Cena svadobnej cesty

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, manželky, snúbenice 😊 Zaujímalo by ma, koľko ste minuli alebo koľko plánujete minúť na svadobnú cestu? A kam idete? Čítala som veľa príspevkov o Mauríciu, ale keď som sa informovala v nejakej agentúre, tak mi napísali že by to stálo okolo 4000 eur. Ja viem že je to exotika, ale mne to aj tak príde strašne prehnaná cena.... Investovali ste do nádhernej izby a 5-hviezdičkového hotela? Nie je to zbytočné? A ako dlho pred tým ste si zarezervovali letenky a hotel? Zaujímajú ma všetky názory, budem vďačná za každú odpoveď, neviem si s tým rady......
Odpovedať
@niki_9212 Ahoj, ak ti môžem poradiť, chodte sa pozrieť na Sardíniu. Ja som tam precestovala celý ostrov - mali sme požičané auto + letenky RA a vyšlo nás to na dva týždne cca 2000 EUR. Je fajn ísť mimo sezónz, napríklad na začiatku Sept alebo na začiatku leta a určite neoľutujete, je to totiž európsky karabik - pozri fotky na googli.......
Odpovedať
Maurícius pod 2000€ na osobu som ešte nazažila, treba rátať s tým že služby tam nie sú lacné a letenka tiež nestojí málo, potrebuješ dobré poistenie keby niečo.. Ale zároveň treba dodať že je to pravdepodobne najdrahšia exotická destinácia z tých obľúbených ak vynechám také lahôdky ako Hawaii, Fiji a podobne. Veľmi záleží od toho kedy chcete ísť a čo tam chcete robiť. Exotika môže byť aj lacnejšia ale treba si zvážiť na čom sa oplatí šetriť a na čom naopak nie najmä v súvislosti s tým ako si honeymoon predstavujete. Či to má byť vyvyľovačka, alebo poznávačka, prípadne kombinácia, luxus alebo dobrodružstvo prípadne stred. Destináciu by som vyberala aj podľa rozpočtu. Nemá zmysel kupovať niečo podozrivo lacné a potom byť sklamaný. Od destinácie tiež záleží či je lepšie stravu si zajednať vopred all inclusive (na Maledivách napríklad) alebo sa oplatí hotel s raňajkami lebo na mieste to je lacnejšie (Thajsko). Veľa spravia aj zľavy za skorý nákup, prípadne akcie mimo sezóny.
Odpovedať
Profilova fotka
@niki_9212 Karibik, napríklad Dominikánska republika býva u nás často okolo 1300€/osoba na predĺžený termín, 4*, all inclusive a teda ak ste "plážové tulene" už tam nič viac minúť nemusíte :). Thajsko ak ste scestovaní a jazykovo podkutí nie je problém nájsť aj lacnejšie pretože služby lokálne sú pre nás skôr smiešne. A potom ako píše @3nite je tu samozrejme Európa. Na konci leta je okrem Sardínie nádherná napríklad aj Andalúzia. Sardínia je pekná pre pláže, kuchyňu a prírodu celkovo a Andalúzia pre atmosféru, pamiatky, jedlo a dlllhé západy slnka :) Pokojne sa ozvite s predstavami do IP, radi Vám poradíme, prípadne pošleme ponuku na mieru (Z)
Odpovedať
@elitetours a cena letenky je nízka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@3nite Presne tak :) Pri Množstve exotických destinácii je tá najväčšia položka letenka.
Odpovedať
@elitetours neviete mi povedať, či vyjde lacnejšie India alebo Thajsko? :-) Oboje chceme cca 2 týždne, poznávčka, august.
