Kam na exotickú svadobnú cestu?

Caute baby.... poradte dovolenku na tento rok... Kuba alebo Dominikanska republika? Boli ste niekto? poradite? co je lepsie? Dominikanska je za rovnaku cenu ako Kuba, len o par dni menej... ale ta to asi bude luxusnejsie, vsak? Ale nebudeme sa tam nudit? A Kuba? Nie su tam hotely na prilis nizkej urovni, stare a spinave? Ako napr. v Egypte? Poradte prosiiiiim!!!!!!! Dakujem
Odpovedať
@vierka.misko Ahoj Vierka, my sme boli na Dominikánskej vrelo odporúčam, a čo nám hovorili ostatní, čo boli aj na Kube, tak určite Dominikánsku, raj raj raj. No ale ja hovorím sto ľudí sto chutí. držím palce a nech sa cesta vydarí :-)
Odpovedať
jaaj, dakujem, pokusim sa draheho nahovorit na tu Dominikansku :))
Odpovedať
Profilova fotka
@vierka.misko a kedy sa tam chystate??my sme tiez rozmyslali ale kvoli cholere a tomu ze v lete tam nie je sezona, tak asi nepojdeme. Idete az v zime ci teraz? :-)
Odpovedať
@suzan1111 Ahoj, ideme teraz v juli, vraj je to tam celkom v pohode v tomto obdovbi... Hurikany a spol. su v auguste a v septembri... Citala som viacere fora, a chodi sa tam aj takto v lete, takze sa tesime.... A co sa tyka cholery, nemyslim si ze v strediskach by nieco hrozilo.... Ved napisem ked sa vratime, a dam nejake tipy :)
Odpovedať
Profilova fotka
super, takze sa nedavas ockovat na choleru, hej? V ktory datum idete, napises mi pls aj stredisko a hotel, ja som rozmyslala nad punta canou ale bojim sa tej cholery a ze nevyjde pocasie a tak neveim ci ne radsej len malorku a mozno na jar dominikansku, stale som nerozhodna, v egypte som mala hnacky a podobneho sa bojim aj v dominik. ale priatel by tam velmi chcel ist, tak sama neviem. My ak by sme isli,tak asi 11,alebo 12.7. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?