj zlavu do toho akvaparku a kazdy den chodia na nejake vylety autobusom napr do toho velikanskeho akvaria do madarska, a na ine....ja si welyu neviem vynachvalit :) boli sme este s jednym parom a maju rovnake pocity :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katka2505 este mi znami odporucaju Velky Meder no bojim sa ist do neznama v tomto stave....preto sa najviac priklaname k Sturovu :) pred tym sme chodili do Podhajskej no to sa neda porovnat so Sturovom ani nahodou...
Odpovedať
Profilova fotka
@sonka011 na podhájsku veľa ľudí nadáva, ja neviem, ešte som tam nebola..:)
Odpovedať
Nemyslim, ze by si potrebovala tampon vsak mas hlienovu zatku.
Odpovedať
Profilova fotka
@katka2505 ja 3x...netermalne len 2 bazeny, malo detskych atrakcii a ziadne moznosti vyletu v okoli...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@rheuska myslim ze istota je gulomet ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?