Kam na svadobnú cestu do Vysokých Tatier?

Ahojte.chceli by sme ist na svadobnu cestu do Tatier. Poradite nejaky 4 hviezdickoy hotel, v ktorom ste boli nadmieru spokojne? Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@magmaggie my sme už vyskúšali toho viac, veľmi sme boli spokojní s hotelom Panoráma na Štrbskom plese - požiadali sme ich o najlepšiu izbu a aj nám ju dali, super strava, milý personál, poloha nám vyhovovala. Akurát mi tam trochu chýbal wellness. Aj po svadbe sme chceli ísť, ale upozornili nás na konferenciu, ktorú budú hostiť, tak sme to odmietli. Ako náhradu sme si vybrali nakoniec Grand hotel v Tatranskej Lomnici - ideme takmer hneď po svadbe a už teraz sa veľmi teším. :-)
Odpovedať
@magmaggie ak myslime ten isty Grand Hotel (ja mam taky pocit, ze je skor v Starom Smokovci), tak ten mozem aj ja odporucit! Kupila som tam nasim pobyt a boli nad mieru spokojni :-) @gabrielaslivkova
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf ja som myslela ten v Tatranskej Lomnici - Grand hotel Praha. Ale kvalita oboch je asi rovnaká, kedže patria oba do tej istej siete hotelov. ;-)
Odpovedať
@gabrielaslivkova aha! Uz viem, ktory myslis :-) aj ten je pekny! Takto maju aspon uz dva, z ktorych si mozu vybrat.. Praha sa mi zda, ze je trosku bokom a Stary Smokovec je hned na hlavnej ceste, ak si dobre pamatam ..xi mozu skusit oba! Par dni v jednom, par dni v druhom..
Odpovedať
No a este som zabudla na Kempinski s krasnym vyhladom na Strbske pleso.. @magmaggie @gabrielaslivkova
Odpovedať
Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici je neskutocny, pokial nie ste obmedzeni financne, tak kludne aj na dva tyzdne :) naozaj na urovni, izby, strava, wellness..
Odpovedať
Profilova fotka
Mountain Resort Ždiar, neskutočná nádhera...A momentálne stavajú nový wellness :-)
Odpovedať
S mojím drahým pôjdeme do Sliezskeho domu... dovezie nás tam auto z dola aj naspäť v cene..
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli v Grand hoteli Praha a môžem len odporúčať.:-)
Odpovedať
dakujem za typy :)
Odpovedať
Síce v Nízkych Tatrách, ale odpurúčam všetkými desiatimi: http://www.carovnehotely.sk/slovensko...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?