Dovolenka hneď po svadbe

ahojte nevesticky, sice ma svadba len caka, ale blizi sa to stale rychlejsie a kedze hned po svadbe-no v pondelok chceme ist na relaxdofcu, chcela by som sa vas spytat na nejake dobre tipy, romantika, zabava, relax, teplo,...krasne fotky, ktore stihneme dat do svadobneho albumu :)
Odpovedať
ma niekto skusenost s verne.sk ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, svadba caka aj na mna este, ale svadobnu cestu moja polovicka uz vybrala, mame kupene letenky a zhaname uz iba ubytovanie... ideme na Seychely, co je asi jedno z naj miest pre novomanzelov :) mnohi si myslia, ze je to velmi drahe, ale opak je pravdou, daju sa zohnat lacnejsie letenky a aj ubytovanie, takze sa uz velmi tesim :))) takze odporucam aj takuto moznost :)
Odpovedať
fiiiha, len mi mame iba 7 dni na dofcu...a kolko vas vysli letenky a cez aku spolocnost? vyjde to lacnejsie ako cez cestovku?
Odpovedať
Profilova fotka
@margaretka12 my ideme cez nich... zatiaľ 100% spokojnosť...:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@margaretka12 aj my ideme cez nich, zatiaľ komunikácia veľmi dobrá :-)
Odpovedať
@usacik @petik30 a kam idete? super, diky, tak aspon teraz viuem, ze mozem ist cez nich a je na nich spolah...diiiky
Odpovedať
Profilova fotka
margaretka12 - my ideme na dva tyzdne, ale kludne sa da ist aj na 7 dni. co viem, letenky a ubytko nas vyslo na nejakych 1200 eur na osobu, co si myslim, ze to nie je az tak vela, pojdeme na tri ostrovy, co cez cestovku za takuto cenu vyjde dovca na nejakych 8 dni. Fuuu, co sa tyka nazov spolocnosti, cez ktoru drahy kupoval letenky, to TI naozaj nepoviem, lebo to neviem. viem, ze su to nejake nizkorozpoctove lety, preto su aj letenky lacnejsie... ale osobne si myslim, ze akakolvek dovolenka po svadbe stravena v dvojici je krasna, mozes byt kdekolvek :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@margaretka12 my ideme na 2 týždne na Kapverdké ostrovy, hneď po svadbe :-).
Odpovedať
@dievcatko79 @petik30 no baby dufam, ze date nejake foto ;) ja som sa este stale nerozhodla,, lebo cez cestovku ist na 7 dni za 1700eur sa mi zda do grecka zbytocne draho...tak uvidime, zajtra ideme pozerat este nejake ponuky...uz som nasla karibik letecky a potom lodou po ostrovoch za 1200 eur!!!! super cena, ale v zime, na leto hladame teraz...zimu budem riesit v septembri :) baby uz sa to bliiizi...o mesiac sa vydaaaaavam :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?