Kam ísť na svadobnú cestu, keď nás drží rozpočet?

Profilova fotka
ahojte... baby prosim poradte, kam mame ist na svadobku, ked nas drzi rozpocet... chceme ist letecky, all in, na 8-11 dni, krajina nepodstatna.... vedeli by ste nam poradit, kde to vyjde podla vasich skusenosti najmenej??? nepotrebujeme hotel s 5hviezdickami, ale nech to nieje humus.... ak by som mohla poprosit do spravy aj ceny, kolko ste dali za dovolenku, bolo by to fajn... dakujem vam...
Odpovedať
1
2
Podla toho kedy chcete ist a aky rozpocet.Last Min.sa do cca 600 Turecko,egypt,tunis,mozno malorka..:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky :) tak najlacnejšie je určite Bulharsko, to vás vyjde okolo 550.... potom arabské štáty (Tunisko, Egypt) tie vychádzajú takých 700 až viac. V Mallorce, v Grécku a pod. európskych štátoch nemáš v cene all in slnečníky, lehátka ani osušky. Takže to už závisí na tebe, aká si náročná :)
Odpovedať
ak sa nebojis, ze sa domov nevratite, tak teraz ponukaju lacnejsie dovolenky v Bulharsku, Turecku,..
Odpovedať
My ideme do Chorvátska, tiež nás obmedzoval rozpočet... Dovolenka nás vyjde okolo 600 eur, ale presne si nepamätám. Oplatí sa tiež pozerať last minute, niektoré cestovné kancelárie tiež ponúkajú zľavy pre mladomanželov... treba hľadať, určite nájdete niečo, čo bude v primeranej cene a na mieste, kde sa Vám bude páčiť, držím palce :-)
Odpovedať
No my sme boli na svadobnej ceste na 11 dni v Turecku a druhykrat by som isla opat.Len sme nesli po tesne po svadbe ale na last minute,kedy nam vyhovovala cena...svadba bola v auguste,vtedy su ceny takmer o polovicu vyssie,aspon podla mojich skusenosti...Ale Turecko sa da dat aj za 500-600 eur na last minute perfektny hotel a pohoda je zarucena.To bol taky relax,ze az 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli vlani v Egypte, oboch spolu nás to vyšlo 1005 € ale to bol super last minute... turecko sme mali pred 2rokmi ale to je o dosť drahšie... tuším 1700 sme dali za to :-/
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, konretne ste mi sice neporadili, ale myslim, ze uz vieme kam pojdeme.... a @hlaura v egypte su momentalne nepokoje, tak to riskovat nebudeme... :D
Odpovedať
Profilova fotka
@miss_independent dakujem, to tunisko sme pozerali, vizera to fajn....
Odpovedať
Profilova fotka
@licona 600e pre oboch???
Odpovedať
Profilova fotka
my ideme do tatier more si nemozeme dovolit .
Odpovedať
@j_ank_a Áno, 600 eur dokopy, ale ideme až v septembri, na konci sezóny
Odpovedať
Profilova fotka
@licona no hej... no my nemozme, nepusti nas dovolenka....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
viacerí moji známi došli z Egypta...nevedeli si to vynachváliť 8-) ale samozrejme bezpečné to je iba v rezortoch, k pyramídam a tak sa neodporúča ísť... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@hlaura my egypt radsej riskovat nebudeme vobec... :)
Odpovedať
Profilova fotka
jasné, je to na Vás... ja osobne som za Turecko ale cenovo to je :-(
Odpovedať
Profilova fotka
my ideme do turecka este neviem kolko to bude stat ale tiez budeme pozerat na rozpocet,dufam ze sa nam nieco vrati zo svadby tak uvidime ale tiez ideme az koncom augusta zaciatkom septembra kedy su ceny nizsie,egypt by som teraz neriskovala ani ja,malorcka koncom augusta ...nie vzdy je dobre pocasie ,tunis si myslim je fajn a urcite uzasne je v chorvatsku bola som 7x a neviem si vynachvalit aj cenovo spoko..
Odpovedať
Profilova fotka
Nas vysla dva roky dozadu dovolenka na krete na 10 dni okolo 600eur pre dvoch, isli sme cez eagean a ubytko sme mali v stalide, ubytko stalo 10eur na noc. Boli sme od polky septembra do konca septembra, bolo stale krasne slnecno, vsetko tam uz bolo lacne a more bolo uzasne teple
Odpovedať
asi že nikam
Odpovedať
@anjelivka skvelý nápad :-) aj my sme sa rozhodli pre tatry :-)
Odpovedať
tatry a smer Lomničák... :)
Odpovedať
myslim si, ze Bulharsko je lacnejsie ako nase Tatry
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a ahoj, ak chces najlacnejsiu dovolenku letecku tak urcite Bulharsko s ranajkami cca 400 e na last minute na osobu na 10 dni. (V Bulharsku je AI uuuplne zbytocne, vobec neodporucam - nie je tam take AI ako v arabskych krajinach a mas lepsie ist kazdy den do inej restiky a je tam lacnejsie ako u nas). Ak mozes v septembri, tak odporucam pockat po 15.9. a Turecko, Egypt alebo Andaluziu Al ci plnu penziu okolo 500 e na osobu najdes a je tam este krasne teplo.
Odpovedať
Profilova fotka
@moni9 vdaka ale uz sme nasli... tunisko, all in, letecky, 11 noci, 540e... :D ale dakujem...
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a super :) Budete mat paradne pocasicko, uzivajte vody, slnka, jedla, jeden druheho a ked tak aj vylet na tavach si spravte - odporucam - zazitok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
www.verne.sk - najlepsie ceny!!!
Odpovedať
@j_ank_a idete cez cestovku alebo ako?
Odpovedať
Profilova fotka
@vcielka114 hej, cestovka
Odpovedať
a ostrovy Sicilia alebo Sardinia? Mam pocit, ze sa tam daju kupit v poho letenky, a aj ubytko sa bude dat urcite najst za rozumnu cenu. Nebude to tuctovka, bude to romanticke, a hadam aj cenovo rozumne 8)
Odpovedať
Ahojte. Prosim vas, nevratila sa niektora z vas, alebo nejaky vas znamy prave teraz, to je zaciatok septembra 2013 z Turecka? mame zaplatenu dovolenku od 11.9. a obavame sa ci vobec pojdeme kvoli tym nepokojom v Syrii. dakujem za pozitivne odpovede :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
baby, obnovujem temu, poradte dobru cestovku aktualne, ktora ponuka zajzdy do Grecka do 800 pre dvoch v polke jula, kludne tak, ze jeden den rezervujeme last minute a druhy den letime.dakujem :))
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?