CYPRUS svadobna cesta

Ahojte, chystame sa na svadobnu cestu na cyprus. Bol niekto z vas na Cypre na dovolenke? Ake miesta sa oplati navstivit, kde je najlepsie byvat? Ideme tam bez cestovky, tak zbieram info :) Dakujem velmi pekne
Odpovedať
@iviashop Ahoj, my sme boli na Cypre na tej eur´pskej strane nech nemusíme vybavovať pass. Bola to pekná dovolenka ale úprimne raz mi stačilo a na svadobnú cestu by som tam nešla. Možno sme len nemali šťastie kto vie. Na pláž sme chodili na Coral Bay Beach akože vraj najkrajšia v tej časti kde sme boli a videla som aj oveľa krajšie pláže teda. Bola to fajná dovolenka s partiou ale ako vravím svadobnú cestu si teda osobne predstavujem inak. My sa chystáme na Tenerife po svadbe v októbri :)
Odpovedať
A co sa ti nepacilo hlavne? Co ti chybalo? Lebo my hladame taku dovolenku, kde si budeme robit program cez dn sami, poziciame si skuter ci auto, a budeme chodit kazdy den inam, ani byvat nechceme na tom istom mieste cely pobyt..
Odpovedať
aha no tak to neviem ako tam funguje a tam kde sme boli my tak bol to v pohodke hotel aj jedlo dobre ako o tom potom ale zasa bola to lacna dofca s partiou a nie svadbona cesta, a my sme tiez mali len cestu a ubytko ziadneho delegata ani nic podobne sami sme boli a nepacilo sa mi to mesto/miesto kde sme boli my nejako extra a ta play bola tiez od nas celkom daleko, ja si chcem svadobnu cestu uzit proste komfort, zazitky a vyblaznit sa :)
Odpovedať
@iviashop ale ako hovorim my sme boli na jednom ieste ty mozes ist na ine a budes mat mega dofcu vies zalezi od miesta :) ani Slovensko neni na kazdom mieste rovnake ved to poznas :)
Odpovedať
a kde si bola ty?
Odpovedať
my sme boli na Paphose
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?