Svadba v zahraničí ...áno bo nie?

...bez svedkov a rodiny....čo vraveli svokrovci a rodina?
Odpovedať
my sme sa vrátili minulý týždeň z Maurícia a bolo to úžasné :)) Manžel, ktorý by predtým tak trochu túžil po klasickej slovenskej svadbe na otázku, či to neľutuje tak jednoznačne odpovedal, že určite nie, že to bolo najlepšie čo sme mohli spraviť, že ma to až potešilo :) Naša rodina (naši aj svokrovci) nám to schválila a podporovali nás v tom, dokonca to aj z väčšej časti platili. Sa mi páčilo keď povedali - budete to mať dovolenku života, je to výborný nápad. Pre rodinu urobíme keď sa oteplí záhradnú párty - posedíme, popijeme, poopekáme a pogrilujeme.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som urcite za... Raz ma delil iba mesiac a ani najblizsie by som inak nechcela... Tiez si myslim ze to je dovolenka zivota, svadba a svad.cesta v jednom :-)
Odpovedať
ja určite nie, svadba je deň, v ktorý chcem mať svojich najbližších pri sebe, chcem, aby boli svedkom toho, keď zmením svoj život. Ale je to aj o tom, aké vzťahy sú v rodine, keby som mala matku - manipulátora, ktorá chce riadiť všetko od výzdoby cez šaty až po hudbu (akoby to bola jej svadba) a neznesie žiadny odpor a otca, ktorý je nadratý na každej rodinnej oslave, tak by som asi bola za.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?