Odpovedať
Profilova fotka
@elitetours ďakujem za odpoveď, Karibik znie tiež super 😊 kde vás môžem kontaktovať? zaujímajú ma nejaké konkrétne ponuky 😊
Odpovedať
@niki_9212 svadobnu cestu si vyberaj najma podla toho co od toho ocakavas, lebo vyhodit 4tis za to aby si iba lezala na plazi a nic naokolo nevidela nestoji za to, my sme boli na svadobnej ceste na mauriciu, boli sme iba 3* hoteli ale nam taketo male hotely vyhovuju kedze nam pride ze sa o nas staraju viac ako v tych velkych a castokrat viac *, boli sme na 15dni, ubytko nas vyslo 4tis a atrakcie na mauriciu dalsie 2tis, ale bola to ta najlepsia dovca aku sme zazili, boli sme pred dvoma rokmi ale stale na to spominame a urcite to za tie prachy stalo, tento rok v marci sme boli na Kube a tam sa nam az tak nepacilo, okrem plaze a mora..nebolo zle, to nemozem povedat ale na mauriciu bolo 100krat lepsie a viac sa nam tam pacilo.. a ako bolo spomenute uz vyssie, pri tych viac hodinovych letoch je najdrahsia letenka, samotny pobyt uz drahy nie je.. hlavne si zhodnot key chces ist, ci chces aj nieco vidiet, alebo lezat na plazi a opalovat sa kedze toto mozes robit aj v europe a za menej, hoci biely piesok a azurove more maju svoje caro...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@niki9212 ahoj, my sme boli v Thajsku a boli sme velmi spokojni :-) Z exotiky by sa dalo povedat, ze Thajsko, Sri Lanka, Kapverdske ostrovy a myslim, ze Dominikanska republika su z tych lacnejsich - ak vychytas letenky a fajn ubytko 3*+ - 4*, tak do 1 000 - 1 200 € /osoba sa mozete zmestit ;-) + na minanie na mieste treba pocitat dalsich cca 400-500 €. Co sa tyka Europy - tak odporucam Cyprus, Sardiniu, Andaluziu, grecke ostrovy ako napr. Naxos či Kefalonia - nadherne plaze ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme boli na Maldivach a cela dovolenka nas vysla na 3300€... Co si myslim, ze za Maldivy nie je taka vysoka suma :) Skus popozerat verne.sk, maju ponuky z prevazne nemeckych CK, vychadza to lacnejsie ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@niki_9212 napísala som Vám IP:-) Karibik, Indický oceán, východný Atlantik aj klasické Európske letoviská mame v teame osobne precestované a radi pomôžeme. Presne ako píše @puffu treba si ujasniť základnú predstavu. Pre každé letovisko existujú pre a proti no niekde tam čaká to Vaše ideálne ;-) my spolupracujeme s vybranými slovenskými, rakúskymi a nemeckými partnermi takže lietame v podstate celý svet a dovolím si tvrdiť že spoľahlivo a bez starostí. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adeala určite Thajsko, no pozor na sezóny :-) napíšte mi ak by ste potrebovali poradiť. Krásneho Mikuláša prajem! :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@elitetours ďakujem :-) vieme, my tam práve chceme ísť schváne takto v lete, chceme to počasie vidieť :-)
Odpovedať
@niki_9212 My sme boli na Mauriciu na svadobke.....byvali sme v 6* (abo 5*+?) hoteli (beachcomber dinarobin)....10dni....platili sme 1800 na osobu (ranajky v cene), po predlozeni sobasneho listu sme dostali spolocnu masaz, wellnes zadara,sampanske, ovocnu misu, mali sme apartman..bookli sme cez airstop.sk a leteli sme o tyzden :) takze da sa vychytat aj dobra ponuka :) dalsich 500e sme minuli na jedlo, to je tam fakt drahe.....a dalsich 1000e za aktivity...tie su tam uzasne :) ale je lepsie najst si tam obyvatela, ktory vam spravi sprievodcu....vychadza to omnoho lacnejsie....my sme tam boli mimosezonu, co bolo naj rozhodnutie, cely den sme na rezorte skoro nikoho nestretli, bazeny sme mali pre seba...hotel mal sukromnu plaz takze tu tiez pre seba...iba policajti tam boli na koncoch plaze,aby sa tam nikto nedostal, kto bol mimo hotela...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?