Boli ste na Kube v letných mesiacoch?

Profilova fotka
Ahojte. Boli ste niekto na Kube v letnych mesiacoch? Prípadne august-september? Viem, že cez leto sa tam nechodí kvoli burkam, ale co pozeram tak su len lokalne a nie je to trvaly dazd...
Odpovedať
@1chuckyna august - oktober sa neodporuca kvoli hurikanom, vacsinou ked tam prsi tak to nie je na dlho , ale mozes mataj stastie je to loteria 😘
Odpovedať
Tam by som sla skor fakt, ze na zimu alebo teda az po novom roku. Vtedy som aj ja citala, ze je tam take najstalejsie pocasieč. Inak kamoska tam bola a povedala, ze skor ako krasna krajina, to bol zazitok, ako tam dokazal zastat cas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne by bolo asi veru jedno, v ktorych mesiacoch by som tam sla. Neviem, musi to byt super dovolenka na takom mieste. Kamoska si dala zajazd k narodeninam a velmi si pochvalovala. I kde spominala, ze tam je dost tvrdy rezim, co sa vychadzok tyka aleaj tak, ze to stalo za to.
Odpovedať
ja som bola v auguste (koniec augusta) za 8 dni boli 3 burky, kazda v case obeda ked sme boli v restauracii, takze na nas nepadla ani kvapka za celu dovolenku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sposarella toto som chcela pocut :-D
Odpovedať
hmm.. sla by som veru.. inak som aj pozerala, ze ak si clovek kupi dovolenku popredu, nie je to az taka tragedia, co sa tyka ceny.. neviem, ale po pravde, by som sa tam asi bala ist.. predsa len, je to krajina, ktora ma svoj prisny rezim..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?